Strălucire în nuanţe de roz cu noua colecţie Pandora Rose

Odată cu sezonul de toamnă 2016, pentru prima dată în România, PANDORA lansează PANDORA ROSE – o nouă colecţie strălucitoare şi elegantă, realizată dintr-un amestec unic de metale. Reinterpretând motive populare şi modele clasice ale PANDORA, noile bijuterii reprezintă o colecţie romantică, în nuanţe de roz auriu. Acestea pot fi combinate şi purtate în funcţie de stilul individual, pentru a spune poveşti despre dorinţele şi speranţele fiecăreia dintre femei.
Simboluri de stil. Un inel împletit reprezintă modul în care vieţile noastre sunt conectate, iar un inel de basm, perfect pentru o prinţesă modernă, are un design inspirat de o tiară, cu detalii în formă de inimă.

Pană sclipitoare. Simbolizând speranţa, viaţa şi noile începuturi, această formă organică a penei este redată prin combinaţia roz de metale de la PANDORA. Împodobite cu micro-seturi de pietre, modelele rafinate ale inelului şi ale pandantivului constituie piese-statement, cu o notă boemă.

Poezia eleganţei.
Designul simplu, circular, al seriei Semnătură PANDORA este realizat la cele mai înalte standarde. Accentele pietrelor strălucitoare oferă o sclipire fină formelor grafice, făcând cerceii cu şurub perfecţi pentru a fi purtaţi zi de zi. Colierul clasic este ajustabil la diferite lungimi şi dă o notă clasică perfectă oricărei ţinute elegante.

Funde strălucitoare. Păstrându-se în tendinţele vintage ale sezonului, delicatele funde decorate cu pietre lucitoare sunt ideale pentru a exprima feminitate.
Acest motiv atemporal, creat cu meşteşug prin nenumărate pietre, este deopotrivă la modă şi de durată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod