Avon Cosmetics, un aliat impotriva cancerului la san

Incepand de astazi, Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuta din Cluj va beneficia de un important sprijin în lupta impotriva cancerului la san, prin utilizarea unui aparat medical de ultima generatie, destinat detectarii metastazelor osoase. In valoare de peste 300 000 USD, aparatul a fost achizitionat si donat Institutului de catre Avon Cosmetics România din fondurile stranse pentru Campania impotriva cancerului la san.

Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuta din Cluj depisteaza si trateaza in fiecare an peste 600 de noi cazuri de cancer la san.
Cu ajutorul noului aparat, devine una dintre putinele institutii medicale din tara care utilizeaza tehnica de varf pentru diagnosticarea si tratarea acestei afectiuni in stadiile incipiente de evolutie.

Descoperit in primele sale stadii, cancerul la san poate fi tratat cu succes - rata de supravietuire, dupa tratamentul bolii aflate in faza incipienta, fiind de aproape 100% in primii cinci ani de la stabilirea diagnosticului. Cu trecerea timpului, riscul ca o femeie sa fie depistata cu cancer la san creste.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod