Diva de la Bucharest Fashion Week!

A fost declarata manechinul anului 2015 in Romania in cadrul Galei Star Awards. Are doar 16 ani si este speranta modelingului romanesc.
In cadrul colectiei ''DIVA'' realizata de catre designerii Lacramioara Iordachescu (Casa de moda Diolastilis) si Adela Diaconu, Rebecca Prodan a stralucit in rochia sexy , dar in acelasi timp pretioasa ce i-a pus in evidenta silueta perfecta. Vedetele festivalului, top modele internationale Claudia Neghina si Ioana Francia, au starnit ropote de apaluze la aparitia pe scena fiind divele colectiei.

Prezentarea de moda a fost admirata si de fosta campioana olimpica si mondiala Doina Melinte, invitata speciala a celor doua creatoare.
Aceasta a venit insotita de fiica sa Daiana care a terminat Universitatea Natioanala de Arte si isi doreste sa ajunga un faimos designer.

Braşovul a fost prezent şi în acest sezon  la Bucharest Fashion Week, prin noua colecţie pret-a-porter elegant  DIVA, semnată de designerul Lăcrămioara Iordăchescu (Casa de moda Diolastilis) şi vedeta de televiziune Adela Diaconu.

Lăcrămioara Iordăchescu şi Adela Diaconu sunt la a doua colaborare din acest an, în sezonul estival cei doi designeri realizând o colecţie de ţinute pentru plajă care s-a bucurat de un mare succes.
De aceasta data, cele doua creatoare au ales să celebreze iarna cu o colecţie stralucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.

Colectia DIVA s-a evidentiat prin farmecul rochiilor de tip sirena si a liniilor fluide, lungi, transpuse pe tesaturi pretioase si voaluri brodate. Tinutele colectiei sunt regale, diafane si sexi in acelasi timp. Pasionatii de moda prezenti la Bucharest Fashion Week au putut admira o colectie regala si
pretioasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod