Fusta de blugi este din nou la modă: 5 idei de styling în 2016

Este o piesă vestimentară pe care trebuie neapărat să o ai în garderoba ta anul acesta. Descoperă câteva idei de styling pentru fusta de blugi
O piesă de rezistență a anilor '90 care a avut o revenire spectaculoasă în moda 2016. Fusta de blugi a fost reinventată, astfel încât poți să o incluzi cu succes în ținute moderne și sexy. Iată ce să încerci anul acesta:

Fusta de blugi cu capse

Printre modelele de fuste de blugi care fac furori anul acesta se remarcă cele cu nasturi sau capse în partea din față. Acest detaliu le oferă o notă ușor retro, foarte interesantă. 

Fusta de blugi mini

O altă tendință majoră implică fusta mini de blugi, care poate fi inclusă în ținute casual sexy. Asorteaz-o cu cămăși tot din denim și vei obține un look original.
Deși ani la rândul femeile din întreaga lume au evitat să facă o astfel de asociere vestimentară, se pare că moda anului 2016 o permite.

Fusta de blugi midi

Este vorba despre fustele care se termină între genunchi și glezne. Fie că îți plac cele creion, strânse pe corp, fie că le preferi pe cele cu o croială de tipul literei "A", această piesă vestimentară este alegerea ideală pentru o ținută casul interesantă. Dar nu oricine o poate purta! Este de preferat să eviți fustele midi dacă ești minionă pentru că îți taie vizual din picioare și accentuează faptul că ești scundă.

Fusta de blugi cu zone uzate

Trendul blugilor rupți a migrat și în zona de fuste din denim. Cele cu zone uzate și rupte sunt perfecte pentru o ținută casual sexy și cool.
Asortează-le cu espadrile sau chiar sandale cu toc și vei arăta senzațional!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod