Doar 21 de zile pentru schimbare

Stiati ca este nevoie de 21 de zile pentru a produce o schimbare?

Fie ca dorim sa renuntam la zahar, la jocuri video sau rosul unghiilor, fie ca dorim sa incepem sa facem yoga in fiecare zi sau sa avem un program constiincios de cheltuieli, este foarte important sa incepem cu 21 de zile in care nu trebuie sa ne abatem de la noul obicei.

Studiile arata ca 3 luni reprezinta perioada dupa care poti sa spui ca esti acolo unde ti-ai propus, insa cele 21 de zile de inceput sunt cele mai dificile, cruciale in demersul fiecaruia, pentru ca sunt zilele cele mai grele, in care organismul si mintea se obisnuiesc cu schimbarea.

De aceea, in aceasta perioada ne este deosebit de util orice sprijin pe care  il putem primi de la cei din jur si de la tehnicile de echilibrare emotionala si de motivare.

Incepand de luni, de la 1 februarie, The Group Effect va da startul programului #Doar21Zile, un proiect de dezvoltare personala ce functioneaza pe principiul terapiior de grup, unde sunt asteptati toti cei care nu au reusit singuri sa urmeze in ianuarie programul de schimbare pe care si l-au propus la inceputul anului – sau poate cu mai mult timp in urma. Experientele comune, dar si metoda si exercitiile special create de coordonatori pentru fiecare intalnire in parte, conduc catre gasirea motivatiei, a imboldului de a continua drumul catre schimbare.

Intalnirile de grup vor avea loc in fiecare seara, timp de 21 de zile, sub supravegherea terapeutului Andra Ilias si a coordonatorului de grup Mihaela Muresanu.

Orice demers pentru schimbare are nevoie de un inceput.

Evident ca 21 de zile nu sunt suficiente pentru a se impamanta un nou obicei, insa pot reprezenta acel imbold pentru a face ceva pentru tine. Iar faptul ca se intampla in cadrul unui grup organizat, ca te poti baza pe alti oameni care te pot sustine atunci cand simti ca pierzi controlul, este acel suport de care oricine are nevoie atunci cand porneste pe un nou drum. #Doar21Zile este in primul rand un grup de suport, dar si de dezvoltare personala, fiecare intalnire fiind completata de exercitii create pentru obtinerea echilibrului interior” declara psihoterapeutul Andra Ilias.

Intalnirile se vor desfasura la Le Cabinet, in zona Timpuri Noi si sunt recomandate minim 3 intalniri saptamanale celor care doresc sa faca schimbari in comportamentul lor. Pretul unei participari este 25 de lei, iar cei care doresc sa beneficieze de suport in fiecare dintre cele 21 de zile, beneficiaza de un pret special de 460 de lei pentru toate cele 21 de sedinte.

Inscrierile pentru #Doar21Zile se pot face pana pe 28 ianuarie printr-un mail la mihaela@whitewords.ro sau aici. ai multe informatii despre proiect puteti gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/529786280531853/.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod