Rowenta Lissima

   LISSIMA de la ROWENTA - un stilist atent cu parul tau



Ce-ar fi daca uscatorul tau de par s-ar transforma miraculos intr-un stilist priceput care creeaza acele suvite drepte, elegante, pe care ti le-ai dorit intotdeauna?

Cu LISSIMA de la Rowenta, acest lucru e posibil: uscare si indreptare perfecta a parului pe care le poti obtine rapid, fara efort sau vizite costisitoare la coafor.

Poti fi o castigatoare, datorita aparatului de intins parul LISSIMA! Trimite, pana pe 31 decembrie 2005, 2 poze cu tine inainte si dupa intinderea parului cu LISSIMA si poti castiga MARELE PREMIU - un week-end de vis la MARRIOTT sau unul din cele cinci epilatoare Rowenta Lovely.

LISSIMA dispune de sistemul unic de intindere a parului Ultra-Liss, care functioneaza prin utilizarea unei combinatii de piepteni si placute, pentru a indrepta si cele mai rebele suvite. Cu ajutorul acestei tehnologii va puteti schimba rapid si usor coafura, protejandu-va, in acelasi timp, parul.

Tasta de aer rece va desavasi coafura, iar pentru o uscare rapida si un volum natural al parului, puteti folosi concentratorul, care va ajuta sa intensificati si sa directionati jetul de aer.

LISSIMA de la Rowenta este disponibil impreuna cu o poseta de calatorie pentru un transport mai usor. Pret recomandat: 1.400.000 lei (in promotie pana la 1.299.000 lei).

Ce spun femeile care au testat deja uscatorul LISSIMA?
 
Iulia S. - Cluj Napoca
Multumim ca va ganditi si la noi. LISSIMA este tot ce o fata cu par cret isi doreste si iata ca a aparut in sfarsit. Multumesc in numele tuturor.

Alina C. - Bucuresti
Sunt foarte multumita de Rowenta LISSIMA. Ma bucur ca am scapat de mersul la coafor pentru indreptarea parului. Pretul mi se pare ok, in comparatie cu cat cheltuiam la salon!

Rodica P. - Ploiesti
Imi doream f mult sa am parul drept si am incercat diverse solutii de indreptat parul... dar degeaba... tot se electriza si revenea la forma dinainte... chiar ma obisnuisem cu ideea ca niciodata n-o sa-l am drept... si am incercat aparatul... asa... intr-o doara. Pot spune ca este chiar bun.

Irina G. - Petrosani
Am aflat de LISSIMA de la o prietena si sunt foarte multumita de el. Nici nu se compara cu placile, cu care m-am chinuit pana acum... si nu m-am ales decat cu arderea parului. Se simte diferenta de calitate intre LISSIMA si alte produse de intins parul.
Publireportaj
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralu pe 14 Dec 2006, 14:43
    vreau sa stiu...

    nu e o parer..e o intrebare..acest aparat are miscari circulare?

    0
    0

  • Deea pe 24 Nov 2006, 18:08

    da intradevar....perul meu cret s-a transformat f repede drept...am fost uimita de acest lucru

    0
    0

  • ozsvath alexandra pe 19 Ian 2006, 17:49
    vrea sa incerc si eu

    as dori sa incerc acest produs dar nu sunt sigura ca ma va ajuta:)chiar azi am sa ma duc sa vad oferta in magazine... va multunesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod