Sfaturi "Happy" pentru acele zile

MODA - Noul Trend: Cunoasterea e puterea!


Trebuie sa recunoastem ca in secret, visam sa punem in libertate regina burlescului care locuieste in noi. Avand in vedere ca in zilele delicate suntem rasfatatele naturii, ne cresc sanii, fapt care, pentru unele dintre noi, e ca o mica vraja, ce se intampla doar o data pe luna.

Toate simtim uneori nevoia sa fim niste zeite si avem tendinta de a ne imbraca pentru a atrage privirile tuturor. Si un decolteu adanc poate fi o experienta amuzanta, nu-i asa?

Lenjeria intima este una dintre deciziile mici si multe pe care trebuie sa le luam zilnic, un fel de oglinda a personalitatii noastre.


Imagineaza-ti o lume in care femeile sunt constiente si isi accepta corpul exact asa cum e si se ingrijesc in cel mai constient mod posibil.

Se spune din ce in ce mai des "Cunoastere e putere!", iar Emily Simpson, fondatoarea si managerul de la Bodywise Underware, ne spune ca Autocunoasterea este putere!

Bucura-te de FILME!


Se pare ca putem fi pe aceeasi lungime de unda cu prietenele noastre si in ceea ce priveste corpul, ciclul natural reglandu-se cu cat este mai puternica coeziunea instinctiva.

In acele zile se intampla sa mai vezi un film si singura, dar ideal e sa chemi la tine prietenele cele mai bune sa vorbiti de tipul de la scoala sau de la birou sau sa va dati sfaturi "ca fetele", ca apoi sa terminati seara cu un film amuzant.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cat.Girl pe 30 Aug 2010, 10:42
    site

    Este cel mai cool site pentru fete !!!!!!!!!!

    0
    0

  • Tudor Andreea pe 5 Mai 2009, 15:41
    Despre site

    Este prima dat cand intru pe site.Imi place pentru ca este foarte divers.Nu pot decat sa incurajez ca mai departe sa fie la fel de bine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod