FLY PROJECT este tot mai sus!

Au hit dupa hit si zeci de mii de oameni care le fredoneaza permanent piesele la show-urile internationale. Fly Project lanseaza astazi, simultan in toata lumea, “So High”, un nou single care va fi cu siguranta cea mai ascultata piesa la petrecerile din vara asta.

Piesa, produsa de echipa FLY RECORDS, este ingredientul secret pentru vacantele perfecte si pentru cele mai tari petreceri.

"Poate tocmai pentru ca nu am lucrat niciodata la nimic gandindu-ne la bani, poate pentru ca nu am facut niciodata nimic gandindu-ne sa fim numarul 1 sau poate tocmai pentru ca atunci cand a inceput povestea Fly Project nu reuseam sa ne cumparam mai mult de o franzela si o conserva de fasole cu carnati din care mancam amandoi si ne saturam, poate tocmai de asta Fly Project este inca o familie dupa atatia ani" povesteste Tudor despre experienta celor zece ani de Fly Project, cu momente de cumpana dar si cu hituri internationale precum Mandala, Goodbye, Musica, Back In My Life, Toca Toca si Like A Star si concerte prin toata lumea.

Tudor si Dan, alaturi de echipa de producatori pe care si-au format-o la Fly Records, au fost siguri ca So High este noul single Fly Project inca din seara in care au compus demo-ul piesei: "Pentru un producator muzical si un compozitor credem ca cele mai importante lucruri, dupa talent, sunt munca continua si permanent sa vina cu ceva nou.

In 2005, cand am lansat Raisa, am venit cu ceva nou pentru Romania si acum, in 2015, credem ca piesa So High este ceva nou pentru cei ce ne asculta muzica, de atatia ani, in Romania si peste tot in lume" spune Tudor.

Fly Project continua turneul international #MostWanted pe toata perioada verii, urmand sa filmeze videoclipul piesei So High in cel mai scurt timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod