Iubesc un barbat insurat si nu-l pot parasi

Exista multe intrebari pe care si le pune o femeie in momentul in care ajunge sa aiba o relatie cu un barbat insurat. Ce implica acest lucru? Frica de a intemeia o familie proprie? Lipsa de responsabilitate? Dorinta magulitoare de a avea statutul de amanta? Sau pur si simplu afli mai tarziu decat ar fi trebuit ca barbatul pe care-l iubesti este insurat?

"Ce ma fac, pentru ca iubesc un barbat insurat si nu il pot parasi?" Am primit aceasta intrebare de la una dintre cititoarele TopSanatate.ro. 


Inca de la inceput trebuie sa spun si voi reaminti de fiecare data faptul ca psihologii nu dau si nu trebuie sa dea sfaturi.

Ei nu fac decat sa identifice problema unei persoane, cauzele care au generat-o si sa o ajute pe aceasta sa ia singura o decizie.

Bineintelesc ca s-au facut multe cercetari privind aceasta situatie, ce consta in aparitia unei a 3-a persoane, numita triada.

Nu exista un cliseu universal valabil la toata lumea care sa explice cauzele care o genereaza; se manifesta des, dar de fiecare data din cauze diferite.


Iubesc un barbat insurat - Cine si cum este posibil sa cada in plasa unui "om insurat"? 

 

De ce spun plasa? Numai faptul ca are o aventura sau relatie serioasa cu cineva in afara casatoriei, inseamna ca de cele mai multe ori asa este el, hai sa spunem, in termeni mai populari, "un afemeiat".

Este prea putin probabil ca va renunta la acest obicei daca amanta ii va deveni sotie.

Plasa incepe sa fie intinsa, de obicei, cu plangeri privind situatia "insuportabila" de acasa, sotia care nu-l mai intelege si tipa sau ce alte motive mai gaseste - ca nu sta decat din mila sau pentru copii, ca nu mai dorm de mult impreuna etc.

Este destul de improbabila o marturisire facuta amantei de genul: "ce bine imi este acasa, ce bine ma inteleg cu sotia, ma mai cert si eu uneori ca in orice familie, dar eu vreau doar diversificatie cu tine ca asa este barbatul".

Barbatii, de cele mai multe ori, sunt egoisti si nu sunt multumiti cu "o a 2-a" doar pentru sex si atat, daca se poate sa fie si iubiti, adulati ar fi si mai bine. Barbatii au invatat si ei ca pe o femeie mai trebuie sa o si minti ca sa accepte o astfel de situatie si ca doar ajutorul financiar nu este suficient in toate cazurile.

Totusi studiile au aratat ca nu orice femeie accepta o relatie cu un barbat insurat. Dincolo de interesul primordial financiar sunt si alte elemente - unii psihologi sunt de parere ca aceste femei au un grad scazut de stima fata de sine, care le face sa creada ca ele nu vor putea avea propriul lor barbat si este bine si cu "jumatate". Partea proasta este ca aceasta stima de sine se accentueaza si vor deveni si mai vulnerabile pentru urmatorul barbat.

De cealalta parte sunt acele femei carora nu le pasa si care au o stima de sine prea mare, distorsionata chiar; femei care considera ca orice barbat li se cuvine, indiferent de starea matrimoniala a acestuia. Este mai putin probabil ca acestea din urma vor ajunge sa consulte un psiholog; poate numai in cazul in care toate incercarile s-au soldat cu esecuri.

Tot pe fondul unei stime de sine scazute mai sunt si cazurile in care se confunda iubirea cu nevoia de protectie, tandrete (fenomen intalnit frecvent in perioada adolescentei), proiectia asupra partenerului cu atat mai mult daca acesta este mai in varsta, generata de lipsa tatalui din copilarie (fie prin neimplicare afectiva si/sau educationala, fie prin lipsa fizica efectiva - deces, divort etc.). Sunt si alti factori care pot sa coreleze cu aspectele deja prezentate sau cu acelea de ordin financiar.

De aceea, in cazul unei femei care accepta o relatie cu un barbat insurat, este recomanda discutarea cu un specialist care o va ajuta sa-si clarifice problema nu numai pentru prezent, dar si pentru viitor. Exista riscul sa ajunga sa caute numai astfel de barbati, tocmai din frica inconstienta ca nu poate mai mult - aceasta frica se poate intalni si la femeile foarte sigure pe ele (fara scrupule), doar ca nu-si dau seama sau nu recunosc ca ele nu ar putea avea un barbat neinsurat.

Este mult mai usor sa faci un barbat insurat sa te placa, sa-l ademenesti, pentru ca stii ca barbatii, prin structura lor, nu pot sa stea cu o singura femeie toata viata. Dar acest lucru este invatat si de soti, intre timp, si uite asa se ajunge la un compromis tacit care-i convine barbatului insurat. Daca poate avea mai multe, de ce nu? Important pentru cititoarea care mi-a adresat intrebarea ce a stat la baza acestui articol si pentru toate femeile aflate intr-o situatie similara este este sa cunoasca aceste lucruri, sa fie realiste cu sine si cu ceea ce isi doresc in viata.

 

Comentariile 1-50 din 98

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bahne marian pe 4 Dec 2012, 03:25
    buna

    buna cf cautam pe bahne.marian sau facebook

    1
    0

  • eu pe 15 Ian 2012, 13:10
    o parere

    De doi ani si cateva luni traiesc cu un barbat insurat. Vreau sa renunt, dar nu pot. M-am hot. sa ii spun sa gaseasca el o solutie. Este mai mare ca mine cu 18 ani si poate mai matur. Sincer nu stiu daca ma iubeste asa cum spune el, dar asta este viata. Eu am 31 de ani si aveam o viata frumoasa pana sa il cunosc pe el fara probleme fara nimic anormal.Acum in fiecare noapte cand ma culc ma gandesc la el si planga, am ajuns sa adorm cu pastile. Vreau s arenunt, dar nu pot. Am avut sansa sa plec din oras sa muncesc la Bucuresti, dar am refuzat. Acum decat asta vreau sa plec departe. Am o durere in suflet mare si nimeni nu ma intelege. Am incercat sa ma ascund de cei cei dragi mie sa nu vada ce se intampla cu mine, insa nu mai pot. Nu stiu daca am gresit sau daca asaa a fost sa se intample. Vraeu viata mea de dinainte sa il cunosc, dar nu stiu cum. Toata lumea da sfaturi, dar eu cred ca raspunsul este la mine, dar sunt prea lsa sa fac ceva, imi este frica s ail pierd.Am avut si un copilas cu el, dar am renuntat la el, iar acum regert din tot sufletul. Clar nu am fost pregatita sa fac asta. Dar am facut-o pentru iubitul meu. Am vrut poate ca micutul sau micuta mea ca nu stiu ce a fost sa sufere dupa urma acestui lucru.Nici acuma nu am trecut peste asta. Chiar nu stiu ce sa fac cu viata mea. Simt ca imi bat joc, pana la urma sunt un om minunat care nu a gresit nimanui.Multumesc

    3
    0

  • anusik pe 29 Iun 2011, 22:37
    e oribil.....

    m-am indragostit de un barbat insurat. in fiecare zi imi spune ca ma iubeste. nu mi-a spus de faptul ca are sotie, am aflat totusi. a motivat ca ii era frica sa nu ma piarda. nu pot sa cred ca simte intr-adevar ceva pentru mine, insa toate mesajele, declaratiile...il iubesc. nici eu nu am crezut ca voi iubi un barbat insurat. e fericit cu sotia lui, nici el nu stie cum s-a intimplat aceasta chestie, pur si simplu s-a indragostit la prima vedere. a fost frumos, sincer am petrecut cateva zile minunate impreuna. nici nu m-a atins chiar...e oribil. ma simt putin mai bine ca am dat de acest articol si comentarii. eu inteleg cat de dureros este pentru sotiile a caror sot are amanta. si pot suporta toate vorbele urite din partea lor, dar e foarte complicat. e pacat? da. dar dragostea uneori ne poate arunca in iad, dar e dragoste si nu poti lupta.

    0
    0

  • cristala pe 20 Iun 2011, 13:00
    iubesc barbat ansurat

    VOI FETELOR CARE IUBITI BARBAT ANSURAT SI ASTEPTATI SA-SI LASAE NEVASTA PT VOI CE ASTEPTATI....... OK DIVORTEAZA SI CE URMEAZA..... VA CASATORITI SI URMARI RUTINA FEMEIEI CASATORITE MANCARE SPALARE CALCAT SI GRIJA COPIILOR .......IAR EL....... CE FACE..... ASI CAUTA AMANTA PT CA ASA SUNT BARBATI TOT TIMPU VOR CEVA NOU SE PLICTISESC REPEDE SI ASA NU VA ASTEPTATI CA DUPA CE ASI LASA NEVASTA SA AVETI O VIATA ROZ CA ANAINTE......... GANDITIVA BINE ANAINTE CE VA DORITI

    3
    0

  • Renata pe 27 Mai 2011, 22:47
    Iubesc un barbat insurat :(

    buna ma cheama renata si iubesc un barbat insurat ... ma-m indragostit de el fara sa vreau nu stiu ce a fost in capul meu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere nu pot sa imi imaginez si cu toate ca stiam ca are nevasta si 2 copii tot nu ma impedicat ca sa il iubesc...nu stiu il iubesc prea mult daca nu lasi vedea o zi cred k am fi cea mai suparata nu stiu cum sa ma exprim in cuvine .. cand sunt cu el uit de absolut orice problema sau chiar daca sunt suparata uit totul in prezenta lui ...de exemplu acuma de pasti ziua o stat cu familia lui acasa iar seara o iesit cu mine la restaurant si o fost minunat ...de fiecare daca cand ii spuneam sa iasa si chiar nu putea face tot posibilul ca sa iasa numai p data nu o putut iesi deoarece era bolnavior unul din copilasi lui si era nevoit ca sa mearga la spital si lam inteles...nu stiu cum dar defiecare data il inteleg pentru ca il iubesc mult pentru el ma-m certat cu verisoara mea si el pt mine sa certat cu fratele lui .. asta inseamna ca tine si el ma mine ca de iubit nu cred ca are cum sa ma iubeasca deoarece are nevasta sa nu uitam si uneori imi vine greu cand ma gandesc ca doarme cu ea in pat si eu singura dar na pana la urma eu am ales asta :) chiar il iubesc ..si nu stiu ce sa fac spuneti-mi va rog .am incercat sa ma despart de el dar nu pot nu ma lasa inima...cand il vad sunt in al 9-lea cer pot spune il iubesc si uneori sufar din cauza lui deoarece cand mai este cu mine il mai suna nevastasa si imi vine greu si ma schimb la fata si el ma intreaba te-a deranjat asta si eu ii raspund ca nu si atunci simnt ceva aiurea asa nu stiu cum sa ma exprim exact cum ma simnt :( in fine cine ar vrea sa ma ajute k vriun sfat ceva va astept k cel mai mare drag asta este ID meu de Messenger : b3auty_full_ biamia va multumesc ca ati citit ce ma durea si nu aveam cum sa spun la nimeni sper ca nu va-m plictisit cu povestea mea :)

    3
    1

  • Renata pe 27 Mai 2011, 22:43
    Iubesc un barbat insurat :(

    buna ma cheama renata si iubesc un barbat insurat ... ma-m indragostit de el fara sa vreau nu stiu ce a fost in capul meu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere nu pot sa imi imaginez si cu toate ca stiam ca are nevasta si 2 copii tot nu ma impedicat ca sa il iubesc...nu stiu il iubesc prea mult daca nu lasi vedea o zi cred k am fi cea mai suparata nu stiu cum sa ma exprim in cuvine .. cand sunt cu el uit de absolut orice problema sau chiar daca sunt suparata uit totul in prezenta lui ...de exemplu acuma de pasti ziua o stat cu familia lui acasa iar seara o iesit cu mine la restaurant si o fost minunat ...de fiecare daca cand ii spuneam sa iasa si chiar nu putea face tot posibilul ca sa iasa numai p data nu o putut iesi deoarece era bolnavior unul din copilasi lui si era nevoit ca sa mearga la spital si lam inteles...nu stiu cum dar defiecare data il inteleg pentru ca il iubesc mult pentru el ma-m certat cu verisoara mea si el pt mine sa certat cu fratele lui .. asta inseamna ca tine si el ma mine ca de iubit nu cred ca are cum sa ma iubeasca deoarece are nevasta sa nu uitam si uneori imi vine greu cand ma gandesc ca doarme cu ea in pat si eu singura dar na pana la urma eu am ales asta :) chiar il iubesc ..si nu stiu ce sa fac spuneti-mi va rog .am incercat sa ma despart de el dar nu pot nu ma lasa inima...cand il vad sunt in al 9-lea cer pot spune il iubesc si uneori sufar din cauza lui deoarece cand mai este cu mine il mai suna nevastasa si imi vine greu si ma schimb la fata si el ma intreaba te-a deranjat asta si eu ii raspund ca nu si atunci simnt ceva aiurea asa nu stiu cum sa ma exprim exact cum ma simnt :( in fine cine ar vrea sa ma ajute k vriun sfat ceva va astept k cel mai mare drag asta este ID meu de Messenger : b3auty_full_ biamia va multumesc ca ati citit ce ma durea si nu aveam cum sa spun la nimeni sper ca nu va-m plictisit cu povestea mea :)

    0
    0

  • andreea pe 5 Mar 2011, 00:18
    daca eram singura amanta poate continuam sa il iubesc

    ne-am cunoscut de curand ,nu mi-a ascuns nicio clipa ca este insurat,ma atrage foarte tare si as fi fost dispusa sa am o relatie cu el...pentru ca in preajma lui ma simt minunat. Dar...am ajuns la concluzia ca incearca sa aibe orice femeie care ii iese in cale...asta dupa o discutie pe mess cu el in care ceea ce vroia sa ii scrie unei alte femei mi-a scris mie din greseala,din acel moment am am zis sa rup orice legatura cu el,insa ma cauta disperat implorandu-ma sa ne vedem. sunt derutata,mi-as dori ca acest barbat sa fie numai al meu,pt ca este foarte greu sa traiesti cu sentimentul ca este al alteia...

    1
    0

  • ana pe 9 Dec 2010, 12:28
    este asa greu...

    si eu iubesc un barbat insurat si stiu ca si el ma iubeste... numai ca de curand a aparut si un copil, el spune ca are de gand sa divorteze acum ca s-a nascut copilul. suntem impreuna de 6 luni, ne-am reintalnit dupa 5 ani, ne iubisem si acum 5 ani, dar nu ca acum si nu era insurat, eu am plecat din tara si i-am spus ca nu ma mai intorc pt ca imi era f greu sa ma sune zii de zi, asa ca si-a luat o nevasta care ii calca, spala, gateste si nu-l intreaba niciodata nimic, el isi traieste viata ca si cum ar fii un om liber, iar femeia aia ca o scala, ea prefera viata asta pt ca altceva nu stie decat sa fie femeie de casa.... promite ca o sa ne castorim, dar sincer nu mai cred nimic, zice ca nu a mai atins-o de nu stiu cate luni si sincer nici asta nu mai cred, eu cred ca niciodata n-o sa aiba curaju' sa divorteze, ca promite doar ca sa nu ma piarda si ca am sa sufar mereu crezandu-i vorbele false... problema este ca am facut tot posibilul sa-l fac sa ma lase in pace, dar nu reusesc, parca e din ce in ce mai incapatanat sa nu ma lase sa-mi vad de viata mea, consider ca este egoist ca si-a facut viata si ca nu ma lasa sa fiu fericita ca nu este nici el, dar el a ales viata asta, iar acum tre sa suporte consecintele, sincer eu nu mai am lacrimi sa plang si rabdare sa ascult toate vorbele care acum m-i se par false....

    0
    0

  • aida pe 16 Apr 2010, 14:48
    indragostita de un barbat insurat????????????

    FETELOR CE ESTE CU VOI?CE INSEAMNA PENTRU VOI DARGOSTEA?ADICA CUM STAU CU UN BARBAT INSURAT?CE INSEAMNA A STA PENTRU VOI? EU SINT O NEVASTA INSELATA!!!!!!!!!!!!!!!!! SI FIIND INDRAGOSTITA NICI MACAR NU AM OBSERVAT CE SE INTIMPLA!NU L;AM FORTAT NICIODATA MA IUBESCA ,NE/AM CUNOSCUT SI NE/AM INDRAGOSTIT ,NE/AM CASATORIT PT CA EL A VRUT O FAMILIE SI EU AM DEVENIT PARTE DIN EL MA CHEAMA CA PE EL SI AM COPII FACUTI DE EL SI CASA CONSTRUITA DE EL ,ETC.AICI VA INTREB CE VRETI VOI DE FAPT CA UN ASTFEL DE BARBAT SA ARUNCE LA GUNOI TOT CE A CONSTRUIT SUFLETESTE TIMP DE ANI DOAR PT CA VOI SINTETI MAI BUNE CA CE SI/A DORIT EL DE/O VIATA?????????????????????????FACETI/MA SI PE MINE SA INTELEG CU CE SINT EU MAI PREJOS DECIT O ALTA FEMEIE??????? DACA SINT NEINTELEGERI IN FAMILIE FIRESC ESTE SA FIE REZOLVATE !FUGIND DE FAMILIE FUGIM DE NOI INSINE!

    1
    0

  • ana pe 14 Oct 2009, 23:55

    nu vrea sa se desparta de scorpia aia,aia e o femeie de 2 bani.dar nici pe mine nu ma poate lasa...

    1
    0

  • mariana pe 6 Oct 2009, 00:00
    s eu sunt in accelasi bucluc

    suntem impreuna de 3 ani de zile,el locuieste in alta tara.dar sunt constienta ca toate astea se vor termina pana la urma,si cea care pleka sunt EU.nu vreau sa se desparta de familia lui!

    0
    0

  • adina pe 1 Oct 2009, 15:45
    BUNA

    Buna, si eu sunt in aceeiasi situatie ne iubim reciproc, insa ma gandesc ca timpul trece si nu ma aleg cu nimic.offf

    0
    0

  • loredana pe 29 Aug 2009, 22:48
    ....

    Daca te iubeste,fii fericita cu el,orice ar fi

    2
    1

  • FLORENTINA pe 29 Aug 2009, 19:52

    NU MAI ACUZA E GREU SI DIFICIL SA IUBESTI UN BARBAT INSURAT SA ITI DAI VIATA PENTRU EL SI SA STII CA NU TI APARTINE SA TI FACA PROMISIUNI,

    0
    0

  • eu pe 12 Aug 2009, 11:03
    răspuns

    lasă bărbaţii căsătoriţi în pace, nesimţito(ca să nu te numesc altfel)

    0
    3

  • alesea pe 8 Iun 2009, 17:48
    iubesc si eu

    iubesc si eu un barbat insurat ma iubeste si el sunt sigura dar e greu sa traiesti mereu in asteptarea rindului tau.e greu sa intilnesti sarbatorile de una singura fara iubitul tau alaturi.nici eu nam curajul sal parasesc si mii greu caci nu pot sami vad de viata mea.orikit nu neam certa mereu ne impacam dar nu stiu cit va mai kontinua aceasta.si pe deasupra e si foarte gelos.ce sa fac nu stiu nu vreau pe altcineva dar nu vreau sa fac rau si familiei lui,dar nu stiu kit voi mai rezista sa ma gindesc la ceilalti si nu la mine caci de cind lam kunoscu(1 an)am uitat complet de mine si visele mele de a avea o familie,ce sa fac??????????????

    0
    0

  • claudia pe 4 Mai 2009, 11:43
    imi place un barbat insurat

    si mie imi este drag de un baiat insurat....si el de mine cred) k e indragostit...el este insurat dar nu are copii...i'am spus de cateva ori sa ma lase in pace dar ...el nu vrea sa renunte la mine...nustiu ce vrea de la mine...sex...nu am facut si am avut ocazia..oare defapt ce vrea d ela mine de nu ma lasa in pace...ce sa fac k sa scap de el...dar totusi imi este drag de mor...dar stiuu k nu e bnb sa destram o casnicie...k nu se stie cand se intoarce...

    0
    0

  • florenta pe 5 Apr 2009, 00:24
    iubesc un barbat care nu imi apartine,dar nu pot sa ma opresc

    SI EU IUUBESC UN BARBAT INSURAT LA INCEPUT TOTUL A FOST O JOACA,AM CREZUT K NO SA-L MAI VAD A2A OARA DAR AU FOST MULTE,AM INCEPUT SA TIN LA EL,SI KIAR NU SIMT K ESTE INSURAT,ARE SI 1COPIL ACESTA ESTE SI MOTIVUL PT CARE A RAMAS CU NEVASTA LUI,AR NICIODATA NU I-AM CERUT,SI NU O SA-I CER SA RENUNTE LA FAMILIE,PT K NU STIU CE AS FACE DK AR FII DOAR AL MEU,POATE D ASTA IL SI IUBESC PT K IME ESTE INTERZIS...

    0
    0

  • fif3ycutza pe 26 Mar 2009, 13:55
    si eu iubesc un barbat insurat

    din pakte am iubit si io un barbat de kre n-am stiut de la inceput k e insurat....knd am aflat k e insurat si pe langa mai are si un copil...am fost distrusa!!!dar era prea tarziu ptr a ma lasa de el.il iubeam la disperare..a fost primul baiat din viata mea,am fost in stare de multe ptr el!!!dar toate astea le faceam degeaba ptr k nu ma iubea..doar ma folosea!!se lauda k are o amanta..nik altceva!!!ceea ce a pus kapac relatiei noastre a fost o asa zisa prietena kre stia tot,tot ce faceam cu el..si kre zis s-a cuplat cu el!!!de atunci io am inceput sa ma intorc impotriva lui si ei si chiar am vb cu nevasta lui pe mess!!!a vzt si el convorbirea dintre noi!!iar in acea seara io am iesit cu un prieten si a venit si el..si chiar nu mi-a zis nik!!!acum sntem dusmani dar totusi..vb!!!il iubesc si acuma dddar nu mai are rost sa lupt ptr el ptr k nu o sa-si lase nevasta ptr nici o femeie!!!acum pot sa spun k snt intr-o relatie cu un ffff bun prieten de l lui..kre deasemeni e insurat si are un copil....nu tin la el..doar m atrage si stau cu el ptr k sa-l oftic pe celalalt...stiu k nu fac bn dar asta e!!!imi asum responsabilitatea!!1

    1
    1

  • dorina pe 24 Mar 2009, 18:48
    iubesc un barbat insurat

    nu este vorba de stima de sinesau respect de sine. Pur si simplu iubesti, si gata.

    1
    2

  • oana pe 12 Mar 2009, 21:36
    ....

    eu chiar iubesc un barbat insurat. intr`adevar la inceput m-a mintit ca este singur, chiar ma facea sa cred asta, pe urma fiind un barbat foarte cunoscut in oras auzeam vorbe cum ca ar fi casatorit. El tot timpu ma calma si imi zicea ca invidia e mare etc. chiar dupa ce am aflat ca el este 100% sigur ca e casatorit nu a recunoscut, si chiar dak am stiut eu nu am incetat sa-l iubesc. asta este. nu poti porunci inimii! si as putea avea o multime de barbati singuri...dar pentru mine doar el e bun:D

    0
    0

  • carmen pe 20 Feb 2009, 22:15
    sapte

    daca asa este firea ta si pui suflet indiferent ca este vorba de amant sau sot nu ai ce face iubesti persoana si nu poti face decit ce vrea el chiar daca pe tine te doare conteaza doar el sa fie multumit va spun din experienta

    0
    0

  • chichi pe 12 Feb 2009, 04:33
    sapte

    eu de 7 ani sunt in situatia asta!il iubesc si Doamne atatea mi-a facut...de sapte ani tot promite si eu fraiera stau dupa el pna ce el in perioada asta si-o trait viata cum o vrut el! nu o sa divorteze niciodat ,stiu,nu are curajul!!! Dar eu stau acuma cu el ca sa/i demonstrez ca e un gunoi si nimic nu s/a schimbat si o sa il iubesc mai departe toata viata mea,dar fara el...ca in curand si eu vreau sa-mi fac familie!

    0
    0

  • audi pe 17 Ian 2009, 20:43
    mda...e aiurea

    si eu sunt intro situatie se acest gen, sunt cu un barbat insurat de un an... eu am 19 ani si el 40... nu-l pot lasa orice as incerca sa fac tot el e... pe primul loc, dar m-am obisnuit cu pacatul asta.

    0
    0

  • elena pe 19 Nov 2008, 11:10
    sunt cu un barbat insurat de ani

    as vrea sa fim mereu impreuna dar el are un copil si nu vrea sa renunte la el.cum sal fac sa inteleaga ca nu renunta la el doar ca nu o sa mai stea cu nevasta stiu ca nu o mai iubeste ce sa fac am teama ca il pierd il iubesc mult este singurul barbat pt care am simtit asta

    0
    0

  • daria pe 10 Nov 2008, 14:54
    Traiesc o iubire interzisa

    Si eu iubesc un barbat insurat. A fost primul barbat din viata mea si sunt foarte fericita cu el chiar daca este insurat si diferenta de varsta e mare, eu am 21 de ani si el are 50. Am avut si relatii cu barbati ne insurati dar niciunul nu ma facut fericita asa cum ma face el. Ce ma afecteaza pe mine in aceasta relatie, nu e faptul ca este insurat, ci frica de a nu-l pierde...

    2
    0

  • elena pe 10 Oct 2008, 22:29
    Asa e...

    Asa e... iubesc un barbat insurat... ma face sa ma simt... cum nu am simtit vreodata. Nu numai in intimitate si altfel... ma ajuta si financiar... si dupa un divort credeti-ma nu mai vreau sa ma casatoresc. Fac lucruri si traiesc momente ce nu le-am visat vreodata. Ma compar mult cu Julia Roberts cand a jucat in minunatul film "Pretty women".

    0
    0

  • bia pe 11 Sep 2008, 19:51
    Psihologii sa o incerce pe pielea lor...

    Doamnele care dau sfaturi in revistele astea ar trebui sa fi trecut macar o data prin sa ceva. Nu cred o iota din prostia aia cu stima de sine. Eu sunt implicata intr-o astfel de relatie. Cum as caracteriza-o? Agonie si extaz. Nu mai sunt o pustoaica, am 37 de ani iar el este mai mare cu 6 ani. El a facut primul pas si nu mi-a displacut deloc. Este casatorit si are si o fata de 18 ani dar niciodata nu mi-a vandut prostiile pe care le citesc in analiza psihologilor. Nu mi-a spus ca nu se intelege cu nevasta-sa. Pur si simplu nu vorbim de ea. Despre fata imi povesteste, o iubeste foarte mult si e normal sa fie asa. Cel mai important lucru este ca nu imi doresc o casatorie cu el. Ce sa fac? Sa devin nevasta si sa pierd toata emotia intalnirilor asteptate cu sufletul la gura? Al telefoanelor in care imi spune " iubire" din tot sufletul? Si apoi sunt zile in care vrei sa-l vezi si zile in care nu ca as locui cu el tot timpul i-as descoperi tot felul de defecte si la fel si el mie. As putea sa scriu pagini intregi pe tema asta si uite ca nu sunt psiholog. Orice iubire este frumoasa atata timp cat nu i se pretinde sa dureze o vesnicie.

    3
    1

  • simona pe 26 Aug 2008, 21:15
    Oare gresesc????:((

    Buna, sunt Simona am 18 ani si am o relatie de un an si jumatate cu un barbat insurat, de asemenea el a si fost primul barbat din viata mea... a fost ceva foare frumos si nu cred ca voi regreta ca l-am ales pe el... el este insurat de 2 ani are si un copil si pe deasupra este mai mare cu 16 ani ca mine!!! El este un bun prieten cu tata si pe deasupra mai suntem si neamuri dar nu de sange. Eu sunt un copil pe langa el si stiu ca ma iubeste, imi ofera tot ce imi doresc, langa el nu duc lipsa de nimic el are o firma de costructii, ma sfatuieste, ma invata... vorbim de 10-15 ori pe zi la telefon de mesaje nu mai zic... nu stiu ce sa fac!!! Stiu ca chiar daca el va divorta de sotia lui, parinti mei nu vor fi niciodata de acord. Dar il iubesc ffff mult si el ma iubeste mi-a dovedit-o... partea proasta este ca nu imi imaginez viata fara el, cu toate ca el ma incurajeaza, imi spune ca sa termin scoala apoi o sa am o slujba o sa fiu pe bani mei si parinti nu o sa mai aibe ce face... tot ce pot sa zic este ca sufar mult pentu ca si el este fff gelos pe mine nu prea ma lasa sa ies fara el, ma urmareste, daca se uita unu la mine ca de ce s-a uitat??? Si cam asta este viata mea... voi ce credeti sa il parasesc??? Sau sa mai astept??? Va pup si astept parerile voastre...;):)

    5
    0

  • Maria pe 31 Iul 2008, 12:10
    Exista speranta, depinde doar de voi!

    Buna la toata lumea... Acum mult timp scriam pe acest site cu o oarecare dispare si incantare totodata, deoarece eram cu un barbat insurat. Ma regaseam in unele povesti, iar in altele nu. Credeam ca povestea mea e totusi diferita, ca a mea va avea un sfarsit fericit, ca "noi" vom reusi. Dar nu a fost asa. Am avut o relatie cu un barbat insurat timp de 4 ani si ceva. El a facut un copil in timp ce era cu mine ("un accident" cica) si am indurat foarte multe. Lacrimi, neincredere, tristete, nemultumire, frustrari si nopti nedormite de asta am avut parte in tot acest timp. E drept ca au fost si lucruri minunate, dar parca pentru o zi minunata trebuia sa platesc 6 cu lacrimi. La un momendat chiar ma convinsesem ca merita... o prostie... Sincer va spun acum ca nu a meritat. M-am chinuit degeaba. Singurul lucru bun din toata treaba asta a fost ca ce nu m-a omorat m-a facut mai puternica. Asa ca toate femeile care sunt in situatia asta ar trebui sa incerce sa scape. Stiu ca poate va ganditi ca la voi e altceva si sigur o sa reusiti sa fiti impreuna, dar asa credeam si eu, si m-am inselat. Nu va dati batute si luptati pentru voi, pentru ca "O viata avem!" Daca aveti nevoie de un sfat, de cineva cu care sa vorbiti va rog sa mi scrieti la eu_otrava@yahoo.com, si id de mess. Va pup si nu uitati: depinde doar de voi...

    3
    0

  • olimpia pe 21 Iul 2008, 21:01
    Mai bine singur

    Domana doctor are perfecta dreptate si eu am fost in situatia asta 6 ani pana am descoperit ca ma insela cu alta. Acuma nu mai suntem impreuna de 5 luni... si surpriza mi-am gasit altu tot insurat parca e o boala pt mine. Mi-e mult mai usor sa ademenesc un barbat insurat, desi am jurat ca in viata mea nu voi mai avea o relatie cu unul insurat. Nu mai stiu cred ca va trebui sa consult cu siguranta un psiholog. Numai bine... si decat o relatie cu un barbat insurat mai bine singur.

    0
    1

  • danutza pe 13 Iul 2008, 22:37
    nu

    te inteleg perfect si eu sunt in situatia ta !are un copil de 5 ani ku ea,nu se iubesc si sta doar pt copil alaturi de ea!nu i-am cerut sa divorteze dar o face ...si isi doreste enorm un copil cu mine!daca ei divorteaza nu inseamna ca,copilul ramane fara tata!ii poate oferi afectiune copilului si asa!te inteleg perfect si ti doresc numai bine :*:*:

    0
    0

  • adina pe 1 Iul 2008, 05:46
    Sunt de aceeasi parere cu tine

    Si eu am o relatie cu un barbat insurat; intr-adevar, mi-a spus de la bun inceput ca are o familie... un copil. Nu mi-a ascuns niciodata lucrul asta. Am inceput relatia cu el (si sentimentul a fost la inceput de ambele parti) fiind convinsa ca nu voi ajunge sa ma implic afectiv, si asta tocmai pt ca este insurat. Lucrurile insa au evoluat, amandoi ne-am indragostit unul de celalat, am descoperit ce inseamna intr-adevar sa iubesti si sa fii iubit. Ne completam extraordinar, uneori nici mie nu-mi vine sa cred. E o situatie foarte grea pt mine, si pt el, pt ca asa cum s-a mai spus, exista un copil nevinovat la mijloc la care se gandeste atunci cand vorbeste de un eventual divort. Il inteleg, nu l-as lasa sa divorteze din cauza mea; i-am explicat ca in momentul in care alege sa redevina un barbat liber sa faca lucrul asta pt el; sa se gandeasca la el daca merita sa fii mereu nefericit alaturi de cineva care clar nu il iubeste. Stiu ca daca noi ne vom desparti, va trece o perioada si el va incerca sa gaseasca pe altcineva; e de altfel unul din lucrurile pe care a indraznit sa i le spuna sotiei. Ca el asa va trai mereu si asta pt ca ei doi nu se iubesc si stau impreuna doar pt copilas. Aici cred ca as avea nevoie de un raspuns: sa ma simt vinovata pt relatia pe care o am cu el, sa ma simt vinovata ca il iubesc? Nu vreau sa am pe coonstiinta destramarea unei familii dar in acest timp ma gandesc ca mai devreme sau mai tarziu tot va face pasul asta. Ce este mai rau e ca sotia se foloseste de acest copil ca sa-l retina langa ea desi ea nu-l iubeste. Merita intr-adevar sa te sacrifici asa mult si sa traiesti mereu nefericit doar pt ca ai un copil? Sa fie asta suficient pt ca doi oameni sa ramana impreuna chiar daca sunt total nepotriviti si nu se mai iubesc? Se merita intr-adevar sa-ti traiesti viata asa?

    2
    0

  • gina pe 10 Mai 2008, 23:10
    fiecare are povestea lui

    nimeni nu poate iesi din destin.e verificat.toti ne vrem binele si facem ce simtim.casatoriile se bazeaza pe iubire in zilele noastre.dar la varste in care nu stii bine ce inseamna iubirea cu ce se mananca si cu ce se trateaza cand doare.si asa pana la 30 de ani cand te trezesti la viata ai deja o sotie un copil si iti dai seama ca iubirea aia unica de care ai auzit ca te face sa razi si sa plangi de fericire nu e tocmai ce ai acasa.si incepi sa eviti sa ajungi acasa.ramai peste program te duci cu prietenii la bere si incet iti cauti fericirea.si o gasesti intr-un final.si incepe circul.nu pot sa judec nici sotia care e zilnic in pat,obosita stresata copii cu febra,dar nici amanta care fara sa vrea raul cuiva,se indragosteste de un barbat, care trebuie sa recunoastem ca atunci cand iubesti nu mai ai ochi pentru nimeni,un barbat care isi cauta linistea fericirea si sa acopere golul ala din suflet.nu ma refer la cei care se duc pentru o noapte sau o ora cu o alta categorie de femei.iubirea e o forta dar nu tine mult.nu poti sa renunti la el.nici nu trebuie.daca esti fericita cea ce nu prea cred,sigur vine cand poate dar te multumesti cu putinele ore petrecute impreuna e ok.amante au fost multe femei dar nu recunosc.am fost sotie 12 ani,de 5 ani divortata.nu judec pe nimeni.dumnezeu e singurul care poate sa o faca sar sfatul meu e ca sotie amanta o hirtie care dispare in 5 minute rangul asta de sotie,nu are nici o valoare acea hartie cand nu simti ca iubesti.

    2
    0

  • anonim pe 23 Apr 2008, 03:58
    Orcui i se poate intampla sa se indragosteasca de un barbat insurat

    Eu sunt de parere k orice isi poate gasi iubirea intr-un barbat insurat, eu sunt indragostita de un barbat insurat si cred ca si el este de mine ceea ce il leaga de sotia lui de care a fost despartit 2 ani este un copil si o rutina cu care s-a obisnuit si din care ii este frica sa iasa. Cu putin ajutor tuturor ne va fi bine si lui si mie si ei pt ca nu poti cu cineva care nu te iubeste si nu te respecta si te inseala cu alta. Fiecare are dreptul la a doua sansa asta e au crezut ca se iubesc dar de fapt nu a fost asa si acum impart aceeasi casa desi nu mai este pasiune si iubire doar o banala casnicie pe care o mai tine in viata un copil doar asa e numitorul lor comun si poate amintirile frumoase pe care le-au petrecut.

    0
    0

  • danny pe 17 Mar 2008, 15:52
    Prima iubire - regasita dar, el este un barbat insurat

    Mi-am regasit prima iubire dupa aproape 7 ani, dar, acum are statutul de barbat insurat, iar eu pe cel de amanta. Nu stiu cum se va termina dar, nu vreau sa renunt inca o data la el.

    0
    0

  • adri pe 28 Ian 2008, 21:51
    Este tare greu

    Trec si eu printr-o situatie similara... pot spune ca e ucigator de greu, ca pentru o clipa de iubire suferi zile-ntregi asteptand... daca poti, ar fi bine sa traiesti doar clipa si atat... sa nu pui suflet. eu acum as vrea sa renunt ,dar nu am putere si sufar enorm simt un gol imens...nu stiu cum sa-l uit si sa ma obisnuiesc cu ideea ca de fapt e al alteia... sfatul meu:evita astfel de relatii,tu vei fi cea mai sifonata!

    0
    0

  • oxy pe 6 Ian 2008, 05:38
    Soo

    Mai nou se pare ca amanta e mai respectata :)) culmea ironiei. E greu sa ai de-a face cu un barbat insurat e adevarat, dar nu cred ca tine de autoaprecierea fiecaruia. Hai sa fim seriosi, oameni suntem si nu stii niciodata cand cineva iti pica cu tronc, fie el chiar si insurat :)))

    1
    0

  • ... pe 2 Ian 2008, 23:23
    ...

    Am iubit, iubesc si cred ca o sa iubesc toata viata mea... un barbat insurat. Trist, dar adevarat. A fost prima mea iubire adevarata, prima si poate ultima. A fost o relatie de 3 ani de zile pe care in sfarsit am avut curajul sa o inchei cu ceva timp in urma. Am ajuns la concluzia ca nu se merita. Nu se merita sa ma chinui pe mine in primul rand, nici pe el si nici pe sotia si copilul lui. Numai ca am inteles asta prea tarziu. Am inteles ca oricat de mult l-as iubi, nu o sa-si paraseasca niciodata sotia si copilul pentru mine si pentru nimeni alta. Nu i-am cerut niciodata asta, dar nici el nu a facut ceva in acest sens. L-am iubit si il iubesc enorm, dar era timpul sa fac ceva si pentru mine! Merit mult mai mult decat un barbat insurat! Nu vreau sa sune ca un repros, dar am facut multe pentru el, multe compromisuri, multe lucruri marunte, dar si lucruri importante, lucruri pe care nu a stiut sa le aprecieze. Stiu ca ma iubeste, simt asta, dar nu indeajuns ca sa fie cu mine. Nu regret nimic din ce am facut pentru el. Ma doare doar sufletul ca a trebuit sa renunt la el,dar era timpul sa fac ceva si pentru mine.E cel mai bine asa,pentru ca nu as putea sa stau sa astept toata viata pe cineva. Si eu credeam ca nu-l pot parasi, dar cateodata poti fi surprinsa ce forta zace in tine. Iti trebuie doar un pic de curaj ca sa iei totul de la capat!

    1
    0

  • mary pe 28 Dec 2007, 23:03
    Eu sunt o sotie inselata

    Nu este prima data cand ma inseala, a mai avut relatii extraconjugale si in anii precedenti, am incercat sa ma despart de el de multe ori dar de fiecare data cand se vede in situatia de a ma pierde definitiv, renunta la amante pentru o perioada si facea tot posibilul sa ma aduca acasa. Suntem casatoriti de aproape 12 ani si avem o fetita minunata. Sunt perioade in viata noastra cand imi pune lumea la picioare, se comporta super cu mine, il simt ca ma iubeste chiar si atunci cand are amanta. Vreau sa va zic ca niciodata nu am avut probleme de genul (probleme la pat, ba chiar ne intelegem perfect din acest punct de vedere, noaptea doarme cu mine in brate, cand suntem certati asteapta sa adorm si vine sa ma sarute si sa ma ia in brate, stiu asta pentru ca de multe ori nu pot adormi atunci cand sunt suparata ci doar ma prefac... sunt multe lucruri de povestit, dar asta ar insemna sa scriu cateva ore bune. Cu toate ca ma iubeste (poate ma insel), nu inteleg de ce se duce la alte femei si nici la mine nu vrea sa renunte. Nu mai inteleg, nu mai stiu ce sa fac cu viata mea, nu mai stiu ce e rau si ce e bun in aceasta relatie. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre situatia mea. Va astept cu parerile voastre. Va pup.

    3
    1

  • Claudia pe 24 Nov 2007, 11:25
    Meriti mai mult

    "Iubesti si nu-l poti parasi?" Am inceput astfel ptr. ca urmeaza sa pun o a doua intrebare. Ce vei face cand el te va parasi? Pentru tine este foarte greu si daca ramai cu el si daca il vei parasi. Niciodata nu cred ca iti va da ceea ce meriti. Parerea mea este ca iti este frica sa traiesti fara el. Nu stiu cat te va ajuta mesajul meu insa pot sa spun ca orice femeie merita sa fie iubita si respectata. De ce sotia poate fi plimbata si respectata si tu nu? De ce tu sa stai singura de sarbatori si in week-end-uri? De ce sa nu fii tu ceea care sa ocupe primul loc sau sa auzi cum spune cu mandrie "sotia mea". Daca a cautat iubirea in alta parte si tu ai fost cea la care a gasit-o atunci sa o lase pe cealalta, daca nu, inseamna ca totul este o minciuna si nu este decat un afemeiat care vrea sa isi demonstreze ca inca mai poate cuceri. Incearca sa iesi din relatie inainte de a suferi, impune-ti niste limite ca atunci cand va spune el "nu se mai poate " sa nu fi luata pe nepregatite! Nu ma certa pentru duritatea cuvintelor mele pentru ca iti spun un lucru: si eu am fost ca tine.

    2
    0

  • CARMEN pe 22 Oct 2007, 21:45
    RASPUNS PT.

    Buna intrand in internet am citit povestea ta...M-a impresionat fff.mult...Imi dau seama prin ce treci;ce pot sa-ti spun?TOTUL DEPINDE DE TINE...Eu iti spun sincer ca nu ar trebui sa ti cont de faptul ca sunteti ruda,tot ce conteaza si are importanta sunt sentimentele tale...Iar matrimoniul tau daca simti ca nu merge,indiferent chiar daca ai copii sau nu tu nu permite sa iti faci viata un calvar...In schimb eu de la acest barbat nu pot primi nici macar o mangaiere deat ce am si primesc de la el este un zambet sau o privire patrunzatoare in ochii incercand sa-mi dea un mesaj ce nu-l pot intelege/citii...off eu sper ca intr-o buna zi sa avem si noi pace cu aceste sentimente ca ne framanta si poate DUMNEZEU ne ofera ceea ce ne dorim fara a provoca durere cuiva...Iti multumesc ca ai vrut sa comuicii cu mine...Ai grija de tine si mult succes...gandeste-te si la tine,nu l-a lume,familie sau prieteni,tu ai o viata in care trebuie sa traiesti mai multe experiente...te pup.CARMEN-ZARAGOZA,SPANIA

    0
    0

  • CRISTINA pe 21 Oct 2007, 23:09
    SUNT IN ACEEASI SITUATIE

    E GREU SA ITI DAI CU PAREREA NECUNOSCAND MAI MULTE AMANUNTE ORICUM AR FI ESTE FOARTE GREU .LA MINE ESTE MAI GRAV CA SUNTEM RUDE PRIN ALIANTA SI NE VEDEM PRIN NATURA RELATIEI APROAPE ZILNIC .SUNT SI EU MARITATA . SI NU CONCEP SA IMI INSEL SOTUL, SUNTEM CASATORITI DE 10 ANI. NICI NU IMI VINE SA CRED CA MI S-A INTAMPLAT ASA CEVA . UNEORI AM TENDINTA SA MA DAU DE GOL FIINDCA SIMT ACEEASI PORNIRE ,CAND IL VAD ,SA IL IAU IN BRATE CAND E SUPARAT AS VREA SA II INDEPARTEZ TOATE PROBLEMELE ,DAR APOI IMI DAU SEAMA CA NU ARE ROST SA MA MANIFEST IN FELUL ASTA PENTRU CA O RELATIE INTRE NOI ESTE CHIAR IMPOSIBILA .RAMAN DOAR CU PLACEREA DE A-L PRIVI SI SA MA BUCUR DE DISCUTIILE CU EL PENTRU CA DE ALTFEL SUNTEM FOARTE BUNI PRIETENI PROBABIL DE AICI MI SE SI TRAGE CE PATIMESC PENTRU CA SUNTEM FOARTE COMPATIBILI SI NE INTELEGEM FOARTE BINE . DOAMNE CE BINE ESTE SA VORBESC DESPRE ASTA FIINDCA NU AM VORBIT CU NIMENI PANA ACUM , ASA CEVA NU ESTE DE SPUS . POATE TU VEI AVEA MAI MULT NOROC DECAT MINE TE PUP

    0
    0

  • CARMEN BOSNEANU pe 15 Oct 2007, 20:17
    UN BARBAT INSURAT TE POATE IUBI CU ADEVARAT?

    EU SUNT INDRAGOSTITA DE UN BARBAT INSURAT.INTRE NOI NU A FOST NIMIC DOAR CE NE CUNOASTEM DIN PURA INTAMPLARE.NOI NICIODATA NU NE-AM VORBIT.DE FIECARE DATA CAND IL VAD IMI DORESC SA IL POT LUA IN BRATE,MACAR SA-I POT VORBI DAR NU AM CURAJUL ASTA...OFF GREU E SA PRIMESTI IUBIRE...OARE AR TREBUI SA-MI IAU INIMA IN DINTI SI SA-I MARTURISESC CE SIMT PT.EL?VA MULTUMESC...ASTEPT RASPUNSURII NR MEU DE TEL ESTE 0034664146727

    0
    0

  • Carmen Bosneanu pe 14 Oct 2007, 23:02
    nu exista speranta

    Eu sunt Carmen,sunt in Spania si m-am indragostit de un barbat spaniol,insurat,care de fiecare data doar ma priveste in ochi si imi zambeste...Cred si sunt sigura ca intre noi nu poate exista nici macar o conversatie.........Alaturi de acest barbat eu nu voi putea fi niciodata in schimb il voi iubi in tacere...VA MULTUMESC MULT IN SPECIAL PT.ACESTA TEMA

    0
    0

  • Nelly pe 3 Oct 2007, 16:35
    Nu sunt de aceeasi parere

    Da,intr-adevar ai de suferit,dar viatza trebuie traita atat timp cat esti cu picioarele pe pamant...si daca nu ai multe asteptari de la el> Sa fi constienta ca un viitor nu itzi potzi intemeia cu el,dar ai multe de invatzat.Eu am o relatzie cu un barbat insurat...il iubesc si ma iubeste la fel de mult...dar totusi sta cu sotzia lui doar pt ca ii leaga un copil si daca va divortza el nu ar avea dreptul la acel copil.Ne intzelegem ffff bine si mai mult sta cu mine decat cu a lui sotzie...asa ca,daca vreau sa fiu iubita ...nu imi ramane decat sa il iubesc

    0
    0

  • ingerul ranit pe 3 Oct 2007, 02:30
    renunta cat inca mai poti

    niciodata da niciodata .dak nu vrei sa suferi nu te arunca intro relatie ku un barbat insurat,vei avea doar de suferi.se spune in viata ca din greseli inveti dar e mult mai bine daca inveti din greselile altora pentru ca asa poti evita multi ani de suferinta.ai grija in ce te bagi ca vei avea doar de suferit

    2
    0

  • ingerul ranit pe 3 Oct 2007, 02:23
    iubirea pt un barbat insurat te distruge

    cand eram mai mica aveam un principiu.acela de a nu umbla niciodata ku un barbat insurat,de a nu intra in casa lui.dar dumnezeu ma pus la incercare si m am indragostit de un barbat insurat,si mai rau ce credeti?avea si amanta pe deasupra..da stiu ce e in mintea voastra kum cum de am putut sa fiu asa oarba.uite k sa intampla.dar dupa 2 luni am ales sa renunt la el,pt ca nu pot fii a treia spita de la roata.asa kum el are dreptu sa traiasca,sa fie fericit acelasi drept il am si io..drept pentru care am ales sa renunt la el si sa incerc sa fiu fericita ku toate k el ma facea cea mai fericita.mi se rupe sufletu cand imi aduc aminte de el.dar stiu k cu el mi-ar fii fost si mai rau.stiti kum e vb aia greu fara tine dar si mai greu ku tine:(asta e viata un singur sfat pot da incercati pt tot posibilu sa aveti o relatie ku un barbat insurat.puneti-va in locul nevestei pt cateva minute si ganditi-va dak v ar conveni ca dupa ani de casnicie sa apara o alta femeie sa imi distruga casa:(greu da adevarat>sper sa trec peste intr-un final

    0
    0

  • ina pe 6 Sep 2007, 16:13
    poveste de adormit copiii

    renunta la el pina nu este prea tirziu,mergi la un psiholog asa va face si cu tine daca vei fi sotia lui

    0
    0

  • elena pe 30 Aug 2007, 22:37
    si eu iubesc un barbat insurat

    am 16 ani si iubesc un barbat insurat de un an si ceva.la inceput a fost doar o joaca ne-am intalnit si a fost sincer cu mine din prima,mi-a spus ca are o familie si ca isi iubeste enorm copilul de aceea nu o poate parasi p ea la inceput nu m-a interesat acest lucru pt ca am crezut ca nu va fi nimik serios.dupa ceva timp s-au intamplat si lucruri mai intime intre noi am uitat sa mentionez faptul ca eram virgina si el era prieten cu tatal meu.dupa ce am avut primul contact sexual mi-am dat seama cat de mult il iubeam cu toate ca el e mult mai mare decat mine.a aflat si sotia lui am avut niste conflicte cu ea si o perioada de 2 luni nu am mai vorbit timp in care eu nu am mai avut p nimeni.el crede ca m-am culcat si cu alti baieti lucru care nu e deloc adevarat dar ca sa nu il pierd i-am spus ca e asa cum crede el.in fine.eu il iubesc enorm de mul a fost singurul barbat din viata mea.nu stiu ce sa fac sa pot sa il uit.imi doresc din suflet sa fiu cu el mereu.as vrea sa renunte la sotia lui nu si la copil dar nu am avut niciodata curaj sa-i spun asta in fata pt ca stiu ca imi va spune ce imi spune mereu ca sta cu ea pt copil si nu o sa se desparta de ea.nu mai suport gandul ca se duce acasa si adoarme langa ea se trezeste langa ea.eu as renunta la tot pt el.nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma.ce sa fac,cum e mai bine,sa il uit sau sa raman cu al si daca ar fi bine sa il uit cum sa fac acest lucru pt ca am incercat de multe ori si nu am reusit pt ca e viata mea.dati-mi un sfat

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod