Activia de băut vine cu două sortimente pentru vară și îți prelungește vacanța

Vara aceasta, Activia de băut te invită la noi momente de relaxare și, deopotrivă la momente pline de aventură şi provocări. Cu cele două sortimente ale acestei veri, Activia Pina Colada şi Activia Pepene Roşu, consumatorii descoperă gustul verii care li se potrivește și pot câștiga o vacanță în Palma de Mallorca sau în Antalya.

Vara, corpul pierde o cantitate mai mare de apă și săruri minerale care trebuie compensate printr-un consum mai mare de lichide. În această perioadă, este nevoie să fie consumate lichide bogate în nutrienţi, iar iaurtul de băut este ideal intr-o zi caldă de vară.

Cele două sortimente Activia de băut Pina Colada şi Pepene Roşu sunt create pentru a aduce momentele de relaxare sau de acţiune pentru acest sezon.

Ce vară preferă: Vara #PinaColada sau Vara #PepeneRoşu votând produsul preferat și vor intra asfel în competiția verii. Dacă vara câștigătoare va fi #PinaColada, premiul constă într-o săptămână de relaxare în Palma de Mallorca, iar dacă vara câștigătoare va fi #PepeneRoşu, premiul este o săptămână de sporturi de apă şi aventură în Antalya.

În plus, în fiecare săptămână pot câştiga ceva special pentru vară:biciclete Biciclop.ro, ochelari de soare de la Optiplaza si loțiuni de plajă Garnier. Iaurtul probiotic Activia conține fermentul Bifidus Actiregularis, care a fost selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani intr-un produs lactat tradiţional şi este utilizat exclusiv de Danone. Numeroasele studii clinice au demonstrat în mod repetat că bacteriile Bifidus Actiregularis reușesc să traverseze bariera gastrică acidă și ajung vii în flora intestinală, în
cantități mari.

Fiecare pahar de Activia conține mai mult de 4 miliarde de fermenți Bifidus Actiregularis, în plus față de fermenții obișnuiți din iaurt. Toți acești fermenți activi din iaurt contribuie la menținerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod