Manichiura galaxie, un trend pe care să-l încerci pentru unghiile tale

Unghiile colorate în nuanțe intense de mov, violet, negru sau indigo, cu detalii ce amintesc de cerul înstelat, reprezintă un trend major în manichiură de câțiva ani.
Acest stil poartă denumirea de manichiura "galaxy", pentru că aspectul său este asemănător cu cel al unei galaxi cu milioane de stele. Este un look modern și interesant, care arată la fel de bine atât pe unghiile lungi, cât și pe cele scurte. 

Pentru a imita perfect efectul unui cer înstelat va trebui să desenezi pe unghiile tale punctulețe foarte mici, în nuanțe variate de alb, gri sau albastru. Fondul albastru închis, alternat cu unul mov și gri este cea mai bună opțiune pentru ca unghiile tale să reprezinte cât mai fidel un cer plin cu stele. 

Poți folosi oja cu finish lucios, dar și una mată.
De asemenea, lacurile de unghii ce conțin glitter argintiu și alb de mărimi diferite sunt o soluție foarte bună pentru a crea efectul unei galaxi pe unghiile tale. 

Dacă nu te pricepi să-ți faci desene pe unghii, atunci poți folosi ojele special concepute pentru manichiura cu un efect galaxy. De asemenea, unghiile din gel și acryl pot fi realizate destul de ușor cu un astfel de model.

Iată cum să-ți faci o manichiură galaxy:


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod