Singapore

10 oraşe care s-au schimbat incredibil

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2016
Mai multe oraşe din lume s-au schimbat total în mai puţin de 10 ani, devenind mai frumoase şi mai prietenoase pentru locuitori şi turişti.

Timpul zboară repede, iar schimbările se petrec într-un ritm ameţitor. Asta se vede cel mai bine în modul în care arată marile oraşe ale lumii, unele dintre ele au trecut prin transformări ample, care le-au schimbat radical. Astăzi, toate metropolele arată complet diferit faţă de cum erau cu mai multe decenii în urmă, iar unele aglomerări urbane s-au reinventat într-un singur deceniu.

Bright Side prezintă o serie de montaje foto care demonstrează cât de mult s-au schimbat 10 oraşe celebre din lume. Diferenţele sunt impresionante!

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vnaftuli pe 25 Sep 2016, 11:06
    Orașe

    „oraşe care s-au schimbat incredibil” Damasc, Tripoli (Libia), Alep, Bagdad, Mosul, Benghazi, și altele din zonă, care înainte de 1990 erau o frumusețe cu oameni liniștiți, și după 1990 au devenit ruină cu oameni speriați (de bombe), în scopul „implementării democrației”.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod