5 moduri prin care poți face ca hainele ieftine să pară de calitate

Cu puțină creativitate poți transforma piesele vestimentare cumpărate cu bani puțini în haine ce par de cea mai bună calitate.
Iată câteva trucuri pe care le poți încerca, potrivit more.com:

Schimbă nasturii

Hainele ieftine, chiar dacă arată bine per ansamblu, pot fi date de gol de nasturii de proastă calitate pe care îi au de obicei. Vestea bună este poți schimba foarte ușor acest detaliu astfel încât o piesă vestimentară cumpărată cu bani puțini să arate ca una de foarte bună calitate. Tot ce trebuie să faci este mergi într-un magazin de tip mercerie și să alegi nasturi de calitate, care arată foarte bine și să-i înlocuiești pe cei vechi.


Retușează-le

Această regulă este valabilă atât pentru hainele pe ieftine, cât și pentru cele scumpe, de bună calitate. Micile detalii fac o diferență ca de la cer la pământ când vine vorba de haine, de aceea este absolut obligatoriu să-ți scurtezi pantalonii dacă sunt puțin mai lungi, să strâmtezi o fustă creion ca să îți vină perfect sau să lărgești talia unei rochii dacă pare prea strânsă pe corp.
Toate aceste mici modificări vor face ca hainele ieftine să-ți vină perfect, și să arate foarte elegante și bine croite.


Accesorizează cu o curea

Dacă tocmai ți-ai cumpărat o rochie ieftină foarte drăguță, care are și o curea, cel mai probabil cureaua va arăta ieftin și urât. Înlocuiește-o cu o curea de bună calitate, care îți va pune talia în valoare și va face ca rochia să pară prețioasă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod