Modă: Hainele plisate, vedetele verii 2012. Încearcă-le şi tu!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Hainele plisate apar în acest sezon în mai toate prezentările marilor case de modă. Prada, Gucci sau Celine sunt doar câteva branduri care au ales pliseurile pentru a crea volum.

Şi dacă ţi se pare dificil să porţi astfel de haine, tot ce trebuie să ştii este că pliseurile te pot ajuta atunci când vrei să scoţi în evidenţă anumite părţi ale trupului tău. Hainele plisate dau volum, de aceea te poţi folosi de ele pentru a ascunde anumite defecte sau pentru a sublinia anumite zone.
 
De exemplu, o bluză cu pliseuri în zona pieptului va creea volum pentru persoanele care au sâni mici. Iar o fustă plisată este ideală pentru acelea dintre voi care au şoldurile prea înguste. Fetele cu picioare foarte subţiri pot purta cu succes un pantalon larg, plisat cu o bluză simplă, lejeră.
 
Pliseurile reuşesc, ca prin magie, să transforme o ţinută simplă, într-una extravagantă. Sunt ideale pentru ţinutele de zi, elegante, dar şi pentru un look glamour de seară. 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adina pe 13 Iul 2012, 10:26
  moda

  miau placut dor 3 percechi de pantofi restu jalnirci rau si nu cred ca la 10ani mergemoda deasta ciudart

  0
  0

 • franci pe 10 Iul 2012, 23:24
  haine plisate

  Sunt superbe toate!Dar nu pentru fete de la tara....

  0
  0

 • irona pe 9 Iul 2012, 13:07
  moda?

  Ce rochii mai sunt si astea?Reclame de 2 lei, de atat sunteti in stare. Toate rochiile astea sunt groaznice, si rochiile bunica-mii arata mult mai bine.Sunteti ridicoli.

  0
  2

 • basilio pe 7 Iul 2012, 11:35
  sursa?

  daca ati spune si unde pot fi gasite rochiile/fustele, ar fi perfect. asa e doar o insiruire de imagini, pe care o puteam obtine (ba chiar mai bogata si utilizabila) chiar si daca va rezumati la a ne aminti ca se poarta hainele plisate, iar noi dadeam un search pe google. invatati sa faceti articole practice - asa le-ati facut pe toate de pana acum.

  5
  0

 • Lania pe 7 Iul 2012, 11:29
  Hainele plisate

  Da, dupa mn doar 3 si 6 sunt mai placute..

  0
  0

 • mara pe 7 Iul 2012, 11:13
  reclame

  urasccccccccc reclamele :(((((((( ce-s puse asa pe articole, nu va dati seama ca is penale si numai incurca lumea, ajung sa nu mai citesc site-ul asta din cauza reclamelor, prost plasate

  8
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod