Modă: Cum să te îmbraci ca să-ţi pui în evidenţă bronzul. 6 sfaturi!

Nimic nu este mai frumos vara decât o piele bronzată uniform la plajă. Dacă ai reuşit să obţii un bronz senzaţional, este momentul să îl evidenţiezi aşa cum merită. Poţi face acest lucru cu ajutorul machiajului, însă acest truc este eficient în special pentru tenul bronzat. Pentru restul corpului, cea mai simplă şi eficientă metodă prin care îţi poţi evidenţia bronzul este vestimentaţia.
Alegerile vestimentare nu ar trebui făcute după cum se nimereşte, altfel rişti ca bronzul să pălească în prezenţa unor culori nepotrivite. Iată cum să te îmbraci ca să-ţi pui în evidenţă bronzul vara aceasta.

Poartă nuanţe pastelate

Nuanţele pastelate sunt ideale pentru evidenţierea bronzului, întrucât creează un contrast fabulos între material şi piele. Rozul prăfuit este o alegere foarte bună, în special dacă îţi plac lookurile feminine şi diafane.

De asemenea, albastrul ciel sau baby blue este o nuanţă potrivită pentru accentuarea bronzului, mai ales dacă este purtat în zona superioară a corpului.

Alege culori puternice

Roşul corai şi verdele lime sunt două nuanţe puternice care pot pune în valoare pielea bronzată.
Poartă rochii fluide de vară în aceste culori aprinse, pentru a atrage atenţia asupra ta şi a crea impresia unui bronz mai intens.

Dacă vrei să-ţi evidenţiezi pielea bronzată prin vestimentaţie, alege topuri în diferite nuanţe de turcoaz. Pentru lookurile de zi sunt recomandate nuanţele mai "dulci", iar pentru lookurile de seară poţi opta pentru piese vestimentare într-o nuanţă mai intensă.

Răsfaţă-ţi pielea bronzată cu preţiosul auriu

Detaliile aurii sau chiar piesele vestimentare aurii te ajută să ai un look preţios, luxos. În plus, sunt foarte sexy şi pun în evidenţă bronzul fără efort.
Dacă ţi se pare exagerat să porţi haine în nuanţe metalice, poţi alege în schimb accesoriile metalice. Un colier auriu va atrage atenţia asupra tenului şi decolteului bronzat, în timp ce o pereche de pantofi cu varf metalic va atrage atenţia asupra picioarelor frumos bronzate.

Nu ai cum să dai greş cu alb şi negru

Albul pe o piele bronzată arată fantastic şi te ajută să arăţi ca o adevărată divă. Poţi purta haine albe în outfiturile de zi, în cele casual de seară, în cele pentru evenimente speciale, adică în orice situaţie.

Negrul arată la fel de bine pe o piele bronzată precum albul, dar este recomandat mai ales în ţinutele de seară.
Un little black dress va "accesoriza" perfect o piele arămie, bronzată.

Fereşte-te de hainele în nuanţe maro

Pe perioada verii sau până când reuşeşti să-ţi menţii bronzul, îţi sugerăm să te fereşti de hainele maro, în special de nuanţele închise şi de cele slab definite, deoarece tind să estompeze culoarea bronzului.

Accentuează-ţi liniile corpului

Nu în ultimul rând, pentru a avea un bronz bine evidenţiat îţi recomandăm să porţi haine care îţi accentuează liniile corpului. Nu vorbim neapărat de haine mulate, ci de piese vestimentare care urmează liniile armonioase ale corpului.
De exemplu, o fustă creion accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc înalt evidenţiază mai bine bronzul picioarelor decât o fustă midi in forma de A.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod