Boyfriend jeans. Ghid de purtare în 2016

Tinuta boyfriend jeans si sandale cu toc

Poartă-i cu pantofi cu toc

Deși asocierea nu ar părea potrivită, jeanșii boyfriend se potrivesc perfect cu pantofii sau sandalele cu toc. Încălțămintea feminină va reuși să creeze un efect de eleganță modernă, astfel încât ținuta obținută să fie una sexy și cool. Pantofii stiletto sau sandalele cu barete subțiri și toc înalt sunt alegerile ideale.

 

Cureaua este obligatorie

Pentru că au o croială largă, există riscul ca jeanșii boyfriend să pară că "atârnă" pe tine și cu siguranță nu îți dorești asta. De aceea, cureaua este un accesoriu de neplist atunci când îi porți.

Aceasta delimitează talia și o accentuează, eliminând riscul ca silueta ta să pară fără forme sau chiar masculină.


Tinuta boyfriend jeans si top scurt

Poartă-i cu topuri scurte

Topurile decupate au rămas încă de anul trecut în tendințe și pot fi asociate chiar și cu jeanșii boyfriend. Vei obține un look casual foarte interesant dacă alegi să asortezi acest tip de pantaloni cu un top scurt și teniși. Nu uita că topurile scurte sunt potrivite numai dacă ai un abdomen tonifiat, cu care te mândrești.

Dar chiar dacă sunt în tendințe, trebuie să știi că acest tip de pantaloni nu sunt potriviți oricărei siluete.

Jeanșii boyfriend te dezavantajează cel mai mult dacă ești minionă, pentru că sunt largi și adaugă volum în lateral, nu pe lungime. Dacă vrei să îi porți, evită-i pe cei cu manșete întoarse, care taie vizual din picioare și te fac să pari și mai scundă.
De asemenea, jeanșii boyfriend nu sunt potriviți în cazul în care ești plinuță și vrei să porți ținute care să ascundă acest lucru. Croială largă a acestor pantaloni va accentua senzația de volum în lateral. În cazul în care decizi totuși să îi porți, alege-i pe cei în culori mai închise, care creează iluzia de subțiere.

Foto: glamourmagazine.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod