Nausica Mircea, creatoarea de modă, pe care francezii o numesc simbolul eleganței a dat lovitura la Bucharest Fashion Week

Vestimentațiile designerului Nausica Mircea, de la Casa de modă Nausica Mode din Focșani au fost admirate și de această dată, la ediția de iarnă a Bucharest Fashion Week, atât de public, cât și de către oamenii de specialitate. Ea a surprins și de adeastă dată cu o nouă colecție, intitulată ”Alone”.
”Colecția ”Alone” este o colecție de suflet pentru mine. Este în esență o colecție plină de culoare, de luminozitate și elegantă. Fiecare piesă se prezintă și se reprezintă, ca o entitate de sine stătătoare, asemeni nouă, oamenilor. A fost o colecție bine primită de public, și acest lucru a constituit o bucurie în plus pentru mine. Unitatea de culoare și tema florală au făcut din ”Alone” o colecție delicată, elegantă, fluidă și rafinată. Este dedicată femeii, în complexitatea ei.
Femeii puternice, femeii singure, femeii sensibile și visătoare, femeii mamă și femeii romantice”, mărturisește apreciatul designer.
 
Nausica Mircea debutat în modă în 1999, iar afacerea ei a crescut frumos, impunându-se cu succes pe piața  românească, dar nu numai. În ultimii ani, ea a făcut paşi şi în moda de afară, participând la importante evenimente de gen. Creaţiile Nausica au fost apreciate pe podiumurile celor mai importante evenimente de modă din ţară (Bucharest Fashion Week, Model of the Year, Look Model etc.) şi străinătate (Paris, Kitzbuhel, Birmingham, Ibiza, Dusseldorf etc.).
Doi ani la rând a prezentat la Fashion Days Strasbourg, iat francezii o denumesc simbolul eleganţei. Zilele trecute la Bucharest Fashion Week, Nausica a fost intervievată de o echipă, special pentru ”London Fashion Week”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod