Rimmel London lanseaza concursul international London Look cu Rita Ora

Pasionați de make-up, bloggeri, vloggeri - Rimmel London vrea să descopere cel mai cool și mai inovativ #londonlook pentru a-i oferi șansa de a deveni cunoscut în industria de beauty.

Brandul de make-up lansează o competiție globală pentru a descoperi tinere talente în vloggingul de beauty: Concursul Internațional London Look cu Rita Ora. Competiția gazduită de celebra cântăreață, compozitoare și ambasadoare Rimmel Rita Ora, urmărește să pună în lumina reflectoarelor persoanele pasionate de beauty, al căror talent nu a fost încă descoperit. Cele mai entuziaste și mai talentate vor cunoaște celebritatea ca ambasadoare online Rimmel, făcând cunoscut lookul lor londonez în toată lumea.

Începand cu 21 Decembrie 2015, Rimmel London invită toti pasionații de make-up să își dezvaluie personalitățile vibrante și aptitudinile de make-up artiști printr-un look londonez pe care să-l imortalizeze într-o fotografie sau într-un video.

Concurenții vor putea câștiga o experiență unică în viață – aceea de se întâlni cu Rita Ora la Londra și de a lucra cu echipa ei de specialiști de la Rimmel London la studioul Youtube. Iar dacă îi impresionează pe cei de la Rimmel, vor putea deveni chiar ambasador global Rimmel și vor crea în permanență conținut online pentru brand.

Camillo Pane, Coty Chief Growth și Digital Officer, spune: „Suntem foarte mândri de concursul internațional London Look, pentru că oferă șansa clienților Rimmel din lumea întreagă de a interacționa cu brandul și a face dovada creativității ce îi caracterizează.

Este o oportunitate pe care niciun vlogger sau blogger de beauty nu-și va dori să o rateze. Concursul este un exemplu perfect al modului în care Coty își îmbunătățește palierele digitale, cu și mai multe inițiative online pline de inovație gata să fie făcute cunoscute.

Ți-am stârnit curiozitatea? Înscrierea este simplă: creează-ți cel mai bun look londonez și încarcă video-ul sau fotografia pe ro.rimmellondon.com. Experiența în realizarea tutorialelor, a fotografiilor sau a materialelor pentru vlogging nu este necesară, juriul urmărind numai idei originale, stil și atitudine.

Sfaturile Rimmel pentru crearea materialului perfect de înscriere

Fii altfel: Interesează-te de look-uri create anterior, dar încearcă să fii diferită și să ieși în evidență.
Stabilește o idee: Buze roșii? Make-up al ochilor inspirat de stilul londonez? Stabilește o tematică și un titlu interesante pentru a-i ajuta pe ceilalți să îți înțeleagă look-ul.
Stabilește cadrul: Găsește locul perfect unde să ai tot ce îți trebuie.
Lumina: Ai grijă ca fața ta să fie corect luminată pentru a observa ușor detaliile machiajului.
Produse: Lasă-i pe ceilalți să vadă ce produse Rimmel folosești, pentru a putea să încerce chiar ei look-ul.
Atitudinea: Lasă-ți la iveală latura relaxată și fă totul cât mai interactiv.
Editarea: Înlătură greșelile sau momentele monotone pentru a-ți face video-ul mai fluid.

Concursul Internațional Rimmel London cu Rita Ora este deschis începând cu 21 decembrie 2015, până pe 22 ianuarie 2016.

Pentru mai multe detalii și regulament, accesați ro.rimmellondon.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod