Start la pregatirile pentru vara! Primul pas: ZAMBETUL!

Vara este sezonul care ne ofera toate motivele sa zambim: mare, soare, vacante, seri petrecute pana tarziu in oras… Iar pentru toate acestea zambetul nostru are nevoie de outfit-ul estival: alb, stralucitor si sanatos.
Zambetul este cartea noastra de vizita, de aceea trebuie sa ne asiguram ca acest pasaport al frumusetii este pregatit pentru vacanta. Iata cum putem face asta:

1. Programeaza o vizita la medicul stomatolog inainte de a pleca in vacanta


Pregatirile pentru vacanta nu trebuie sa se rezume doar la cumparaturi, bagaje, rezervare bilete si sedinte la salon de infrumusetare, ci este important sa includa si vizita la medicul stomatolog. Asta, bineinteles, daca nu iti doresti sa apara durerea sau alte complicatii atunci cand tot ce iti doresti este sa te bucuri de soare.

Pentru ca prevenirea este mult mai eficienta decat tratarea, zambetul tau trebuie pregatit pentru vacanta.
Si cine poate face mai bine asta decat medicul stomatolog? Nu uita, mix-ul zambetului perfect pentru vacanta este: consultatie,  profilaxie, detartraj.

 2. Fii la curent cu ultimele tendinte: Fatetele dentare iti ofera un zambet alb pe viata !


  Pentru a te asigura ca fotografiile din timpul vacantei vor fi perfecte si ca zambetul tau este complet, poti programa o consultatie la medicul specialist in estetica dentara, care iti va spune cum poate arata zambetul tau cu ajutorul fatetelor dentare. Foarte subtiri, gata in 2 sedinte, 100% fara durere, fatetele dentare iti vor schimba complet aparitia si iti vor oferi un zambet stralucitor.

3. Asigura-te ca ai cu tine kit-ul de ingrijire dentara: pasta, periuta, ata dentara si apa de gura si foloseste-le de cel putin 2 ori pe zi!


Indiferent daca suntem intr-o destinatie exotica sau am ales excursiile in natura, este foarte important sa acordam o atentie sporita ritualului de ingrjire dentara: periajul realizat provoca  afectiuni gingivale si alte probleme dentare mai severe (pierderea unui dinte, eroziunea dentara sau paradontoza), stresul calatoriei, precum si variatiile de temperatura pot declansa urgente stomatologice grave.

 4. Elimina din meniu dulciurile… pe cat posibil!


Orice aliment care conține zahar favorizeaza aparitia cariilor. Daca sunteti  impatimiti ai gustărilor dulci și nu  va puteti imagina o vacanta fara un desert apetisant, atunci este important sa clatiti bine gura cu apa pentru a indeparta cât mai mult din depunerile alimentelor consumate.

 5. Renunta la bauturile racoritoare carbogazoase in favoarea celor naturale si sanatoase


Dulciurile nu sunt singurele care contin zahar in exces. Un pahar de suc poate contine pana la 11 lingurite de zahar la care se mai adauga si acizii, pricipalii vinovati in eroziunea smaltului.

Cu toate acestea, pentru ca suntem in vacanta, putem gasi solutii prin care sa diminuam efectele negative: beti sucuri indulcite doar cu paiul, astfel încat sa reduceti cat mai mult contactul lor cu smaltul si, daca nu aveti pasta si periuta la indemana, clatiti gura cu apa imediat dupa ce le consumati.

 Asigura-te ca vacanta ta va fi perfecta, la fel ca zambetul tau! Asa ca, nu uita: pregatirile pentru vacanta incep cu un check-up la medicul stomatolog:).  Si pentru ca se apropie perioada estivala, iti oferim un voucher de vacanta: beneficiezi de o consultatie , detartraj si o obturatie fizionomica la doar 200 de lei in loc de 600.

Descarca acum oferta Summer Smile Pack!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod