6 dificultăți pe care le întâmpină persoanele tăcute

Dacă nu ești genul de persoană care să atragă asupra sa atenția întregii petreceri atunci când merge undeva, s-ar putea să fi trecut și prin anumite dificultăți ale persoanelor tăcute. Iar oamenii din jurul tău s-ar putea să aibă și preconcepții din această cauză. Iată despre ce este vorba!
Ce dificultăți ale persoanelor tăcute există?

1. Oamenii cred că ești supărat pe ei

Tăcerea reușește să facă foarte mulți oameni incredibil de inconfortabil. Oamenii, în general, au tendința de a citi tăcerea ta ca supărare sau mânie îndreptată spre ei. Însă persoanele tăcute se gândesc în cele mai multe cazuri la propriile probleme.

2. Trebuie să îți explici comportamentul mai mult decât ar trebui în mod normal


Ți s-a întâmplat ca, de nenumărate ori, să fie nevoie să îți ceri scuze pentru atributele normale ale personalității tale naturale? Nu rănești pe nimeni atunci când ești o persoană tăcută, așa că de ce ar trebui să îți ceri scuze mereu pentru felul tău de a fi?

3. Creezi probleme care nu există în realitate


Există și situații pe care ți-ar plăcea să le gestionezi altfel. Atunci când gândești foarte mult, există mari șanse să vezi probleme chiar și acolo unde nu sunt cu adevărat.
Este ca și cum ai fi un magician, care reușește să facă problemele să apară din nimic.

4. Ajungi la epuizare mentală, urmată de epuizare fizică, mai repede decât alte persoane


Ești obosit în mod constant. După o zi foarte stresantă în care te-ai gândit foarte mult la diferite aspecte ale vieții tale, s-ar putea să nu mai vrei să faci nimic decât să te așezi în pat și să te decontezi de la întreaga lume.

5. Nu te descurci foarte bine în ceea ce privește prima impresie


Din păcate, persoanele tăcute trebuie să interacționeze mai mult timp cu o altă persoană înainte de a se putea înțelege cu aceasta. Trăsăturile caracterului persoanelor tăcute alungă unii oameni la prima vedere, așa că s-ar putea să rămâi cu un gust amar și să îți dorești să primești încă o șansă pentru a interacționa cu persoanele respective.

6. Îți este greu să socializezi într-un mediu gălăgios sau aglomerat


Pentru persoanele tăcute, proiectarea vocii lor nu reprezintă un atu. Iar atunci când ești în oraș și trebuie aproape să țipi în urechea celeilalte persoane pentru a te auzi, s-ar putea să te gândești la nenumărate alte lucruri în același timp.
Probabil că ți-ar plăcea să stai mai retras și pur și simplu să privești interacțiunile dintre oameni.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod