3 metode eficiente de albire a dintilor

Dintii albi sunt, fara doar si poate, desideratul oricaruia dintre noi. Sigur, prioritara este sanatatea dentara, insa si aspectul este esential. Despre cele mai eficiente procedee de albire a dintilor, ne povesteste profesorul universtar doctor Ligia Muntianu, medic Smile Focus.

"Sigur, cea mai eficienta metoda de a pastra o dantura frumoasa – aici vorbim despre sanatate si aspect – este ingrijirea zilnica, ingrijirea corecta”, explica medicul stomatolog, dr. Ligia Muntianu. “Aveti grija ce mancati si dintii vor arata foarte bine!”, explica specialistul in continuare.

Alimentatia - asa cum bine a spus si medicul alimentatia este foarte importanta.

Ai grija la consumul de cafea, la consumul de vin rosu sau la cat de mult fumezi. Toate acestea vor avea efecte negative asupra frumusetii dintilor tai. Pe moment, daca nu ai poti rezolva altfel situatia, foloseste guma de mestecat, ajuta.

Pasta de dinti cu efect de albire - Pe langa pasta de dinti cu aspect de albire care, da, este foarte importanta, trebuie sa ai grija la metoda de periere . Oricat de buna ar fi pasta, oricat de inteligenta ar fi periuta de dinti, invata sa te speli corect”, explica in continuare medicul stomatolog.

Albirea profesionala - Realizata, exclusiv in cabinetul medicului stomatolog, albirea profesionala se face cu peroxidul de hydrogen sau de carbamida.

In aceasta situatie medicul stomatolog va analiza culoarea dintilor si va aplica substanta de albire in functie de o cheie de culori, anticipand, astfel, cam care o sa fie rezultatul final”, conchide medicul stomatolog, prof. dr. Ligia Muntianu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod