Ingredientul Secret de la Electrolux in ianuarie: ciocolata

Furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu Stele Michelin, Electrolux continua si in 2016 seria The Secret Ingredient, impartasind in fiecare luna sfaturi simple care sa te ajute sa realizezi la tine acasa feluri de mancare la standardele unui restaurant. Pentru luna ianuarie, Electrolux a ales ciocolata, un ingredient indragit pentru gustul sau, dar si pentru versatilitate.
„Ciocolata este un ingredient care se potriveste cu o mare varietate de preparate, atat dulci, cat si picante. Avand la dispozitie gama de plite cu inductie si cuptoare CombiSteam de la Electrolux, este o adevarata placere sa prepari prajituri suculente, negrese sau sa topesti ciocolata direct in cratita”, spune Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager, Electrolux Romania.

Cu aproape 100 de ani de experienta culinara, realizand aparatura profesionala pentru chefii de top ai Europei, Electrolux continua Ingredientul Secret - o platforma creata cu scopul de a extinde posibilitatile culinare in bucatariile casnice.
Aceasta platforma furnizeaza indicii lunare, sfaturi si tehnici stranse in colaborare cu chefi de top, dar si cu bloggeri culinari. Ingredientul secret al acestei luni, ciocolata, este apreciat nu doar pentru savoare, ci si pentru versatilitate.

Ingredientul Secret – Ciocolata

Ciocolata este folosita de sute de ani, fiind descoperita inca din 1400 i. Hr., cand se folosea la prepararea unei bauturi. Indragita in intreaga lume, nu e de mirare ca traducerea latina pentru cuvantul „ciocolata” inseamna „mancare pentru zei”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod