Trench-ul sarbatorit in estul Mijlociu. Cum il poarta Elisa Sednaoui?

Casa de moda Burberry a sarbatorit comunitatea creativa a Estului Mijlociu prin intermediul platformei digitale „Art of Trench”. In cadrul acestui proiect peste 30 de personalitati din lumea filmului, a artei, designului, sportului, modei, tehnologie digitala, entertainment si business din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Bahrian sau din orasele Londra si Los Angeles au fost surprinse purtand trench-ul clasic, britanic.
Printre acestia s-a aflat actrita, modelul, regizorul si filantropul Elisa Sednaoui (una dintre muzele lui Karl Lagerfeld), animatorul Mohammed Saeed Harib, muzicianul Hamdan Abri, antreprenorii Alamira Noor Bani Hashim si Buthaina Al Muzrai, artistul Youssef Nabil, jurnalistul libanez Ali Jaber, prezentatoarea TV Raya Abirached, Sama si Haya Abu Khadra din Palestina, fondatorul unei galerii de arta Sunny Rahbar, producatorul de film saudit Haifaa Al Mansour, Sheikha Lulu Al Sabah din Kuweit,  antreprenorul din Qatar Khalifa Al Misnad, Dana Al Khalifa din Bahrain.
   
Imaginile realizate in cadrul acestui proiect  vor fi disponibile pe conturile Tumblr, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest si Sina Weibo ale Burberry, dar si pe platforme din estul mijlociu si vor fi promovate printr-o serie de evenimente ce vor prezenta povestea din spatele fiecarui portret.
 
Platforma „Art of Trench”  sarbatoreste trench-ul britanic si oamenii care il poarta, invitand oameni din intreaga lume  sa incarce pe aceasta on-line fotografii purtand trench-uri. Platforma a fost lansata in 2009 prin intermediul unor fotografii realizate de Scott Schuman (The Sartorialist), are peste 25 de milioane de vizualizari si contine portrete realizate in Brazilia, Chicago, Chengdu, Hong Kong, India, India, Istanbul, Kiev, London, Paris, Seoul, Shanghai, Taipei si Los Angeles.

Mereu in trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, trench-ul este o piesa atemporala care se bucura de aceeasi popularitate ca in urma cu o suta de ani, cand a fost imaginat de Thomas Burberry, odata cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardina.
Tocmai de aceea, nu ar trebui sa lipseasca din garderoba femeilor, oferind o aparitie impecabila, de fiecare data cand este purtat. Pe langa trench-urile din gabardina, in flagship-store-ul din strada Luterana nr. 4 sunt disponibile trench-uri din gabardina, piele si casmir in mai multe variante de culori.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod