Adele şi Coldplay, cele mai multe premii la Brit Awards 2016

Cântăreaţa britanică Adele a câştigat patru trofee la Brit Awards 2016, iar trupa Coldplay a fost desemnată drept cea mai bună trupă britanică.
La Brit Awards sunt decernate principalele distincţii ale industriei muzicale britanice. La evenimentul din acest an au participat starurile internaţionale Rihanna şi Justin Bieber, precum şi James Bay şi Coldplay.

Albumul lui Adele "25" a ratat o nominalizare Grammy întrucât din cauza lansării sale din luna noiembrie nu a mai fost eligibil pentru pentru aceste premii, astfel încât gala Brit Awards i-a oferit acesteia primul premiu major pentru al treila album de studio, care a devenit cel mai bine vândut disc al anului 2015, scrie Mediafax.

"Să mă întorc după atâta timp şi să fiu atât de călduros primită este minunat - vă mulţumesc mult", a declarat Adele, îmbrăcată într-o rochie roşie lungă, în timp ce şi-a luat în primire premiul serii pentru cea mai bună artistă britanică.
Albumul său anterior, "21", a fost lansat în urmă cu patru ani.

Totodată, formaţia Coldplay a fost ovaţionată în timpul melodiei "Hymn for the Weekend", obţinând premiul pentru cea mai bună trupă britanică. De altfel, Coldplay a devenit cea mai laureată trupă din istoria Brit Awards, obţinând al nouălea trofeu. Coldplay a mai obţinut premiul pentru cea mai bună trupă în 2001, 2003 şi 2012.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod