Campania impotriva sedentarismului

Duminica dimineata vedete si bucuresteni de toate varstele au renuntat la televizor, internet sau un mic dejun copios pentru a alerga impreuna si a se elibera pentru cateva ore de stilul de viata urban si sedentar.
Alaturi de Mircea Badea, Carmen Bruma, Crina Abrudan, Alessandra Stoicescu, Ilinca Vandici, Gianina Corondan, Mircea Radu, Mihai Gadea, Gabriel Hennessey sau Dragos Bucurenci, participantii au renuntat pentru cateva ore la costume si tocuri cui pentru a se exprima liber si sanatos. Capitala Romaniei a demonstrat astfel ca are toate sansele sa piarda cateva locuri la capitolul sedentarism dupa ce studiile au subliniat proportia ingrijoratoare a lipsei de sport si a riscului de boli si obezitate printre locuitorii sai.

"Campania impotriva sedentarismului" organizata de revista Viva si sustinuta de MBT doreste sa promoveze faptul ca miscarea fizica este esentiala in cadrul activitatilor noastre zilnice si este la indemana oricui.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pusa Oancea pe 27 Mai 2009, 14:51
    Impotriva statului pe loc

    Minunata idee! Ar trebui si alte orase sa se contamineze"de "miscarea in aerul proaspat al diminetii! Ar fi minunat sa stii ca la aceiasi data mai multi concetateni din diferite orase al Tarii iau startul intr-un maraton pentru sanatate si impotriva statului peloc!Nu varsta conteaza ci miscarea pentru sanatate!Bravo rev.Viva,Bravo Mircea Badea pentru initiativa si insistenta!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod