Grupul Editorial Corint vine la Iasi

Grupul Editorial Corint vine la Iasi, capitala culturală a Moldovei.
Intr-o atmosferă de iarnă feerică, duminică, 15 decembrie 2013, între orele 16.00 - 19.00, la Iulius Mall Iaşi, Asociaţia Corint Pro Lectura va premia atât şcolile, cât si elevii din unităţile de învatamânt ieşene, care s-au înscris în proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură. Vorbim despre un proiect educational care promovează lectura în rândurile elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial  şi care îşi propune să ajungă în toate unitatile de învăţământ din ţară.


Vor fi prezente şcoli din Iaşi precum Şcoala gimnazială internaţională Spectrum, Şcoala B.P.Haşdeu, dar şi şcoli din localităţile limitrofe Iaşiului, precum Scoala Iacob Negruzzi din Trifeşti, scolile gimnaziale din Valea Seacă sau Mirceşti.

În cadrul programului Grupul editorial Corint va dona cărţi către centrele de copii din Iaşi . Nu vor lipsi nici concursurile cu premii în cărţi. Şi pentru că vorbim de un eveniment cultural, elevii de la şcolile din Iaşi, precum şi elevii care activează în cadrul Palatului Copiilor din Iaşi ne-au pregătit momente artistice cu totul speciale.
 
Această amplă acţiune culturală se desfăşoară în cadrul programului educaţional naţional Paşaport pentru cultură, realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi având ca obiectiv principal promovarea lecturii în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar si gimnazial.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod