DiDiamond by Adesgo lansează colecția Diamond Design, cu o provocare de la Dana Rogoz

DiDiamond by Adesgo, unul dintre cei mai mari producători de dresuri și lenjerie, lansează Diamond Design, colecția primăvară-vară 2015, care include o serie completă de produse, de la lenjerie intimă fără cusături și dresuri, până la costume de baie și produse Shapewear, prelucrate prin tehnologia Seamless. Lenjeria fără cusături este perfectă pentru a fi purtată pe sub hainele mulate pe corp, conferind lejeritate și discreție.
„Noua colecție de lenjerie seamless este o provocare pe care o lansăm tuturor femeilor. De aproape 100 de ani realizăm produse de calitate și, cu fiecare colecție, am căutat să le ofoferim ceva nou, inovator. Iar Diamond Design reflectă exact această tradiție a inovației. Și pentru că ea este dedicată tuturor femeilor, odată cu lansarea colecției, am provocat-o pe Dana Rogoz să participe la competiția noastră: “În cât timp te poți îmbrăca cu dresurile 8DEN fără să le rupi?”, a declarat Yaron Mund, Director General Adesgo.

Competiția se va desfășura în magazinul Diamond by Adesgo din AFI Cotroceni în perioada 31 martie - 7 aprilie.
Concurenta care va avea cel mai mic timp la sfârșitul competiției va câ    caștiga un voucher de cumpărături de 350 de lei. Dana Rogoz a reușit să termine provocarea în 26,6 secunde. „Le provoc pe toate doamnele și domnișoarele să vină la Diamond și să îmi bată recordul”, a spus Dana Rogoz la finalul probei.

Colecția Diamond Design completează oferta de dresuri și lenjerie Diamond by Adesgo - Magic Modelator, Bumbac Organic, DryFeel Microfibră fără cusături sau linia sport DiDiamond  Pro.
Alături de tehnologia Seamless, Diamond by Adesgo utilizează numeroase alte soluții inovatoare: Transwet este tehnologia care asigură microfibrelor un bun control și tratransport al umidității și proprietăți similare bumbacului, lăsând pielea să respire, în vreme ce QuickDry, este utilizată pentru articolele de îmbrăcăminte și lenjerie sport, și are proprietăți susuperioare de absorbție a transpirației.

Colecția Diamond Design va fi disponibilă, începând cu luna mai, în toate magazinele Diamond by Adesgo din București, și la unii dintre retailerii importanți, cum ar fi Carrefour.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod