Femeie în rochie albă

Cum să te îmbraci dacă eşti minionă. 12 reguli

Miniona cu rochie scurt?

Retuşează-ţi hainele

Dacă eşti mică de înălţime, este esenţial ca toate hainele să îţi vină perfect. Porţi pantaloni skinny? Ai grijă ca tivul să ajungă până în dreptul gleznelor. În cazul în care sunt prea scurţi, îţi vor "tăia" vizual picioarele, iar dacă sunt prea lungi vor accentua faptul că eşti scundă. Este valabil şi în ceea ce priveşte cardiganele şi jachetele: ai grijă ca în partea de sus cusăturile să se aşeze fix pe zona osoasă a umerilor, iar mânecile să ajungă exact până la nivelul încheieturii.
Retuşează întotdeauna hainele care nu ţi se potrivesc ca mărime sau lungime. Un croitor bun ar trebui să fie prietenul tău pe viaţă. 

Foloseşte-te de dungile verticale

Unul dintre cele mai cunoscute trucuri pentru alungire este folosirea liniilor verticale. Acestea creează iluzia optică de alungire, fiind alegerea ideală pentru minione. Ai grijă ca dungile să nu fie foarte groase. Poartă pantaloni, rochii sau tricouri cu dungi verticale şi vei părea instant mai înaltă.

Renunţă la genţile supradimensionate

Genţile foarte mari de umăr, foarte populare în ultimii ani, nu sunt deloc potrivite pentru tine dacă eşti minionă. Trebuie să porţi accesorii la o scară potrivită cu dimensiunile corpului tău.
Genţile masive te fac să pari şi mai mică prin comparaţie. Optează în schimb pentru poşete medii de umăr, clutchuri sau rucsacuri de mici dimensiuni.

Tunde-te

Părul lung are potenţialul de a te face să pari mai mică de înălţime, în timp ce tunsorile scurte te ajută să obţii contrariul. Tunsorile de tip bob, lob sau pixie, care îţi lasă gâtul şi umerii la vedere îţi alungesc silueta şi te fac să pari mai înaltă.

Poartă curele subţiri

O curea subţire îţi va defini talia şi te va avantaja foarte mult, spre deosebire de curelele late, care secţionează vizual corpul şi te fac să pari chiar mai scundă.

Alege decolteuri în formă de "V"

Decolteul în forma literei "V" este perfect pentru a obţine iluzia de trunchi alungit şi subţire. Este obligatoriu să ai în garderoba ta câteva topuri cu un astfel de decolteu dacă eşti minionă.
 
Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod