Picturile Mariei Dermengiu ajung la cel mai așteptat târg de fashion din Londra

Antreprenoarea româncă care a fondat un business  de succes pornind cu 1.500 de Euro a participat la mijlocul lunii februarie la unul dintre cele mai cunoscute târguri de fashion din Europa. La secțiunea de accesorii premium, Maria Dermengiu și-a expus cea mai nouă colecție de eșarfe din mătase naturală supradimensionate, imprimate cu cele mai apreciate picturi ale sale. Astfel, la târgul Pure London, artista a prezentat 11 eșarfe emblematice din colecția Exquisite sub brand-ul care a consacrat-o, Marie Nouvelle. Mai mult, Maria a completat colecția cu eșarfele clasice, apreciate pe piața din România.

Pe parcursul anului 2015, brandul Marie Nouvelle a înregistrat o dezvoltare accentuată pe plan local.
Povestea Marie Nouvelle alături de parteneriatele strategice încheiate i-au adus artistei Maria Dermengiu notorietate și un capital care i-au asigurat trecerea la un alt nivel al business-ului.

Participarea la Pure London de la începutul acestui an este o consecință firească a creșterii brandului Marie Nouvelle. Am planificat acest eveniment încă de la jumătatea anului trecut când am făcut demersuri și pentru a face parte din incubatorul internațional de branduri 1MiSHAP. Noua colecție pe care am prezentat-o la târg este produsă exclusiv în Marea Britanie, iar acest lucru a adus produselor Marie Nouvelle plus valoarea necesară participării la un astfel de eveniment.
Sunt bucuroasă pentru această nouă etapă în dezvoltarea business-ului pe care îl conduc
”, a declarat Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle.

Stand-ul românesc Marie Nouvelle din cadrul Pure London a avut un design simplu și elegant pentru a pune în valoare grafica și nuanțele eșarfelor expuse. Pe un fundal turcoaz, accesoriile au fost susținute de cutiile în care sunt împachetate. Astfel, Maria a obținut o prezentare cât mai amplă a produselor și a elementelor care o încadrează în zona de lux a accesoriilor.

The Exquisite Collection este vârful de gamă al colecțiilor Marie Nouvelle.
Din dorința de a crea eșarfe care se pot accesoriza ușor oricărei ținute, cea mai recentă colecție aduce ca noutate tonurile neutre de alb, negru și cenușiu. Situându-se în segmentul de lux al accesoriilor pe care le are îl portofoliu, noua gamă se adresează celor ce văd valoarea în fiecare detaliu, de la simbolistica și grafica printului, până la material și cusături. Inspirată de stilul Bobo (Bohemian Bourgeois), relaxat și rafinat în același timp, picturile imprimate pe eșarfe sunt strâns legate de iconica mandală, evocând călătorii inițiatice prin tărâmuri fermecate și reflexii de caleidoscop.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod