S-a lansat cartea "Totul despre hepatite si virusurile hepatitice"

De “Ziua Internationala a Hepatitei” prof. dr. Adrian Streinu-Cercel si-a lansat “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice”, o carte care raspunde celei mai mari probleme de sanatate publica din Romania: hepatita.
Potrivit statisticilor unul din zece romani este infectat cu unul dintre virusurile hepatitice B sau C, iar Romania ocupa primul loc ca numar de persoane cu hepatita C inregistrate si locul patru in Europa ca rata a mortalitatii din cauza bolilor hepatice. Mai mult decat atat, in Romania exista mai multe persoane infectate cu virusurile B sau C decat oameni purtatori de virusul HIV.

Cartea “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice” contine informatii pe intelesul tutror despre: preventie, modalitati de transmitere, tratamente, vaccinuri, analize,  teste specifice bolilor care afecteaza ficatul si interpretarile lor.
“Din pacate, in Romania sunt atat de multi oameni infectati cu aceste virusuri pacatoase incat nu am niciodata timp cat mi-as dori sa stau de vorba cu ei, sa le explic ce se intampla cu fiecare. Mi-am dorit ca aceasta carte sa poata fi un reper pentru toti cei infectati cu virusuri hepatitice”, declara dr. Adrian Streinu-Cercel.

Este alcatuita dintr-o serie de 135 de intrebari si raspunsuri adunate si selectate de editori de pe internet, astfel incat dr. Adrian Streinu-Cercel sa poata raspunde nedumeririlor tuturor.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dragos pe 2 Aug 2022, 10:33
    O carte foarte slaba

    Informatii inutile unui pacient infectat cu orice virus hepatic....spre exemplu mi se prezinta scheme de tratament care oricum aceste scheme sunt prescrise de doctor....pe mine ca pacient nu ma ajuta cu nimic sa le stiu....plus o groaza de informatii care nu ma ajuta cu absolut nimic....pretul exagerat de mare (pare ca cineva vrea sa profite de pe urma unui pacient infectat stiind ca ar plati orice suma pe o carte care prezinta afectiunea lui)....intr-un cuvant o mizerie. Va recomand sa va documentati de pe internet si cu acesti 45 lei duceti-va si vedeti un film la cinema...veti fi mai castigati

    0
    0

  • dobrila magdalena pe 22 Mai 2009, 13:09
    despre cartea dr streinu cercel despre hepatite

    cartea se poate procura de pe site-ul editurii coreus publishing prin comanda sau de la diverta bucuresti si alte localitati intrati pe site-ul editurii si veti afla www.coreuspublishing.com

    0
    0

  • A-S D. pe 20 Mai 2009, 13:21
    Intrebare

    Ma bucur pentru aparitia acestei carti,dar as vrea sa stiu de unde poate fi procurata?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod