Modă. Cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu la Globurile de Aur 2016

Jennifer Lopez a furat toate privirile. Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 45 de ani a purtat o rochie lungă cu capă, într-o nuanţă intensă de galben
Cea de-a 73-a ediţie a Galei Premiilor Globurile de Aur a avut loc duminică seara la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Ca de fiecare dată, starurile au păşit cu mândrie pe covorul roşu purtând rochii elegante, atent alese şi asortate cu accesorii, coafuri şi machiaje pe măsură. 

La această ediţie, Jennifer Lopez s-a numărat printre vedetele care au furat toate privirile. Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 45 de ani a purtat o rochie lungă cu capă, într-o nuanţă intensă de galben. O altă apariţie spectaculoasă a fost Jennifer Lawrence care a ales o rochie roşie cu top de tip bustieră şi zone decupate în laterale, în zona taliei. Vedeta, care a câştigat Globul de Aur pentru Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical pentru prestaţia din "Joy", şi-a asortat rochia cu un impresionant colier Chopard.

Iată care au fost cele mai reuşite ţinute şi machiaje de la Gala Globurilor de Aur 2016 potrivit stilistului Paula Pavel:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod