De ce ești norocoasă dacă ai o soră mai mare

Atunci când ai o soră mai mare, ai din start o prietenă, un critic și un protector. Câteodată te poate enerva, însă este una dintre singurele persoane care te va iubi necondiționat. Iată de ce ești norocoasă să ai o soră mai mare!
Motivele pentru care ești norocoasă dacă ai o soră mai mare

1. Este cel mai loial prieten pe care îl ai


O soră mai mare este alături de tine din prima zi a vieții tale. Participă la cele mai importante momente ale vieții tale, de la primii pași pe care îi faci, până la prima despărțire și fiecare fază a dezvoltării tale. Surorile mai mari îți pot oferi sfaturi valoroase și te pot ajuta să vezi lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

2. Împărțiți același dulap cu haine


Ai observat vreodată că hainele surorii tale par a veni mai bine pe tine? Surorile mai mari îți vor împrumuta hainele lor atunci când ai nevoie și îți vor oferi și sfaturi de styling.

3. Te învață cum să abordezi problemele cu părinții


Orice problemă ai avea cu părinții, probabil că sora ta mai mare a trecut deja prin această situație. Folosindu-se de experiența sa, te va ajuta să treci peste problemă mai ușor decât ai face-o singură.


4. Este un terapeut pe care nu trebuie să îl plătești


Surorile mai mari par a avea mereu cuvintele potrivite la îndemână. Este ca și cum ar avea o putere magică de a te face să îți dai seama că totul va fi bine în final. Înainte de a încerca un psihoterapeut, apelează la ajutorul surorii tale.

5. Nu va îndulci adevărul


Uneori, prietenii au tendința de a-și ascunde părerea adevărată despre ceva ce ai făcut doar pentru a evita o confruntare. Acesta este un lucru pe care o soră mai mare nu îl va face niciodată.
Îți va spune adevărul în față. Fie că este vorba de felul în care te-ai îmbrăcat sau o decizie importantă pe care ai luat-o în viața ta, sora mai mare nu va avea rețineri când vine vorba de expunerea părerii sale.

6. Nu există limite ale prieteniei


Atunci când interacționezi cu sora ta mai mare, nu există nicio limită. Îi poți invada intimitatea fără a te simți prost. Poți vorbi despre viață și iubire când aceasta face un duș și te poți plimba prin casă în lenjerie fără a-ți face griji că nu arăți perfect.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod