Limonada

Băutura care distruge cancerul. Amestecă aceste două ingrediente!

L?m�i

Băutura care distruge cancerul. Cum se prepară?


O băutură care distruge cancerul trebuie să conţină două ingrediente esenţiale: suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Aceste două ingrediente combinate şi diluate cu apă fac minuni pentru sănătate, deoarece menţin un mediu alcalin în corp.

Ca să prepari această băutură trebuie să amesteci o linguriţă cu bicarbonat de sodiu într-o cană cu suc de lămâie proaspăt stors. Băutura care distruge cancerul poate fi consumată ca atare dimineaţa pe stomacul gol sau o poţi dilua cu apă dacă îţi este mai uşor să o bei.



De ce este important să menţii un pH alcalin al sângelui?


Un mediu alcalin împiedică inflamaţiile în corp şi menţine un echilibru între toate organele, prevenind apariţia bolilor grave. "Uitaţi de măsurătorile colesterolului. Uitaţi de calorii şi gramajul la grăsimi. Uitaţi de tensiune, de glicemie, de niveluri hormonale sau de oricare alţi indicatori ai sănătăţii cu care sunteţi obişnuiţi. Se pare că singura măsurătoare mai importantă pentru sănătate este pH-ul sângelui şi al ţesuturilor - cât de acid sau alcalin este.
pH-ul sângelui este cel mai grăitor dintre toate. Aşa cum temperatura corpului este reglată în mod foarte strict, sângele trebuie menţinut într-un domeniu foarte îngust de pH - uşor bazic sau alcalin. Nivelul pH al lichidelor noastre interne afectează fiecare celulă din organism. Întregul proces metabolic depinde de mediul alcalin"
, explică nutriţionistul Robert O. Young.

Potrivit specialistului, o dietă perfectă trebuie să conţină 80% alimente alcaline şi doar 20% alimente acide.

Alimente acide sunt: carnea, lactatele, zahărul, cerealele rafinate, alcoolul şi cofeina.
În categoria alimentelor alcaline intră fructele, legumele, verdeţurile, nucile şi seminţele, după cum precizează specialistul în cartea sa.
Poţi că incluzi zilnic în alimentaţia ta: germeni de lucernă, avocado, broccoli, varză de Bruxelles, hrişcă, varză, conopidă, ţelină, castraveţi, seminţe de in, usturoi, grepfrut, fasole verde, mazăre, praz, lămâi, lime, salată verde, pepene galben, mei, ulei de măsline, ceapă, pătrunjel, pere, dovleac, ridichi, seminţe de susan, soia, spanac, rosii, pepene roşu, orez brun şi sălbatic şi zucchini.

Prin consumul ridicat de alimente alcaline şi băutura care distruge cancerul se ajunge la regenerarea ţesuturilor, deoarece acestea au un rol antiinflamator odată ajunse în corp.
Astfe, riscul de a te îmbolnăvi de afecţiuni grave este unul mult diminuat.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gheorghe Groza pe 16 Nov 2016, 21:09
    Paraziții din corpul uman.

    Aș vrea să imi trimiteți,dacă știti,un tratament naturist pentru eliminarea tuturor paraziților din corpul uman,sau mai multe dacă sunt doar pentru anumiți paraziți. Vă mulțumesc.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod