Vibraţia cristalelor şi căutarea fericirii

Majoritatea oamenilor care au descoperit şi folosesc cristalele au un anumit scop în minte.
Majoritatea oamenilor care au descoperit şi folosesc cristalele au un anumit scop în minte. Cu toate acestea, este bine de ştiut că deşi mai multe familii de minerale pot produce rezultatul dorit, nu toate specimenele aceleiaşi familii au aceleaşi proprietatăţi, fie că este vorba despre cele fizice, cum ar fi fluorescenţa, fie de cele metafizice, ca de exemplu rolul de a vindeca o anumită afecţiune.

Îmbunătăţirea stării de spirit


Mai mult, nu toţi oamenii reacţionează la fel atunci când folosesc un cristal. Situaţii precum cearta cu partenerul, blocajul în trafic, o veste proastă sau o discuţie aprinsă cu şeful te prost dispun, ceea ce înseamnă o scădere a frecvenţei vibraţiilor energetice ale corpului.
În asemenea momente, un cristal te ajută să îţi ridici vibraţiile şi să le menţii astfel cât mai mult timp, deci să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit, să capeţi mai multă energie sau să te calmezi.

Mai mult, îţi poţi alege un anumit cristal pentru un obiectiv bine stabilit care te va ajuta să ţi-l îndeplineşti cu mai puţin efort. Doar purtarea sau păstrarea lui în apropiere îţi va influenţa în mod constant frecvenţa vibraţională şi te va ghida pe drumul cel bun.

În viaţa ta vor apărea oportunităţi, persoane potrivite sau idei la care nu te-ai fi gândit niciodată, care te vor impulsiona şi te vor sprijini în drumul tău.
Cel mai uşor mod de a găsi piatra potrivită este să alegi una care te atrage la prima vedere, să o ţii în mână cu ochii închişi şi să faci o afirmaţie în gând ca de exemplu: „Vreau să slăbesc“. Dacă este cea potrivită pentru tine, vei simţi o senzaţie de căldură în palmă sau o stare subtilă de bine. Cristalele pot fi nişte prieteni foarte devotaţi dacă le îngrijim şi le oferim atenţia cuvenită, deci nu ezita să faci rost de unul care să devină talismanul tău personal.

Piatra soarelui te ajută în carieră


Unele dintre cele mai bune ajutoare în domeniul carierei ar fi lapis lazuli, piatra soarelui, aventurin, jasp, onix – dacă îţi doreşti să avansezi. Pentru succes profesional,cumpără-ţi un ametist, un jasp, un hematit, un ochi de tigru sau un malachit.
Poţi să le şi combini, după preferinţe estetice, sub forma de inele, pandantive, brăţări ori coliere pentru a-şi spori efectul. Pentru o sănătate înfloritoare alege malachitul, aventurinul, jadul sau citrinul.

Norocul în dragoste este atras de cuarţul roz, iar sufletul pereche vine dacă porţi un crisopraz. Iar ca să te protejezi de influenţele şi energiile negative păstreză în apropiere în permanenţă un cristal de onix negru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod