Horoscop: Destinul tău, în funcţie de data naşterii

Află formula care îţi defineşte viitorul.

Ştiai că un număr îţi poate oferi mai multe detalii referitoare la viitorul tău? Acesta este Numărul destinului. Pentru a-ţi afla Numărul destinului trebuie să aduni cifrele care formează data de naştere. Operaţia se repetă până se obţine un singur număr. De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:
2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1

Numărul destinului tău este 1.

Calculează-ţi şi tu Numărul destinului şi află mai multe despre viitorul tău.

 

Numărul destinului 1


Se spune despre tine că eşti născută să fii sefă. Îţi asumi responsabilitatea de a fi protectoare şi prevăzătoare cu cei pe care îi iubeşti. Eşti foarte creativă, originală şi intolerantă cu propriile defecte, dar şi cu ale celorlalţi. Nu lăsa mândria să îţi acapareze felul de a fi. Ai inclinaţii spre afaceri, instituţii militare sau guvernamentale. Persoanele guvernate de Numărul destinului 1 vor obţine mai multe de la viaţă, atât timp cât determinarea, creativitatea şi originalitatea sunt exploatate la maximum.

Numărul destinului 2


Eşti extrem de sensibilă, influenţabilă, pasională, cooperantă, perfecţionistă, răbdătoare şi timidă. Ai calităţi de vindecător în special în domenii ca masaj, acupunctură, terapie şi consiliere.

Deseori, sensibilitatea îţi poate deveni duşman. Când te simţi trădată, reacţionezi cu o putere devastatoare. Ai mereu nevoie de securitate şi confort. Ariile profesionale care îţi conferă succes maxim sunt consilierea, profesoratul şi vindecarea, dar poţi încerca şi arhitectura, design-ul floral sau moda.

Numărul destinului 3


Ai haz, posezi un talent oratoric deosebit şi te simţi minunat sub luminile reflectoarelor. Eşti extrem de optimistă şi ai capacitatea de a înfrânge multe piedici. Eşti uşor de emoţionat şi extrem de vulnerabilă. Poţi deveni capricioasă şi cinică atunci când eşti deprimată. Din păcate, ai toate şansele să cedezi tentaţiei de a lansa remarci sarcastice care pot deveni chiar dureroase pentru cei din jurul tău

Numărul destinului 4


Eşti practică şi cu picioarele pe pământ, cu idei solide despre ceea ce este bun sau greşit. Odată ce te angajezi în ceva, nu te dai bătută prea uşor. Eşti loială faţă de cei pe care îi iubeşti şi lucrezi foarte bine în grup. Potenţialul tău pentru succes este favorabil în mod deosebit în domeniile bancar, contabilitate, management, organizare, construcţii, agricultură, ştiinţă şi în zone juridice.

Poţi dezvolta obsesii şi poţi fi răzbunătoare. Eşti curajoasă şi poţi fi considerată o supravieţuitoare.

Numărul Destinului 5


Cuvântul cheie al personalităţii tale este: libertate! Îţi plac aventura, varietatea şi să cunoşti noi oameni. Ai o curiozitate "de pisică" şi vrei mereu să experimentezi tot ce se poate. Duci lipsă de disciplină, ordine şi poţi fi, totodată, impulsivă. Eşti o persoană multi-talent şi abunzi de abilităţi. Schimbarea este constantă în lumea în care trăieşti, necesitând adaptabilitate şi curaj.

Numărul destinului 6


Ai un mare simţ al compasiunii şi cauţi permanent să fii în serviciul altora. Sarcina ta în viaţă este să dezvolţi instrumentele necesare pentru a fi cu adevarat de ajutor pentru ceilalţi, mai degrabă decât să fii o persoană compatimitoare. Nu lăsa ca deciziile pe care le iei să fie influenţate de sentimente. Cei născuţi cu Numărul destinului 6 au un talent nemărginit în business, afaceri. Alte vocaţii care îţi pot releva potenţialul către succes se găsesc şi în domeniile sănătăţii, învăţământului, turismului, managementului complexurilor şi orice are legatură cu animalele.

Numărul destinului 7


Acest număr este predestinat celor care vor să fie cercetători ai adevărului. Ai o anumită fineţe a minţii, o gândire analitică şi o intuiţie teoretică.

Îţi place să cercetezi permanent şi să pui împreună toate piesele, într-un puzzle intelectual. Îţi place să trăieşti în singurătate. Dacă izolarea devine extremă, vei deveni cinică şi suspicioasă, cu motivaţii egoiste şi vei cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alături de tine. Persoanele cu Numărul destinului 7 găsesc, adesea, succes şi satisfacţie în afaceri, ştiinţă, religie, asigurări, inventică, ştiinţe oculte şi orice are legatură cu cercetarea.

Numărul destinului 8


Aceia care au ca Număr al destinului 8 sunt dăruiţi de la natură cu darul de a conduce, de a fi lideri, dar şi cu capacitatea de a acumula bogăţii. Tu ai un mare talent pentru activităţi de management în toate domeniile, în special în business. Eşti atrasă în mod natural către poziţii de influenţă şi de lider absolut - politica, administraţia şi învăţământul sunt domeniile unde abilităţile tale vor străluci. Pe parcursul vieţii este bine să te fereşti să nu devii prea încăpăţânată, intolerantă, arogantă şi nerăbdătoare.

Numărul destinului 9


Persoanele născute sub Numărul destinului 9 sunt filantropice, umanitare, cu conştiinţă socială şi adânc îngrijorate de starea lumii. Ai tendinţa să vezi totul la modul global, mai degrabă decât să te ocupi de detalii minuscule.

Banii ajung la tine prin căi misterioase şi total neaşteptate: moştenire, donaţie făcută de cineva impresionat de munca ta sau o investiţie norocoasă. Dimpotrivă, dacă îţi urmăreşti visurile, vei descoperi singură ce înseamnă să ajungi lefteră.

Află mai multe despre Numărul destinului tău accesând site-ul astromax .ro.

 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rafael pe 16 Feb 2015, 13:44
    tare nu

    ma ma ma ma am o fata si un copil ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba

    0
    1

  • monica pe 28 Ian 2014, 03:11
    vreau sa vad daca am noroc in droagoste????

    vreau sa stiu despre viitorul

    2
    0

  • Top secret pe 6 Iul 2013, 13:33
    Fals sau poate adevarat. . .

    Tot ce este scris la numarul 8 este adevarat!Poate ca unele destine sunt rele. . .cine stie.

    3
    0

  • elvira pe 15 Mar 2013, 01:56
    vreu sa stiu daca am noroc in dragsote

    vreu sa stiu daca am noroc in dragsotee

    0
    1

  • Georgescu Alexandru pe 13 Ian 2013, 19:46
    Destin

    nu am niciun comentariu

    0
    1

  • flory pe 22 Oct 2011, 11:42
    numarul destinului

    mie mi se potriveste tot,e acelasi lucru la zodia mea.nu o sa ma incred total in ceea ce spun ei,o sa las sa vina totul de la sine normal dar mi se potriveste si imi place. bun articol! regret pt cei ce nu li s-au potrivit numarul.

    1
    1

  • deea pe 22 Iun 2011, 19:09
    parerea mea

    Geta nu vrei sa-mi ghicesti si mie in carti?

    3
    1

  • ildy pe 15 Apr 2011, 17:01
    eu

    geta sti sa citesti in carti :X:X ce frumoss

    2
    0

  • geta pe 2 Apr 2011, 03:15
    parerea mea

    pentru ca sunt o buna ghicitoare in carti tot ce am citit este pur adevar credetima ca nu mint as fi spus ca sunt vrajeli dar nu, nupot pt.ca este totul adevarat apropo gabriela ,dece ai testat calculatoru.

    1
    3

  • GYULAY GHERTRUD MARIA pe 17 Mar 2011, 13:20
    modificarea anului de nastere la horoscop

    DIN GRESEALA AM NEGLIJAT ANUL NASTERII.PROGRAMUL NU SESIZEAZA CA DATA DE 04 AUG 2011 INCA NU ESTE.DATAMEA DE NASTERE ESTE 04AUG 1951 SI NU POT MODIFICA CE SA FAC?HELP!!!!!NU MA PREA PRICEP .LA BIORITMUL ZILNIC APARE PT.04082011 DAR ACEASTA DATA INCA NU EXISTA.MULTUMESC DE INTELEGERE

    1
    4

  • lorena_me pe 15 Mar 2011, 10:57
    Ce prostie

    ohh da ! ,,Mama Omida s-a mutat pe Eva =)))

    2
    5

  • buna_cumintea pe 14 Mar 2011, 13:06
    ce cred

    interesanta chestia cu calculul dar nu cred in asa ceva :)

    1
    2

  • camylys pe 2 Feb 2011, 22:23
    parerea mea

    Nici eu nu cred in numarul destinului.Cel putin la mine nu se potriveste.

    5
    4

  • myky007 pe 30 Ian 2011, 23:24
    w

    nu prea mi se potriveste ceea ce scrie :)

    2
    4

  • gabriela pe 30 Ian 2011, 10:31
    parerea mea

    Eu una nu prea cred in nr destinului.Sa fim seriosi:cum poate un calculator sa ne ,,ghiceasca'' viitorul/destinul?E o prefacatorie ca si multe alte articole.Eu cam atata am avut de spus PS:Mai e cineva de parere cu mn?

    5
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod