Ce se întâmplă cu corpul tău dacă nu mai porți pantaloni. 5 beneficii pentru sănătate

Pantalonii au făcut parte din garderoba oamenilor de secole. În mod surprinzător, există mai multe beneficii pentru sănătate dacă încetăm să-i mai purtăm pentru o perioadă.
Dacă toate femeile ar purta fuste și rochii, corpul și sănătatea lor s-ar putea îmbunătăți.

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă nu mai porți pantaloni. 5 beneficii:


Poți evita celulita sau agravarea acesteia


Experții susțin că dacă încetăm să mai purtăm pantaloni strâmți, în special blugi skinny, am putea evita agravarea celulitei. Când ne strângem picioarele și purtăm astfel de pantaloni, avem șanse mari să dezvoltăm neplăcuta piele cu aspect de coajă de portocală.

Cercetătorii britanici avertizează că blugii foarte strâmți provoacă celulită pe coapse.

Circulația sângelui întreruptă împiedică oxigenul și nutrienții să ajungă acolo unde trebuie să ajungă în corpul nostru.
Rezultatul: pielea este obosită și metabolismul pielii încetinește.

Vei începe să te privești cu alți ochi


Kinetoterapeuții avertizează că purtarea pantalonilor te poate face să te vezi mai zveltă și mai slabă decât ești. Ei ascund punctele problematice de pe corpul nostru și ne oferă sentimentul fals că nu trebuie să facem mișcare.

Dacă nu mai porți pantaloni, s-ar putea să descoperi să unele părți ale corpului tău au nevoie de mai multă atenție din partea ta și aceasta poate fi o motivație puternică de a alege un stil activ de viață.

Poate te interesează și: 6 semne că ești stresată constant, dar nu îți dai seama
 

Corpul și organele intene se vor simți mai relaxate


Îmbrăcămintea strâmtă, blugii și curelele, precum și lenjeria de compresie, pot cauza probleme în special pentru persoanele care mănâncă în exces.

Presiunea creată de pantaloni pe stomac poate provoca reflux acid, adică revenirea acidului din stomac, provocând arsuri la stomac.


Deci, atunci când încetăm să mai purtăm pantaloni, este posibil să simțim mai puțină presiune asupra organelor noastre interne și să evităm aceste senzații neplăcute.

Vei evita mâncărimile


Este posibil să fim alergice la diferite țesături și acesta este motivul pentru care corpul nostru poate simți uneori mâncărimi. Dar, ceea ce provoacă mâncărime severă este contactul strâns al materialului cu picioarele noastre.

În timp ce purtăm pantaloni, în special pe cei strâmți și jambiere, provocăm acel contact strâns al hainelor cu corpul nostru și acesta începe să se umble și să provoace mâncărimi.


În mod surprinzător, chiar și un nasture de pe blugii tăi poate provoca disconfort dacă ești alergică la unele metale.

Poți evita acneea la nivelul picioarelor


Purtarea pantalonilor strâmți, în special a pantalonilor de yoga, poate fi motivul foliculitei, care este acnee și iritație cauzată de tensiunea de la pantaloni.

De asemenea, transpirația se evaporă mai greu atunci când porți pantaloni. Deci, dacă purți haine largi, șansele să eviți acest efect neplăcut vor fi mai mici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod