"Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic", de Karl Albrecht

"De-a lungul unei cariere de peste treizeci de ani, m-am simtit in mod repetat atras de acest domeniu de cercetare. I-am gasit aplicabilitatea in gandirea si planificarea strategica, management, inovatie, cultura organizationala si eficienta muncii in echipa, ca sa numesc doar cateva domenii. Chiar si dupa atatia ani am ramas convins ca materia cenusie — software-ul uman — este potentialul cel mai putin exploatat in lumea de azi a afacerilor." (Karl Albrecht)

"Ce poate fi mai important decat sa ajuti oamenii, indiferent de varsta si statut, sa-si optimizeze resursele cognitive? Karl Albrecht ne ofera un important instrument pentru a realiza acest lucru." (Dr.
Sidney J. Parnes, Creative Education Foundation)

"Karl Albrecht a reusit ceva exceptional integrand dimensiunile multiple ale inteligentei practice intr-un cadru de lucru logic si coerent. Aceasta carte este realmente una practica." (Daniel Pink)

Poti cumpara cartea "Inteligenta practica - Arta si stiinta simtului practic", de Karl Albrecht, (titlu original: "Practical Intelligence - The Art and Science of Common Sense") aparuta la Editura Curtea Veche in anul 2008, din librarii, la pretul de 35 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod