Mircea Eremia

Interviu Mircea Eremia: "Relaţia mea cu Alina este foarte strânsă, nu suntem doar frați"

Este fratele Alinei Eremia care s-a făcut remarcată cu LaLa Band şi este cel puţin la fel de talentat precum sora sa. L-am întrebat câteva lucruri despre carieră şi despre relaţia specială pe care o are cu sora sa.
Cum s-a schimbat viaţa ta după ce te-ai lansat în muzică?

1. Nu pot spune ca viata mea s-a schimbat semnificativ de cand m-am lansat in muzica. Ceea ce s-a schimbat este faptul ca am devenit mai cunoscut, recunoscut si apreciat de multe persoane care imi asculta muzica si care imi urmăresc activitățile.
 
 
Ce rol a jucat sora ta în evoluţia ta profesională?

2. Ma simt foarte norocos cu Alina, are un rol foarte puternic in evoluția mea, atat profesional cât si in viata de zi cu zi. Este foarte importanta pentru mine, fiind mai matura si trecută sa zic asa pe drumul pe care vreau sa il urmez, faptul ca imi este alături ma ajuta foarte mult.
 
 
Ce ne poţi spune despre relaţia pe care o ai cu Alina Eremia?

3.
Relatia mea cu Alina este foarte strânsă, nu suntem doar frați, suntem si foarte buni prieteni. Nu exista subiect important pe care sa nu il dezbatem împreuna si suntem la curent fiecare cu ce se întâmpla in viețile noastre personale. Am fost foarte apropiați încă de cand eram copii dar ne înțelegem foarte bine de cand ne-am maturizat, inainte mai existau si certuri.
 
 
Există o competiţie între tine şi sora ta?

4. Nu exista competiție între mine si Alina deoarece pe plan profesional o consider mentor. In schimb, daca facem împreuna o activitate care implica competiție, un joc sau o întrecere stabilită, amândoi facem tot posibilul sa câștigam.
 
 
Faptul că ai devenit persoană publică ţi-a adus mai multe admiratoare?

5.
Bineînțeles ca faptul ca am devenit persoana publica mi-a adus mai multe admiratoare. Sunt fete care imi apreciază muzica sau ma compara cu anumiți artiști internaționali. Oamenii care ma urmăresc ma apreciază foarte mult pentru ca fac totul cu foarte multă pasiune.
 
 
Care este cea mai indecentă propunere pe care ţi-a făcut-o o fană?

6. Cea mai indecenta propunere primită a fost la un concert. In momentul in care am coborât de pe scena am fost intrebat despre locul unde sunt cazat. Bineînțeles ca nu am dat curs propunerilor de genul, sunt de părere ca trebuie sa existe încredere, respect si dragoste între doua persoane ca sa existe o astfel de unire.
 
 
Care este următorul pas pe care vrei să îl faci pe plan muzical?

7.
Pe plan muzical, bineînțeles ca vreau sa ajung cât mai departe. Drumul către succes este unul greu si incert. Ceea ce pot spune este ca nu voi renunța indiferent de situație. Cand esti perseverent si faci ceva cu pasiune nu ai cum sa dai greș.
 
 
Cât de departe vrei să ajungi pe plan muzical, spre ce te îndrepţi?

8. Deocamdată prin muzica si aparițiile mele, vreau sa demonstrez oamenilor ca ceea ce fac nu este o joaca. Vreau ca oamenii sa se regăsească in muzica mea si sa cânt împreuna cu ei de fiecare data cand am ocazia. Vreau sa ajung la nivelul in care să-mi fac familia, prietenii si admiratorii cu adevarat mândri de mine.
 
 
Cu ce artist din România ai vrea să colaborezi pe plan muzical? Dar din străinătate?

9.
In România sunt mulți artiști pe care ii apreciez foarte mult, Smiley, Randi, Alex Velea, Inna, Antonia, etc. Sunt mândru ca deocamdată am reușit sa am colaborarea cu Alina care a fost una foarte dorita de mine. Dintre artiștii internaționali i-as punea enumera pe The Weeked, 50 cent, Rihanna, Eminem.
 
 
Cum te-ai caracteriza în 5 cuvinte?

10. Modest, respectuos, comunicativ, perseverent, amuzant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod