Trenciul, mereu la modă! Săptămâna Burberry pe blogul lui Carmen Negoiță

Carmen Negoiță dedică săptămâna aceasta trei posturi pe blogul său, www.carmennegoita.com, unuia din brandurile sale preferate, Burberry.
Cunoscutul fashion blogger a realizat cu această ocazie trei ședințe foto utilizând piese vestimentare ale cunoscutului label britanic, ocazie cu care le prezintă cititorilor variante de accesorizare a ținutei de toamnă-iarnă, precum și un scurt istoric al casei de modă.

Primul post, publicat azi, are în centru legendarul trenci britanic. Carmen Negoiță a ales din colecția Burberry un palton cafeniu pe care l-a accesorizat cu o geantă Burberry Prorsum și o eșarfă Burberry din cea mai recentă colecție.

“Această săptămână este una specială, o săptămână dedicată unuia din brandurile mele preferate, Burberry.
De ce Burberry? Ei bine pentru că vorbim despre un brand îndrăgit de toată lumea, un label cu tradiție și în spatele căruia sunt 156 de ani de experiență în modă. Pentru azi, v-am pregătit o ținută în care “personajul principal” este trenciul, articol vestimentar inventat de Thomas Burberry”
, a fost mesajul cu care și-a întâmpinat azi cititorii.

În zilele următoare, Carmen Negoiță va publica un post despre istoria brandului Burberry, pentru ca apoi să exemplifice cum se poate crea un outfit casual folosind obiecte vestimentare din cea mai recentă colecție a brandului britanic. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod