Placerea de a fi singura

Chiar daca prietena ta cea mai buna are o relatie nu tocmai rupta din... Rai, iar verisoara ta o casatorie esuata, apropiatilor inca le pare rau pentru tine ca esti singura.

Chiar daca prietena ta cea mai buna are o relatie nu tocmai rupta din... Rai, iar verisoara ta o casatorie esuata, apropiatilor inca le pare rau pentru tine ca esti singura. A nu avea un prieten nu este motiv de tristete, din contra, daca stii cum sa procedezi, poti transforma aceast stadiu al vietii tale intr-o perioada presarata cu succese si impliniri.

Esti eliberata de constrangerile convietuirii!
Adica iti pot umple frigiderul cu sucuri naturale, fructe si legume, nu cu beri si fripturi semipreparate. De asemenea alegi singura muzica pe care o asculti, filmele pe care le vezi (fie ele si telenovele) si poti umbla prin casa imbracata cum vrei. Nu mai trebuie neaparat sa fii sexy! Poti umbla in tricoul tau vechi sau rochita ta din panza topita, care cu toate ca te arata "plinuta", te face sa te simti atat de confortabil!

Iar in momentul in care faci ordine, stii foarte bine ca va ramane asa pana data viitoare cand vei deranja tu ceva.
Iti poti invita prietenele la tine in vizita oricand, fara sa te ingrijorezi de "ce va spune el". Sau poti in sfarsit sa-ti achizionezi planta sau animalul atat de mult dorit.
Dar cel mai mare avantaj este ca nu trebuie sa suporti personalitatea schimbatoare si toanele nimanui...

Timpul liber este chiar liber

Daca vrei te poti intalni cu vechi colegi sau amici (de sex masculin) fara sa trebuiasca sa dai explicatii lungi si intortochiate de genul "stii, intre noi nu e nimic de fapt, etc.". Poti iesi in oras cu prietenele fara sa te simti vinovata sau sa te ingrijorezi de ce face "el". Poti flirta in voie cu cine si cand ai chef, fara frustrari. Si poti in sfarsit, sa te intalnesti si cu alti barbati. Poate ca ai uitat fiorii unei prime intalniri!

Sau poti petrece ore intregi la coafura si cosmetica fara sa te streseze vreun gand negru. De asemenea le poti face o vizita parintilor si rudelor, fara sa iei pe nimeni dupa tine.
Poti in sfarsit sa fii tu insati, fara observatii despre ce ar trebui sa faci, cu cine ar trebui sa te vezi sau cum ar trebui sa arati.

Cariera - noua ta prioritate
Acum, ca nu mai ai lucruri "fundamentale" pe cap, este timpul sa te gandesti la modul cel mai serios la cum ai putea avansa in cariera. Frecventeaza cursuri si traininguri, documenteaza-te, canalizeaza-ti toata energia asupra scopurilor pe care le-ai neglijat din cauza unei relatii.

Oricat ai incerca, este greu sa fii "gospodina in casa, curtezana in pat si... spirt la birou". Profita de timpul disponibil si valorifica-l invatand lucruri noi sau aprofundand ce stii deja. Rasplata nu va intarzia sa apara si te vei bucura din plin de satisfactia unui vis implinit!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod