Nikola Tesla în 1895: “Puteam vedea trecutul, prezentul și viitorul în același timp”

Nikola Tesla era cunoscut pentru abilitatea sa de a manipula câmpurile și undele electromagnetice prin intermediul invențiilor sale și tehnologiei care pare prea avansată în anumite aspecte chiar și pentru zilele noastre. Una dintre descoperirile sale fascinante ar putea dezvălui secretele călătoriei în timp. Iată despre ce este vorba!

Ce descoperire a făcut Nikola Tesla în 1895?


În timp ce făcea cercetări privind câmpurile magnetice, Nikola Tesla a descoperit indicii conform cărora timpul și spațiul ar putea fi influențate și manipulate de unele dintre acele câmpuri. Descoperirea lui a dus mai târziu la Experimentul Philadelphia și alte experimente și proiecte legate de călătoria în timp.

Prin manipularea electricității de mare voltaj și câmpurilor magnetice, Tesla a aflat că timpul și spațiul ar putea fi percepute în alt fel și că ar putea fi creat un câmp care să permită călătoriile în timp.
Acesta a reușit să facă acest câmp și să vadă trecutul, prezentul și viitorul în același timp, după cum a dezvăluit. Acest lucru înseamnă că a reușit să îndoaie timpul într-un asemenea mod în care să fie prezent în toate instanțele sale în același moment.

Experimentul a fost oprit brusc, deoarece Tesla aproape a murit în cadrul acestui câmp pe care l-a format. Un reporter de la publicația New York Herald a scris o parte a conversației pe care a avut-o cu Tesla, în care Tesla a spus că "A sărit o scânteie la 1 metru în aer și mi-a afectat umărul drept.
Dacă asistentul meu nu ar fi închis curentul exact în momentul respectiv, acesta ar fi putut fi sfârșitul meu". În câmpul format, Tesla și-a dat seama că era în afara ferestrei spațiului și timpului, fiind capabil să fie martor la trecut, prezent și viitor în același timp.

Era paralizat și nu se putea ajuta, așa că, în momentul în care a avut loc accidentul, asistentul lui Tesla l-a salvat înainte ca daunele permanente să aibă loc.

Iar toate aceste lucruri ne fac să ne întrebăm dacă există descoperiri despre care se spune că sunt pierdute.

Experimentul Philadelphia și alte efortul similare demonstrează faptul că avem deja tehnologii avansate, însă nu știm cum să le folosim încă.
12 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod