Modă. 7 sfaturi pentru reîmprospătarea garderobei. Cum să valorifici hainele pe care nu le mai porţi



4. Fă schimb cu amicele

Aveţi ocazia să va revedeţi, să vorbiţi, să va relaxaţi cât timp faceţi schimb de haine, accesorii, genţi, pantofi într-o după-amiază cu prietenele. Pentru că mereu este cel puţin o cumpărătoare inveterată, este bine să puneţi o limită de obiecte pe care le poate aduce spre schimb fiecare.

5. Vinde-le la Yard Sale

O dată pe lună la Dianei 4 fashionistele cu impulsuri eco se strâng şi îşi vând la preţuri modice hainele pe care nu le mai poartă, de care s-au plictisit, care le-au rămas mici. Veniţi cel puţin o dată şi veţi deveni dependente de chilipiruri, de atmosferă, de o altă perspectiva: aceea de a da hainelor o a doua şansă.

6. Învaţă moduri noi de a le purta

Inspiraţia poate veni de oriunde, bloguri, reviste, internet, amice, stradă. Însă, aplicat şi extrem de eficient, vei primi o perspectivă suprinzătoare asupra propriei garderobe, plină de trucuri de stil şi sfaturi utile de la un consultant de imagine.
Schimbările sunt extraordinare şi imediat vizibile!

7. Transformă-le

Cu ceva îndemânare, câteva informaţii de pe internet şi vreo două-trei ore libere în care să bricolezi, poţi organiza cu amicele, copiii sau, păstrează-l pentru tine, un atelier de bricolat. Ţesăturile frumoase ale hainelor pe care nu le mai porţi pot ajunge jucării, feţe de perne, bijuterii textile, pături etc.

Think out of the box şi cu hainele, nu doar cu ideile. Dacă ne închipuim că acea cămaşă de mătase poate fi purtată legată în talie peste un costum de baie, are şanse să devină piesă de rezistenţă a vacanţei.
Distraţi-va, iubiţi-va corpul, experimentaţi!

Gabi Urdă - consultant de imagine

www.gabiurda.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod