Super femeie

Ce fel de persoană eşti în funcţie de luna în care te-ai născut

Între personalitatea ta şi luna în care te-ai născut există o strânsă legătură. Descoperă ce tip de persoană eşti în funcţie de acest criteriu!
Ideaspots ne prezintă caracteristicile fiecărei persoane în funcţie de luna naşterii:

Ianuarie


Persoanele născute în ianuarie sunt serioase şi conservatoare, însă şi extrem de ambiţioase. Pe de altă parte, acestea sunt critice şi nu vor să vorbească despre sentimentele lor. Nu se apropie decât de acele persoane cu acelaşi nivel intelectual ca al lor şi cu care împărtăşesc aceleași opinii despre viață.

Februarie


Persoanele născute în această lună sunt romantice şi destul de sensibile, aşa că au nevoie să fie tratate cu răbdare. Îşi schimbă starea de spirit foarte repede şi nu sunt prea uşor de înţeles. Odată ce i-ai făcut rău, nu vei mai avea ce discuta cu ea vreodată!

Martie


Persoanele născute în martie sunt loiale şi dedicate. Şarmul le ajută enorm în dragoste şi nu eşuează prea des pe acest plan.
Alături de ele petreci clipe de calitate şi e o adevărată plăcere să trăieşti în jurul lor.

Aprilie


Sunt persoane foarte sociabile şi se integrează rapid. Dacă sunt supărate, ai face bine să fugi din calea lor. Odată ce le-ai câştigat încrederea îşi vor deschide sufletul în faţa ta, însă nu le dezamăgi pentru că le vei pierde definitiv!

Mai


Persoanele născute în luna mai sunt loiale şi nu se abat de la principiile lor de viaţă. Pot deveni periculoase în dragoste, însă trebuie să le calci serios pe coadă.

Iunie


Persoanele născute în această lună sunt foarte curioase, creative şi sociabile. Ele vorbesc de multe ori înainte de a gândi.
Nu sunt adeptele bârfelor şi preferă să spună adevărul în faţă indiferent dacă acesta răneşte sau nu.

Iulie


Cei născuţi în iulie sunt foarte corecţi, frumoşi, misterioşi, sensibili şi inteligenţi. Politeţea este calitatea care iese cel mai mult în evidenţă, încercând să se înţeleagă cu toată lumea şi să evite conflictele. Îi poţi pierde uşor dacă îi trădezi şi nu vor uita asta pentru tot restul vieţii lor.

August


Aceste persoane sunt o combinaţie interesantă de egocentrism şi inimă mare. Ies tot timpul câştigătoare, indiferent dacă mai devreme sau mai târziu. Au simţul umorului dezvoltat, dar nu le place să fie luate în râs.
Le place să fie în lumina reflectoarelor şi nu duc lipsă de pretendenţi.

Septembrie


Aceste persoane sunt blânde, disciplinate şi frumoase. Nu iartă atunci când sunt trădate şi vor căuta să se răzbune. Sunt adeptele relaţiilor de durată, deşi sunt critice şi au aşteptări mari de la partenerii lor.

Octombrie


Aceste persoane au un caracter puternic şi nu se plâng în faţa nimănui, deşi în sufletul lor se duce o bătălie grea. Nu se deschid în faţa oricui pentru că le e frică să nu se profite de ele. Sunt invidiate de cei din jurul lor.

Noiembrie


Aceste persoane sunt foarte atente şi imediat îşi dau seama dacă sunt minţite. Nu te juca cu ele pentru că vor fi mereu cu un pas înaintea ta! Sunt extrem de directe şi vei auzi din gura lor adevărul fără nici cel mai mic menajament.


Decembrie


Persoanele născute în decembrie sunt foarte nerăbdătoare, dar şi foarte norocoase în acelaşi timp. Sunt deschise, ies mereu câştigătoare şi privesc viaţa cu optimism indiferent de greutăţile prin care trec.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod