Garderoba de iarna

Ce să porţi ca să ai stil şi când este frig afară?

Ca să fii stilată şi iarna trebuie să ştii care sunt acele piese vestimentare esenţiale pentru a realiza o ţinută în pas cu moda. Ce să porţi ca să ai stil şi când este frig afară?
Cizmele peste genunchi, puloverele tricotate oversize, un poncho gros, căciulile tricotate sau bocancii de iarnă coloraţi sunt câteva dintre piesele vestimentare pe care trebuie să le porţi iarna aceasta. Aceste câteva piese te vor ajuta să ai un look stilat când e frig afară:



Căciulile tricotate

Garderoba de iarna

Un accesoriu de care ai nevoie atunci când e ger afară, căciulile pot să-ţi dea o adevărată bătaie de cap până găseşti ceva cu care să-ţi stea bine. Ca să fii în trend optează pentru o căciulă tricotată, foarte groasă şi mai largă, deoarece se va aranja mai bine pe cap. În plus, aceste modele de căciuli se potrivesc de regulă la orice.
Movul şi rozul pudrat merg de minune iarna aceasta.


Pulovere tricotate oversize

Garderoba de iarna

Aceste pulovere pe care le găseşti într-o mare varietate de culori se potrivesc de minune cu blugi, fuste conice sau pantaloni din piele/imitaţie de piele. Alege pulovere în culori vii, cu umerii largi, cu guler gros, împletituri diverse şi cu mânecile foarte lungi.


Ciorapi groşi peste genunchi

Garderoba de iarna

Sunt confortabili, călduroşi şi se pot purta cu cizmele lungi sau bocancii peste gleznă. În funcţie de textură şi culoare, aceşti ciorapi peste genunchi se potrivesc cu orice ai în garderoba de iarnă.


Eşarfele oversize

Garderoba de iarna

Sunt foarte versatile şi călduroase, de aceea aceste eşarfe oversize nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba de iarnă. Alege o combinaţie de culori potrivită pentru hainele de iarnă pe care le ai.
Aceste eşarfe oversize merg de minune cu paltoanele de iarnă, gecile din piele groase, cardigan şi cu puloverele lejere la gât.


Un poncho gros

Garderoba de iarna

Conferă un stil aparte, iar când este purtat cu guler din blană sau unul tricotat în culori vii va transforma total ţinuta ta de iarnă. Alege un poncho bej, negru, albastru închis, nuanţe de maro deschis sau de roşu pentru a fi stilată chiar şi când e ger afară. Combină-l cu cizme peste genunchi pentru a conferi o notă de eleganţă ţinutei tale.


Cizmele peste genunchi

Garderoba de iarna

Skinny sau mai largi, din piele întoarsă sau obişnuită, sport sau mai elegante, cu ciucuri sau catarame, fără toc sau cu toc mai subţire, cizmele peste genunchi rămân în trend şi în acest sezon, asigurându-ţi un look sexy, chic şi misterios.


Bocanci de iarnă coloraţi

Garderoba de iarna

Chiar dacă o pereche de bocanci pe negru, gri sau bej va fi mereu în trend, iarna aceasta poţi să alegi ceva mai colorat pentru a fi în tendinţe. Sunt călduroşi şi, în plus, vor fi o pată de culoare care împrospătează ţinuta de iarnă.



Rochiile tricotate

Garderoba de iarna

Optează pentru rochiile tricotate mai largi pe care le poţi accesoriza cu o curea delicată şi cizme peste genunchi pentru a obţine un look stilat de iarnă.


Puloverele pe gât

Garderoba de iarna

Au revenit în forţă în acest sezon şi le poţi purta în foarte multe combinaţii. Pe lângă faptul că sunt stilate, aceste pulovere îţi vor proteja gâtul de frig. Pufoase sau simple/subţiri, aceste pulovere pe gât sunt potrivite atât pentru birou cât şi pentru ieşirile în oraş.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod