14 idei pentru un orgasm reusit

Comunicare, relaxare, pasiune... cateva dintre cuvintele cheie in obtinerea unui orgasm reusit. O stare destinsa este foarte importanta in atingerea punctului culminant. Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti mari placerea sexuala!
Aluzii psihologice

1. Anticipeaza momentul - majoritatea femeilor considera ca fanteziile sexuale starnesc imaginatia, excitand atat fizic, cat si emotional. De asemenea, este foarte usor sa descoperi ceea ce te excita (povestile romantice sau erotice, baladele de dragoste, videoclipurile) si sa te folosesti de aceasta descoperire la momentul oportun.

2. Relaxeaza-te - cele mai multe femei au nevoie de o perioada de relaxare pentru a fi receptive la placerea sexuala; asta din cauza tensiunilor negative care se intersecteaza cu raspunsul sexual. Asadar incearca sa asculti muzica pe care o consideri relaxanta, rasfata-te cu o baie fierbinte, citeste o carte sau recurge la orice alta optiune care iti ofera o clipa de destindere. O stare destinsa este foarte folositoare in atingerea punctului culminant.

3. Elimina factorii care-ti distrag atentia - de obicei, mintea unei femei este "zapacita" de tot felul de ganduri, griji in ce priveste intimitatea, lumina din camera, zgomotul... Identificarea acestor factori care consideri ca ti-ar putea distrage atentia si eliminarea lor te va ajuta sa te concentrezi asupra corpului si a senzatiilor, lucru care este foarte folositor in calea obtinerii orgasmului.

4. Elimina starea de nervozitate - starea de nervi nu face decat sa indeparteze doi oameni. Trebuie sa incerci sa controlezi aceste stari pentru a simti acea legatura intima cu partenerul tau.

5. Renunta la complexele legate de corpul tau - invata sa apreciezi si sa-ti accepti corpul cu toate imperfectiunile lui pentru a te simti in largul tau. Obsesia prvind defectele corpului tau - modul in care este proportionat, mirosul, gustul - poate sabota implinirea sexuala. Este foarte important sa tii minte ca unii barbati sunt mai degraba excitati de o persoana interesanta in ansamblul ei, decat doar de un corp perfect.

6. Concentreaza-te asupra actului in sine - acest lucru presupune sa-ti "setezi" mintea intr-o stare erotica pentru a mari atractia sexuala. Poti face acest lucru imaginandu-ti ce ai vrea sa-ti faca partenerul tau, dezvoltand in minte un adevarat scenariu erotico-romantic.

7. Concentreaza-te asupra ta - pe masura ce excitatia creste, cele mai multe femei simt nevoia sa se concentreze asupra propriilor senzatii (in special acelea simtite in zona organelor genitale) pentru a le intensifica.

8. Fii deschisa si inventiva - multe persoane gresesc considerand "calea obisnuita" catre orgasm numai actul sexual in sine si nu iau in considerare alte modalitati de obtinere a orgasmului, cum ar fi stimularea clitorisului (manuala sau orala). Aceasta falsa perceptie cauzeaza multe tensiuni si frustrari in randul multor femei care se ingrijoreaza ca nu pot obtine orgasmul "pe calea obisnuita". Tine minte: majoritatea femeilor ajung la orgasm prin stimularea clitorisului sau a vaginului (urmata apoi de stimularea clitorisului)! Obsesia legata de obtinerea orgasmului "pe calea obisnuita" poate constitui "o capcana" de frustrari in legatura cu performantele sexuale, lucru care ar inhiba orgasmul.

9. Fa-ti timp pentru jocuri erotice - de obicei, actul sexual este "programat" pentru orele tarzii, atunci cand organismul are nevoie doar de somn. Daca ai pune mai mult accent pe jocurile de dinainte de actul sexual propriu-zis, profitand de timpul liber pe care-l ai vei avea o partida de sex cu mult mai reusita. Odihna joaca un rol important, deoarece este mai usor sa ajungi la orgasm cand te simti energica, nicidecum obosita si lipsita de vlaga.


Aluzii fizice

1. Cunoaste-ti corpul - cunoasterea propriului corp, precum si a raspunsurilor generate de fiecare zona a lui este un lucru esential pentru o femeie preocupata de obtinerea placerii sexuale. Ideea este sa detii tu controlul asupra corpului tau si sa-i arati partenerului ceea ce te infioara.

2. Comunica deschis - o buna comunicare este esentiala pentru obtinerea satisfactiei sexuale, deoarece trebuie sa tii minte ca nimeni nu-ti citeste gandurile. Asadar, exprima-te liber!

3. Autocontrolul muschilor vaginali - contractarea lor pulseaza sangele in zona genitala, marind excitatia.

4. Controleaza-ti respiratia - controlarea respiratiei este esentiala.

5. Practica orgasmul - executarea acestui lucru in particular, inclusiv cu zgomotele si "fetele" de rigoare, mareste confortul si reduce anxietatea legata de obtinerea orgasmului.

 

Comentariile 51-100 din 116

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • petronela pe 24 Oct 2006, 22:32
    ok

    ce pot sa spun ca doar e putin dar este suficient

    0
    0

  • hortensia_08 pe 24 Oct 2006, 20:40

    E foarte interesant. Tinerii de azi au noroc cu internetul. Pot sa afle multe lucruri interesante si utile.

    0
    0

  • petruta pe 18 Oct 2006, 12:22
    bine spus

    este un articol bun.

    0
    0

  • mihai pe 13 Oct 2006, 23:54

    e ok , chiar super as spune.

    0
    0

  • iubitzika`ta pe 10 Oct 2006, 12:14
    as vrea sa il impresionez mai mult`

    Eu am 17 ani jumate si mi`am inceput viatza sexuala cu iubitul meu de vreo 1 an si jumatate`...de fiecare data can avem un contact sexual incerc sa il inpresionez mai mult...dar nu cred ca reusesc...spunetzim va rog ce ar tyrebiu sa fac ca sa reusesc...???i`am facut si sex oral,l`am lasat si sa se termine la mine in guritza`...am facut`o si anal...si normal...ce ar mai trebui facut ca sa il imprsionez mai mult...???

    0
    0

  • ramona pe 2 Oct 2006, 20:35
    buna

    am 17 ani si ink nu miam inceput viatza sexuala dar imi este frik,imi este rusine........de corul meu ,pt ca sunt cam grasutza(61kg)iar pe fund am niste vergeturi.....si asta ma preocupa...ma intreb dak nu o sai placa corpul meu prietenului?? imi fac griji...astept un rasp te rog pe adresa printzesa_lu_lupu

    0
    0

  • GEORGIANA pe 26 Sep 2006, 17:45
    INTREBARE

    ESTE NOEMAL SA AM DOARA IN TIMPUL ACTULUI SEXUL,AVAND IN VEDERE CA SUNT SI INSARCINATA?

    0
    0

  • kitty pe 23 Sep 2006, 10:37
    -interesant-

    cunosc majoritatea lucrurilor p care le -am citit...ceva mai nou dak se poate:)

    0
    0

  • Adela pe 22 Sep 2006, 12:05
    super

    Consider ca aceste sfaturi sunt foarte utile ptr incepatori cat si ptr cei care au experienta

    0
    0

  • nu conteaza pe 30 Aug 2006, 17:53
    e super

    park suntin al 9 lea cer cand ma gandesc c va urma,iar in timpu actului sexual simt cum plutesc.park stie cu 3 secunde inainte unde sa ma atinga,c sa mi spuna si cum sa ma sarute(sau unde...).il iubesc la nebunie si va doresc sa puteti trai si voi o astfel d iubire.va pupic

    0
    0

  • crystina_2005_girl@yahoo.com pe 24 Aug 2006, 02:12
    sal

    am si eu o intrebare fac sex de 1 an si nu am orgasm il iubesc dar nu am orgasm ,nu el e probleme,ci eu dar nu stiu ce sa fac!

    0
    1

  • anonim pe 15 Aug 2006, 15:03

    sunt impreuna de aproape 3 luni cu un barbat care mi-ar putea fii tata si ne intelegem binisor referitor lapartea sexuala probema mea e ca totul pare automatic ca si cum e scris stiu cum incepe si cum se tremina. ce sfat imi dati sa-l pot schimba

    0
    0

  • viky pe 5 Aug 2006, 16:54

    am 22 de ani ma intilnensc de un an cu barbatul cu care am facut prima data dragoste il iubesc foarte mult si sfaturile dumneavoastra ma ajuta foarte mult.

    0
    0

  • sorina pe 5 Aug 2006, 11:25
    un mic ajuror pt doamna cu probleme

    in pat nu iubirea face totul important este sa te lasi purtata de val fara inhibitii sau ganduri despre ce voi face maine sau (vai ce mam ingrasat)in pat totul trebuie sa vina de la sine iar tu trebuie sati conduci partenerul sai sugerezi ceti place sau ce nu el nu poate ghici!simtete bine asta trebuie sa faci in pat fii cu gandul la ce faci atunci>nu poti avea orgasm dak nu reusesti sa te exciti si cel mai important sfat nu mima vreodata orgasmul asta agraveaza situatia!succes!

    0
    0

  • Nicoleta pe 4 Aug 2006, 16:40
    ai incredere in tine

    Trebuie sa comunici cu el si sa-i spui ceea ce simti...Daca intelege atunci el e perechea ta...

    0
    0

  • radu ioana pe 3 Aug 2006, 14:12
    nu stiu ce sa fac

    Am 31 de ani ,sant casatorita de 10 ani si viata sexuala este un dezastru .Cand fac dragoste sant inhibata si nu ma simt bine .Imi iubesc sotu foarte mult ,dar cad ajungem sa facem dragoste nu ma simnt bine .

    0
    0

  • ana-maria pe 14 Iul 2006, 18:56
    buna!

    prima data pentru mine a fost ceva nemaipomenit! a fost exact asa cum ma asteptam! bineinteles ca nu am avut cum sa ajung de prima data la orgasm pt ca ma durea foarte tare! dar a patra oara cu aceeasi persoana am crezut ca lesin langa el de placere desi eram foarte rusinoasa la inceput. Cred ca sfaturile voastre sunt foarte utile si din propria experienta va spun ca aveti dreptate din toate punctele de vedere. asa ca orice idee este bine venita!!

    0
    0

  • marco pe 8 Iul 2006, 10:11
    este binevenit

    Cind mi-am inceput viata sexuala,relativ tirziu, nu stiam prea bine ce trebuie sa fac ca sa ma simt bine.Am avut un partener foarte grijuliu ,dar nici el nu a reusit sa ma faca sa ajung acolo unde isi doresc toate femeile.Am perseverat si acum dupa multi ani reusesc sa ajung la orgasm de cele mai multe ori cind fac dragoste.Nu mi-am schimbat partenerul ci am incercat mereu ceva nou pina cind am gasit cheia,ca sa spun asa. Daca erau si atunci atitea articole,atitea idei,sigur reuseam sa ajungem la orgasm fara sa trec prin atitea frustrari.In concluzie este binevenit orice articol care indruma si-ti da idei!

    0
    0

  • mimi pe 3 Iul 2006, 17:40
    sex

    sunteti comuni toti/ ceva nou nu aveti? dar sigur?

    0
    0

  • andreea pe 29 Iun 2006, 02:22
    fain

    ce sa zic interesant ce scrie aici,mai ales ca aflu si povestile altora si am ce invata din ele!!!dau atentie la tot ce inseamna viata sexuala!!

    0
    0

  • tina2010 pe 24 Iun 2006, 10:15
    imposibil

    imposibil sa respecti cele 14idei.traim intro viata prea trista sa ne putem bucura de cele 14 idei......

    0
    0

  • ELLA pe 22 Iun 2006, 12:14
    14 idei pt.un orgasm reusit

    este normal ca intr-un act sexual partenerul trb.sa-mi stimuleze permanent clitorisul?

    0
    0

  • lindaciurea pe 13 Iun 2006, 17:04

    eu am descoperit orgasmul vaginal la 30 de ani si nu se compara cu cel clitoridian.

    0
    0

  • scormonel pe 12 Iun 2006, 14:06
    masculin

    Consider ca orgasmul unei femei depinde in totalitate de actiunile barbatului. Declar cu mana pe inima ca nu am lasat nici o femeie fara orgasm, chiar de a trebuit sa "muncesc" doua ore. Si fiti siguri ca nu sunt eu "bicul comunal", dar am folosit toate trucurile posibile. Cand am simtit ca partenera nu a avut orgasm, la urmatorul contact am inceput cu mana si am penetrat cand ea tremura si (sau)urla de placere. Cred ca lipsa prejudecatilor si observarea atenta a partenerei sunt cheia unui orgasm care te lasa "fara aer".

    0
    0

  • eu pe 7 Iun 2006, 18:14
    nu prea cred

    nu sunt de acord ... cred ca e total invers .... baiatul la inceput e cointeresat sa-shi faka iubita sa simta cei ala orgasm iar dupa asta uita

    0
    0

  • loref pe 6 Iun 2006, 19:12
    sex

    fetele stiu de la inceput cum sa-si faca iubitul sa auba un orgasm reusit dar in unele situatii nu vor ca prietenul sa se simta la fel de bine ca noi

    0
    0

  • baranceanu stefan pe 22 Mai 2006, 10:58
    am ceva nasol de dat

    bai "DECI"-CEL MAI IDIOT CUVANT parerea mea este k eu dak tin o fata de mnutza ma ia cu nasoale vine pe traseu micul orgasm :P:P:P

    0
    0

  • Maria pe 26 Apr 2006, 22:22

    Articolul este bine scris, la obiect si felicitari ca se discuta pe forum aceste probleme care, acum 20 ani nici sa visam nu puteam - darmite sa le mai si analizam si sa schimbam impresii. Cel putin tinerii si tinerele de acum sa beneficieze de sfaturi si ajutor sa le fie bine!- Dar nici odata nu-i tarziu ... "iubirii sa-i intinzi o mana" si sa inveti cum e bine sa faci dragoste ca sa fie bine pentru amandoi partenerii.... nimeni nu stie totul...si dupa 30 ani de casnicie, va confirm ca, intr-adevar, daca nu intervine si psihicul, actul sexual ramane ceea ce spun copiii de azi, doar "fucking" si nu are nici sens si nu aduce nici placere. Invatati, aplicati si sa va fie bine tuturor!

    0
    0

  • radu pe 25 Apr 2006, 17:22
    cere ce vrei

    in timpul actului sexual femeia ar trebui sa ceara sau sa isi exprime dorinta pentru cea ce vrea, barbatii isi satisfac dorintele fara sa ceara parerea nimanui.

    0
    0

  • lidia bingert pe 23 Apr 2006, 20:41

    ha ha ha ha ha sa rad pe tot spatiul?

    0
    0

  • olga pe 17 Apr 2006, 10:50
    e super

    totul este adevarat

    0
    0

  • adriana mirabela pe 7 Apr 2006, 22:20
    fffffffffffff adevarat

    este adevarat desi am o varsta frageda mi se pare ca aveti intr-u totul dreptate cel mai important lucru intr0o relatie este atractia si dak tu te simti atrasa cu ceva sfaturi de pe aceasta adresa si vei reusi cu siguranta sa ai cel mai tare orgasm si o sa ai o relatie ideala

    0
    0

  • MIHAELA pe 30 Mar 2006, 11:47
    E OK

    90% E ADEVARAT DIN CE SE SPUNE.TREB SA TE SIMTI IN PRIMUL RAND BINE IN CORPUL TAU SA NU TE SIMTI COMPLEXATA.BRAVO!

    0
    0

  • dorrrina39 pe 30 Mar 2006, 09:43
    very true!

    nothing more true than this! congratulations!

    0
    0

  • ionescu mariana pe 28 Mar 2006, 13:21
    e varza

    e varza foarte varza. hai pa

    0
    0

  • ildika005@yahoo.com pe 27 Mar 2006, 22:25
    cel mai important organ sexual

    Stiti cum e cand conduci o masina pe un drum si apare o groapa in asfalt? Iti spui ca trebuie sa o acolesti... si dai direct in ea. Asta pentru ca ii spui creierului sa fie atent la groapa,(adica te intrebi de prea multe ori: daca nu reusesc sa o ocolesc, daca nu reusesc... iar el, creierul, tocmai asta face - nu o ocoleste, pentru ca acesta e mesajul pe care i-l transmiti. Ganditi-va ca intrebandu-va de prea multe ori "daca nu am orgasm?", sau "daca ma termin (ejaculez) prea repede?" tocmai asta se intampla. Are dreptate cel care a scris "dreptul la fericire", creierul este cel mai important organ sexula al omului. Folositi-l, si veti avea ce nici nu visati. Orgasm continuu, sau ejaculare la comanda. Va pup!

    0
    0

  • cici pe 26 Mar 2006, 23:34
    nu este imposibil

    trebuie sa-ti si placa de felul cum arata partenerul ca altfel nu se poate.tr sa te implici cu totul si cel mai important este sa-ti cunosti corpul asa ca putina autosatisfacere nu strica, asa de amorul artei, nu fiti pudice

    0
    0

  • Ana pe 4 Mar 2006, 20:36
    dreptul la fericire

    Mai fetelor, voi stiti care este cel mai important organ sexual al omului?Creierul.Asa ca nu fiti pudice, complexate si scoateti-va prostiile din cap. Baietilor le place sa-si vada iubita in extaz, noua ne place sa fim acolo.si-atunci, de ce va blocati? Invatati sa va cunoasteti corpul. Antrenati-va simtul tactil. Faceti toate nebuniile care va trec prin cap. O sa vedeti ca si lui o sa-i placa. iar daca dati de un dobitoc care gindeste in unghiuri dre

    0
    0

  • Anonim pe 1 Mar 2006, 00:39

    Da sunt de acord...dar singura nu poti obtine o partida de neuitata..asa ca curioitatea mea ar fi...cum ajunge o femeie la orgasm vaginal daca partenerul sufera de ejaculare precoce????

    0
    0

  • mary pe 24 Feb 2006, 15:17

    Da! Sunt de aceeasi parere,numai ca rar reusesti sa-ti faci timp sa rezolvi toate aceste ,aspecte,si mai ales sa le imbini ca un LANT,in acelasi TIMP.Din fericire noi femeile (mame) suntem altruiste si ne multumim si cu FANTEZII. VA SALUT!

    0
    0

  • shakira_anca pe 23 Feb 2006, 20:45
    topsanatate

    sunt de acord cu ce s-a scris pana acum

    0
    0

  • chelariu florina pe 23 Feb 2006, 11:16
    orgasm

    sunt in totalitate de acord cu toate cele 14 idei despre acest lucru

    0
    0

  • MANDIUC IONELA pe 23 Feb 2006, 10:30
    ORGASM NEBUN

    F INTERESANT CHIAR MI-AR PLACEA SA AFLU MAI MULTE

    0
    0

  • sim pe 23 Feb 2006, 09:38
    sa ne bucuram de viata

    ma bucur ca apar astfel de articole educative, nu ostentative.trebuie sa ne descoperim pe noi insene si sa ne lasam in voia placerii pt a uita de grijile cotidiene. am fost crescuta in spiritul pudorii comuniste, luptand cu conceptiile vechi si inchistate in creierele parintilor mei care, si acum cd am trecut de 25 de ani, se asteapta de la mine sa fiu virgina...nu sugerez sa ne aruncam in bratele primului venit pt a cauta placerea dar nici sa ne ascundem dupa deget ca nu ne dorim aceasta placere de la iubitii nostri.carpe diem pt mine inseamna sa traiesc din plin orice moment si cu intelepciune sa folosesc orice momement al vietii spre binele meu. momentele de fericire in viata trebuie savurate iar momentele de nefericire tb sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. bucurati-va fratilor ca de asta traim!!!

    0
    0

  • irmanicky pe 23 Feb 2006, 09:16
    am intrat in ceata

    buna...nu inteleg o chestie...daca 2 oameni se iubesc asa cum spun amabii de ce fac dragoste pe intuneric?...cat despre acest articol e OK...la obiect asa cum trebuie... cine nu crede nu are decat sa practice si va vedea...numai bine...

    0
    0

  • ademi pe 23 Feb 2006, 02:27
    o situatie disperata

    am si eu o relatie de 1 an si ceva cu un baiat si nu reusesc sa ajung la orgasm,nu stiu ce sa mai fac.am incercat si exercitiile pt muschi,dar nimik.il iubesc foarte mult,ma excita foarte repede am impresia ca vine dar nu reusesc sa ajung la placerea aceea.as dori si eu un sfat.va rog.ceea ce am citit mai sus este foarte interesant.o sa incerc sa fac acest lucru.sper sa mearga

    0
    0

  • monicka24 pe 22 Feb 2006, 11:18

    tot ceea ce putem citi trebuie citit.mereu exista ceva nou oricat de multe am stii.iar acel ceva poate fii o cale spre o viata noua

    0
    0

  • dana pe 22 Feb 2006, 11:17
    cu cine?asta conteaza

    in realitate placerea care se resimte in urma unui act sexual tine de canalul:auditiv,vizual,olfactiv,tactil si cel mai important psihologic.in fapt prea multa concentrare pe orgasm in timpul actului sexual duce pana la urma la un esec atat in atringerea orgasmului cat si in simplu fapt de a simti placere.cred si nu afirm ca este ceva general acceptat si confirmat ca tot ce conteaza este relaxarea,destinderea si naturaletea ca doar in final asta si inseamna actul sexual mie mi s-a confiramat ca persoana cu care impartasesti experienta este cel mai important factor!

    0
    0

  • ionica macelaru pe 21 Feb 2006, 13:53
    povestea mea

    stiam totul despre aceasta arta pt ca o practic des

    0
    0

  • george pe 21 Feb 2006, 10:34

    mai detaliat,sunt lucruri generale...

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod