Intrebari stanjenitoare la ginecolog

Vizita la ginecolog nu este placuta, insa necesara. Si, in plus, trebuie sa fie si utila, pentru ca in cazul in care eviti sa ii spui anumite detalii, stanjenitoare (consideri tu), faci o mare greseala.
Vizita la ginecolog nu este placuta, insa necesara. Si, in plus, trebuie sa fie si utila, pentru ca in cazul in care eviti sa ii spui anumite detalii, stanjenitoare (consideri tu), faci o mare greseala.

Discutia cu medicul trebuie sa fie cat mai deschisa, probleme stanjenitoare pot avea toate femeile, iar medicii sunt acolo ca sa le rezolve. Shine a facut o lista a celor mai stanjenitoare intrebari.

De ce ma doare cand fac sex?

Desi nu toate femeile intampina o astfel de problema, statisticile arata ca 15 % dintre femeile active sexual au o astfel de problema, care apare la diferite varste. Conform celor afirmate de Debby Herbenick, medic ginecolog, si autoare cartii “Pentru ca ma simt bine”, durerea, in timpul actului sexual, nu este normala.


“Este foarte grav ca multe femei cred ca este normal asa si ca trebuie sa indure. Medicul nu poate identifica la un simplu control o astfel de problema daca pacientul nu o exprima. Exista solutii si medicamente care pot face acest incovenient sa dispara”
, spune Debby Herbenick. Aceasta precizeaza ca problemele de acest gen nu sunt o boala in sine, ci o afectiune care tine de mai multi factori colaterali.

“Sexul este bun, frumos si este o placere. Durerea, indiferent de durata sau intensitatea ei nu trebuie sa umbreasca placerea.
Asa ca spune-i medicului tau care sunt problemele tale si el le poate rezolva”,
te indeamna Debby Herbenick.

De ce am o senzatie suparatoare si nemotivata de mancarime?

Se numeste, in temen medical, prurit vulvar. Este neplacuta, jenanta si enervanta. Determina un disconfort suparator si evident este trecuta cu vederea de medic, daca nu ii spui ca ai aceasta suparare. “De cele mai multe ori, femeile cred ca este vorba despre o infectie locala sau o ciuperca si cheltuie bani pe tot felul de produse de toaleta intima, in ideea ca acestea vor fi solutia.
Nu asta este rezolvarea!”
, afirma doctorul Debby Herbenick.

“Pruritul poate avea alte cauze. Poate fi semnul unei infectii, o iritatie a vulvei, o sensibilitate la sapunul de rufe sau, rar, un semn precoce al leziunilor canceroase. Deci suficiente motive, pentru a spune medicului tau ca ai o astfel de problema”, concluzioneaza Debby Herbenick.

Ma ingrijoreaza mirosul meu!

“Afla ca exista multe femei deranjate de acest lucru. Mult mai multe decat iti imaginezi. Mereu femeile cred ca este vorba despre o infectie sau de alta catastrofa.
Parfumul specific zonei este normal si variaza in functie de variatiile hormonilor feminini. De cele mai multe ori mirosurile femeii sunt normale, asa ca solutiile parfumate si tampoanele protectoare, si ele parfumate, sunt doar tehnici ale comerciantilor care speculeaza angoasele feminine”
, afirma Herbenick.
 

Comentariile 51-100 din 103

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • babiloniu pe 24 Mai 2010, 19:39
    am nevoie de un sfat neaparat!!

    pe data de 21 Mai am avut un contact sexual neprotejat ,am cautat pe mai multe paginii de internet simptomele de sarcina si se pare ca am cateva simptome din ele dar nu sunt sigura pentru ca menstruatia trebuia sa`mi vina aproximativ peste o saptamana , cand trebuie normal sa`mi fac testul ? pentru ca eu nu vreau sa fiu insarcinata si de avort imi este foarte frica pt ca sunt minora si nu vreau sa afle cineva din familie,va rog sa ma ajutati

    1
    0

  • babiloniu pe 24 Mai 2010, 04:12
    am nevoie de un sfat neaparat!!

    pe data de 21 Mai am avut un contact sexual neprotejat ,am cautat pe mai multe paginii de internet simptomele de sarcina si se pare ca am cateva simptome din ele dar nu sunt sigura pentru ca menstruatia trebuia sa`mi vina aproximativ peste o saptamana , cand trebuie normal sa`mi fac testul ? pentru ca eu nu vreau sa fiu insarcinata si de avort imi este foarte frica pt ca sunt minora si nu vreau sa afle cineva din familie,va rog sa ma ajutati

    1
    0

  • andreea2401 pe 19 Mai 2010, 10:42
    Ma doare in timpul actului sexual

    Buna ziua. Am o problema si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa dispara. Cand fac dragoste cu sotul meu nu ma lubrifiez aproape deloc si ma doare cand isi introduce pensiul in vaginul meu.. As vrea sa stiu daca este normal sau e o problema. Va multumesc mult!

    0
    1

  • andrada pe 29 Apr 2010, 15:36
    despre sarcini

    buna ziua .am o intrebare la data de 05.04.2010 mi-a venit stopul si cam o saptamana mi a tinut ,dupa cateva zile m-am culcat cu prietenul meu si sa terminat in mine ,dupa 19 zile mi-a venit iar stopul.este in regula daca imi vine asa repede ?si mai am o intrebare pot sa fiu insarcinata?va multumesc astept raspunsul dumneavoastra

    0
    0

  • celly pe 9 Apr 2010, 13:08
    nu stiu care e problema:

    am 19 ani si din clasa a 7 am probleme cu chisturile ovariene,am fost la mai multi doctori si am facut tratament cu anticonceptionale mult timp,asta vara am fost in Italia si am facut ecograf acolo si imi disparuse chistul dar cand am venit in tara si am mers iar sa fac un ecogram mia reaparut si am facut iar timp de 3 luni tratament cu Yaz apoi mam dus la control dupa ce am facut pauza o luna si mia zis sa continui cu Yaz inca trei luni insa mie imi vine ciclu regulat dar luna aceasta mia intarziat deja vreo 5 zile si nu stiu ce sa fac,sa ma duc sa fac ecograf iar sau e doar dereglare hormonala?va rog sa imi dati cateva sfaturi.

    0
    0

  • doinacasler pe 2 Apr 2010, 11:08
    ROG MEDICUL SA IMI RASPUNDA:Ma dor sanii rau

    DE aprox. 2 saptamani ma dor rau sanii si mi s/au umflat ,am banuit ca este sindrom premenstrual dar nu mi/a venit ciclul ,nu pot fi insarcinata pentru ca nu am trompe,ma intren care poate fi motivul?

    0
    0

  • Asulnbr1 pe 28 Mar 2010, 13:59
    Pt Domnu Doctor

    am si euo problema cu ejacularea precoce si nu stiu cum sa scap de ea am 21 de ani si ma chinuii demult cu ea nu stiu ce pastile sa iau ,noaptea in somn imi dau drumu pur si simplu am luat oadata Maraton Sexules si mia esit niste cosulete pe picioare dar mia trecut.Dar ejacularea nu si vreau sa ma tratez daca ati mai intalnit cineva de aici asa ceva va rog un sfat sau un medicament Dmnu Doctor .va multumesc

    0
    1

  • alina_2011 pe 21 Mar 2010, 15:44
    am uitat ceva

    am uitat sa va zic ca am facut si 3 teste de sarcina in zile diferite si au iesit toate negative .

    0
    0

  • alina_2011 pe 21 Mar 2010, 15:34
    sarcina?

    am si eu o intrebare. De aproape o luna nu mi-a venit ciclu,iau anticonceptionale marvelon, si am intretinut relatii sexuale cu un baiat cu care sunt de mult timp. acum vreo 2 ani am fost la un consult ginecologic si mi-a zis ca am candidoza si mi-a dat niste pastile de introdus in vagin , insa eu am lasat-o balta si n-am respectat reteta. acum vreo 3 4 luni dupa ce faceam dragoste, aveam o mancarime puternica ,si usutrime nu mai zic.m-am spalat cu niste ceai de musetel si am crezut ca mi-a trecut. iar acum ma confrunt cu problema asta ca nu mi-a mai venit ciclu.sunt speriata . mi-e frica sa nu fiu gravida.Va rog dati-mi un raspuns careva . multumesc

    1
    0

  • mari pe 20 Mar 2010, 12:16
    buna

    am o intrebare am o scurgere dupa a doua nastere ce trebuie sa fac va multumesc

    0
    0

  • aniko pe 2 Mar 2010, 09:15
    sterilitate

    Buna! De trei ani incerc sa raman insarcinata dar fara nici un rezultat. Am facut multe analize (si el ), toate au iesit bune. Am o intrebare, eu am uterul retrovers, iar el are o cantitate mica de sperma(cam cat o lingurita, sau nici atat) acest lucru ar fi de vina?

    0
    0

  • mitu alexandru pe 22 Feb 2010, 10:29
    iritati

    atat pe mine cat si pe sotie cand facem dragoste ne ustura si pe organul meu am niste iritati va rog sa-mi dati un sfat ce trebuie sa facem este grav .va multumim anticipat

    0
    0

  • Oana pe 14 Feb 2010, 02:27
    vizita la medicul ginecolog in cazul minorilor

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p64832048.html Datele statistice actuale arata ca fetele isi incep viata sexuala in jurul varstei de 16-17 ani. Asadar..... Sunt suficient de mari pentru sex, dar prea mici pentru o discutie lejera cu un medic specialist despre....vagin, col ulterin, protectie si contraceptie, HPV, si cele cateva milioane de bacterii, ciuperci si virusi ....incadrati in atat de uzualele litere BTS (boli cu transmitere sexuala).

    0
    0

  • myha77 pe 8 Feb 2010, 17:49
    szc de greseala din sms de sus

    eu anul trecut am luat postinor de 2 ori pe an se permite,ia prima pastila cat mai repede dupa actul sexual si a 2 pastila exact la 12 ore dupa ce ai luat-o pe prima.....dar grabeste-te cu cat mai repede administrezi postinorul cu atat sansele de a ramane insarcinata sunt MINIME...bafta(scz la pimul msg am gresit)bafta poooop

    0
    0

  • myha77 pe 8 Feb 2010, 17:46
    la 12 ore

    eu anul trecut am luat postinor de 2 ori pe an se permite,ia prima pastila cat mai repede dupa actul sexual si a 2 pastila exact la 12 ore dupa ce ai luat-o pe prima.....dar grabeste-te cu cat mai repede administrezi postinorul cu atat sansele de a ramane insarcinata sunt eficiente...bafta

    0
    0

  • Nimeni pe 7 Feb 2010, 21:52
    postinol 2

    Buna ...Am si eu o problema si va rog sa raspunde`ti cat de repede puteti... Pe la 3:30 am facut sex neprotejat iar pe la 4 si 10 sa intamplat...a ejaculat putin in mine dar apoi in decurs de 20 de minute am contiunat iar de data aceasta a fost bine...la ora 8 si 11 am luat prima pastila de postinol ...Farmacistul mi`a spus sa iau a doua pastila la 7 ore dupa prima administrare iar pe prospect scrie in decurs de 12 ore...:(( spuneti`mi va rog mult ce sa fac...

    0
    0

  • livia pe 6 Feb 2010, 21:14
    intrebare

    vreau sa stiu daca imi puteti raspunde la urmatoarea intrebare;cand fac dragoste cu sotul meu ma umezesc foarte tare ,lucru care nu e intotdeauna chiar placut.este vreun motiv de ingrijorare?mie rusine sa merg la doctor cu asemenea intrebare

    0
    1

  • sophie pe 6 Feb 2010, 19:43
    nu stiu c sa cred

    sunt virgina si a ramas prietenul meu vreo 3 nopti p la mine si ne-am tot "jucat".ideea e ca s-a impins in mine...eu fiind imbracata.nu m-a durut sau ceva dar urmatoarele 2 zile am sangerat maroniu si am incercat sa ma uit cu o oglinda d mana sa vad dak mai este himenul la locul lui.nu imi pot da seama dak mai este acolo.intrebarea este:mai sunt virgina?sangerarea a trebui sa fie d-asta, nu? nu ar fi alt motiv dak eu d obicei nu am secretii asa inchise nici cand racesc sau in perioade apropiate de ciclu. Ajutati-ma.macar un raspuns.

    0
    0

  • mihaela pe 6 Feb 2010, 16:23
    vechea problema

    multumesc ptr raspunsul la prima ntrebare dar a mai aparut inca o intrebare......este posibil ca acele scurgeri sa mai apara si din cauza nefolosirii prezervativului ptr ca ultima data am folosit si nu am mai avut scurgeri ca inainte dar cand nu am folosit aveam??

    0
    0

  • lya pe 4 Feb 2010, 15:26
    despre virginitate

    imi cer scuze as avea si eu o intrebare daca a-ti dori sa imi dati un sfat:imi este foarte jena dar nu am alt remediu,va rog explicati-mi si mie daca nu st virgina pot mima ca sunt si partenerul sa nu isi dea seama?este f f fff foarte important pentru mine va rog raspunde-timi as putea?si daca da cum sa fac asta?

    0
    0

  • veronica pe 4 Feb 2010, 00:17
    as vrea sa stiu de ce nu simpt placere din plin cu aprteneru cum simpt alte femei

    as vrea sa stiu care ar fi motivul de nu pot sa raman ansarcinata

    0
    0

  • ela pe 3 Feb 2010, 06:50
    Pt Mihaela...

    Cred ca ai o infectie...Mergi la un control ginecologic !O sa ti se prescrie un tratament (in timpul tratamentului nu trebuie sa ai contacte sexuale si in plus medicul o sa-i dea tratament si partenerului tau pt ca ...daca tu ai si el are sigur acelasi lucru --chiar de nu o simte...).

    0
    0

  • mihaela pe 2 Feb 2010, 15:56
    secretii

    am si eu o problema nu stiu cat de grava este dar de ceva timp am niste scurgerii care deja au inceput sa devina ingrijoratoare pe langa faptul ca sunt destul de dese au si un miros urat.pur si simplu imi este jena pentru ca oricat as avea grija de igiena mea se simte mirosul nu stiu ce sa fac.....

    0
    0

  • andreutza pe 1 Feb 2010, 22:50
    buna

    am facut un test si a iesit negativ...era si normal..intre timp am vb cu un medic ginecolog si mi-a zis ca acea scurgere maronie putea fi cauzata din 100 de motive...probabil v-ati informat gresit...dar in putine cazuri prevesteste o sarcina.multumesc pentru raspunsuri

    0
    0

  • Otilia Ignat pe 29 Ian 2010, 22:51
    @andreutza

    Draga mea, vorbeste cu mama ta, sau cu un medic de la scoala. Cel mai bine este insa sa stai de vorba cu mama ta! Cred ca iti poate da cela mai bune sfaturi... Nu pleca urechea la sfaturile colegelor de clasa. Viata este ceva mai complicata, decat crezi.... Vorbeste cu mama sau cu medicul de la scoala! Astept vesti de la tine!

    0
    0

  • Otilia Ignat pe 29 Ian 2010, 22:48
    @gabriela

    Un medic ginecolog priceput, medicul tau, sau cel care te-a ingrijit, in timpul problemelor despre care vorbesti, este singurul in masura sa-ti raspunda. In cazul problemelor medicale singurul sfat autorizat este al medicului tau. Se spune ca nu exista boala, ci bolnavi, fiecare organism este altfel si reactioneaza altfel. De aceea este nevoie de medici....

    0
    0

  • Otilia Ignat pe 29 Ian 2010, 22:45
    @Dana

    Nu imi pot permite sa-ti dau un raspuns. Singurul lucru pe are il pot spune este sa mergi la doctor. Sunt situatii cand sfaturile prietenelor, opiniile si parerile celor care comeneteaza pe un forum nu au nici o valoare. Te rog mergi la doctor!

    0
    0

  • Orilia Ignat pe 29 Ian 2010, 22:43
    @irina

    Dragostea presupune incredere. Daca te iubeste trebuie sa aiba incredere in tine. Nu poti dovedi, dar el ar trebui sa simtain sufletul lui ca ii spui adevarul. Ai reusit sa-l convingi?

    0
    0

  • andreutza pe 28 Ian 2010, 14:02
    si...

    acuma au inceput sa ma doara ovarele ca si inainte de fiecare menstruatie...si mi-a curs lichidul acela transparent...semn ca trebuie sa imi vina menstra.tu ce parere ai?

    0
    0

  • andreutza pe 28 Ian 2010, 14:01
    inteleg

    mi-a mai curs de cateva ori in anii trecuti tot asa maroniu,...o sa fac un test si va anunt

    0
    0

  • Dana pe 28 Ian 2010, 01:40
    Pt.Andreutza un raspuns

    Pe vremea bunicii chestia aia maronie asa cum o numesti tu insemna ca esti insemnata adica in termenii nostri insarcinata.Cel mai sigur e un test de sarcina costa intre 5-20ron depinde de farmacie si depisteaza sarcina dupa 10 zile de la fecundatie.Fa testul ca sa nu mai fii stresata si apoi ne auzim.

    0
    0

  • Dana pe 28 Ian 2010, 01:38
    Pt. madalina-continuare

    acest tratament poate sa fie cu dianee 1 sau 2 sau alt fel de medicament,iar al treilea chist poate sa fie mixt lichid-carnos si de asta tot cu operatie scapi.Gaseste un medic bun ca sa poti sa ai un tratament adecvat,nici un medic nu-ti da tratament pana nu iti face o consultatie .Bafta sa nu iti fie frica sanatate si mult curaj.Asteptam raspunsul tau.

    0
    0

  • Dana pe 28 Ian 2010, 01:30
    Pt.madalina_zorzoliu-un raspuns

    Mada trebuie sa mergi la doctor ca si chesturile ovariene sunt de mai multe feluri daca ai chist umpluc cu lichid asta nu se poate elimina cu tratament si trebuie operatie in cazul in care ajunge la maturitate si se sparge lichidul se imprastie in tine si tot operatie e era sa uit o sa faci si o punctie ca sa vada natura lichidului,iar daca e chist carnos la acesta se poate face tratament si poti scapa de el el

    0
    0

  • Dana pe 28 Ian 2010, 01:22
    Pt.Andreutza un raspuns

    Pe vremea bunicii chestia aia maronie asa cum o numesti tu insemna ca esti insemnata adica in termenii nostri insarcinata.Cel mai sigur e un test de sarcina costa intre 5-20ron depinde de farmacie si depisteaza sarcina dupa 10 zile de la fecundatie.Fa testul ca sa nu mai fii stresata si apoi ne auzim.

    0
    0

  • andreutza pe 27 Ian 2010, 10:44
    da dar...

    Dana...nu e prima data cand ma trezesc cu dureri de cap si cu greturi...pt ca eu nu mananc foarte mult si ma gandesc ca poate fi de la asta.cand mi-a curs chestia aia maronie eram racita cobza,in pat. sunt speriata dupa ce mi-ai raspuns...daca sunt pot sa-mi fac bagajele :(

    0
    0

  • Dana pe 27 Ian 2010, 01:29
    Pt.Andreutza un raspuns

    Dupa simptomele pe care le ai 90% e sarcina,dar cel mai bine ca sa te convingi singura sa faci un tes de sarcina care e sigur de rezultat cam 99%.Multa bafta si astept un raspuns dupa ce faci testul de sarcina.

    0
    0

  • Dana pe 27 Ian 2010, 01:27
    Pt.Andreutza un raspuns

    Dupa simptomele pe care le ai 90% e sarcina,dar cel mai bine ca sa te convingi singura sa faci un tes de sarcina care e sigur de rezultat cam 99%.Multa bafta si astept un raspuns dupa ce faci testul de sarcina.

    0
    0

  • gabriela pe 26 Ian 2010, 09:31
    buna ziua

    totusi ne raspunde si noua cineva la intrebari doresc sa stiu si eu dc ne raspunde cineva astept un raspuns de cateva zile sau e vrajeala alooooo ganditiva ca sunt persoane care doresc sa stiu un rezultat macar un sfat dc se poate multumesc frumos

    0
    0

  • madalina_zorzoliu pe 23 Ian 2010, 17:31
    chist ovarian

    am chist ovarian de 4 cm ,am dureri mari de burta si secretie ce pot face si ce tratament pot lua?

    0
    0

  • andreutza pe 23 Ian 2010, 11:31
    am o problema mare!!!

    Buna.am 16 ani si sunt virgina.in 3 luna asta am avut ultima zi de menstra si m-am "jucat" cu iubitul meu, si-a introdus penisul in vagin, dar numai putin,"capul" sa zic asa.apoi in data de 9 am facut iar acelasi lucru,nu a ejaculat in mine,asa zice el ca e sigur. dupa 2 zile mi-a fost greata.acuma cateva zile am avut o secretie maronie care a durat 2 zile si azi dimineata m-am trezit cu durere de cap si mi-a fost putin greata. va rog sa-mi raspundeti daca as putea sa raraman gravida, ar fi o tragedie pt mine :((va rog sa ma ajutati

    0
    0

  • gabriela pe 22 Ian 2010, 10:27
    buna ziua

    am si eu o intrebare se poate sa ai copii dc am fost operata pe ovarul drept de chist poli....si acum in acest moment am niste chisturi fiziologice pe stangul am luat cinci ani anticopcetionale avand in vedere ca eu am mai fost insarcinata de 3 ori inaitea operatiei dar am facut intrerupere de sarcina nu cu sotul meu iam facut spermograma si asta a iesit ok .acum nu inteleg motivul dc nu mai raman insarcinata desi imi doresc foarte mult un copil va reamintesc ca am aproape 7 ani de la aceasta operatie.Va multumesc frumos pt timpul acordat.

    0
    0

  • Dana pe 20 Ian 2010, 20:20
    pt.domnul doctor o sa va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare

    In data de 12 ian.trebuia sa-mi vina menstruatia,dar nu mi-a venit nici pana in data de 20 ian.am facut 4 teste de sarcina,dar au iesit negativ.Din ce cauza intarzie menstruatia asa mult daca sarcina nu e,mentionez ca pana acum 5 ani pana sa nasc am avut o menstruatie neregulata adica o luna da o luna nu.Va multumesc frumos pt. timpul acordat.

    0
    0

  • Dana pe 20 Ian 2010, 20:16
    pt.domnul doctor o sa va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare

    In data de 12 ian.trebuia sa-mi vina menstruatia,dar nu mi-a venit nici pana in data de 20 ian.am facut 4 teste de sarcina,dar au iesit negativ.Din ce cauza intarzie menstruatia asa mult daca sarcina nu e,mentionez ca pana acum 5 ani pana sa nasc am avut o menstruatie neregulata adica o luna da o luna nu.Va multumesc frumos pt. timpul acordat.

    0
    0

  • lavinia pe 19 Ian 2010, 21:23
    pt. Cristina

    Un copil e o binecuvantare de la Dumezeu. Daca El a ingaduit sa ramai insarcinata, tot Dumnezeu va purta de grija si copilului tau. Nu curmi doar o viata facand avort, ci gandestete cati urmasi ai lui nu vor vedea lumina zilei pentru ca cineva, candva, intr-o zi a luat o decizie gresita. Uitati-va impreuna , tu si sotul tau, la fiul vostru si ganditi-va ca peste un an si zece luni asa va arata si ce porti tu acum in pantece, si apoi luati decizia . Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    0
    0

  • irina pe 19 Ian 2010, 19:03
    buna

    am asa intrebare daca nam avut relatii 4 luni si eu vreau sa-i demonstrez prietenu lui meu ca intradevar nam avut relatii cu nimeni...cum sa fac eu asta?ajutati-ma....

    0
    0

  • Carmina pe 19 Ian 2010, 10:04
    Pentru Cristiana

    Se pot face avorturi medicamentoase...dureaza 48 de ore, te duci la medic, iti face ecografie, control , iti da pastilele, iti spune ce sa faci si te intorci acasa in aceasi seara, costa 500 de lei totul.

    0
    0

  • Eli pe 19 Ian 2010, 00:04
    Sex

    viata sexuala s-o incepi atunci Lenutza_S cind nu vei avea nevoie de sfatul nimanui,cata ca miine vei intreba si altceva mai riscant. Nu ma -ar mira faptul daca ai invata bine,asa cred ca nu mai aveai nevoie de raspuns la intrebarea ta.Mai bine pune mina pe carte,sex ai cind face,dar sa devii cineva acum e momentul.gindeste mai intii...

    0
    0

  • Lenutza_S pe 18 Ian 2010, 17:29
    ...

    am 18 ani si vreau sa incep viata sexuala,dar nu vreau sa se cunoasca asta,pai sa-si nu dea seama nimeni,cum sa fac?

    0
    0

  • cristiana pe 18 Ian 2010, 17:13
    avorturi la sacina mica

    am avut un contact sexual pe data de 2 ianuarie am asteptat sa imi vina si nu mi-a mai venit mai am un copil de 1 an si o luna iar sotul meu nu mai vrea din vina banilor as vrea sa fac avort dar sa vin repede acasa pt ca am fetita cat dureaza si cat de repede imi reviu

    0
    0

  • TEODORA pe 17 Ian 2010, 09:32
    ....

    Buna ziua!Am o problema in timpul preludiului cat si in timpul actului sexual ma umezesc foarte tare ,abundent vaginul se dilata nu stiu ce sa mai fac este foarte suparator.Multumesc

    0
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod