Limonada

Băutura care distruge cancerul. Amestecă aceste două ingrediente!

Ştiai că există o băutură care distruge cancerul? Este vorba despre două ingrediente pe care le ai deja în bucătărie şi care au un efect alcalin asupra corpului
O băutură simplă pe care o poţi face acasă te ajută să te fereşti de cancer, datorită efectului său alcalin pe care-l are asupra corpului. Acest efect previne apariţia inflamaţiilor în corp, reducând semnificativ riscul de a suferi de boli grave precum cancer, boli de inimă sau diabet, susţine un nutriţionist celebru, Robert O. Young, autorul cărţii "Dieta Young. Miracolul pH pentru o sănătate perfectă".

Specialistul susţine că o dietă alcalină este cea mai potrivită pentru a ne păstra sănătatea şi a ne feri de cancer.
Aceasta are capacitatea de a scadea aciditatea sângelui. Acest pH al sângelui stă la baza tuturor bolilor grave care ne pândesc în epoca modernă. Ca să înţelegi mai bine ce înseamnă acest lucru trebuie să ştii că există unele alimente care favorizează un mediu acid în corp (cu un pH mic) şi alimente care au un efect alcalin (cu un pH mare).


Lămâia distruge cancerul, arată studiile


Unul dintre cele mai puternice alimente pe care le putem folosi pentru a preveni apariţia cancerului este lămâia. Numeroase studii realizate din 1970 până în prezent au scos la iveală puternicul efect anticanerigen pe care-l are lămâia.
Un studiu recent chiar a arătat faptul că lămâia este de 10.000 de ori mai puternică decât un medicament des folosit în chimioterapie. De asemenea, ea s-a dovedit deosebit de eficientă în cazul unor mai multe tipuri de celule canceroase şi în prevenirea metastazelor, scrie publicaţia Natural News.

În ciuda faptului că lămâia este un aliment acid, potrivit specialiştilor aceasta devine alcalină odată ce este ingerată. Prin urmare, sucul de lămâie devine un superaliment pe care-l poţi folosi ca să previi apariţia cancerului.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheorghe Groza pe 16 Nov 2016, 21:09
    Paraziții din corpul uman.

    Aș vrea să imi trimiteți,dacă știti,un tratament naturist pentru eliminarea tuturor paraziților din corpul uman,sau mai multe dacă sunt doar pentru anumiți paraziți. Vă mulțumesc.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod