IL PASSO - Cele mai hot piese ale momentului în colecţia Toamnă-Iarnă

Pentru acest sezon brandul IL PASSO propune o colecţie sofisticată cu o calitate excepţională a produselor şi care acordă o atenţie deosebită detaliilor. IL PASSO  aduce în prim plan cele mai hot piese ale momentului, modele feminine şi elegante cu accesorii dinamice şi cu detalii glam.

Colecţia Essential lansată sezonul trecut  este din nou reprezentată de modelele care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui,  realizate din materiale şi în culori specifice sezonului de toamnă- iarnă.

Fie că vorbim despre pantofi cu detalii preţioase, accente strălucitoare şi materiale atipice sau pantofi tip high heels şi cei flats, IL PASSO provoacă clienţii să poarte în acest sezon combinaţii îndrăzneţe.

Ghetele tip stiletto finishes sau cizmele înalte cu accesorii metalice vor deveni şi în sezonul acesta încălţămintea specifică femeilor puternice şi active.
Varietatea în care sunt interpretate, de lan ghete cu toc cui, înalt sau cu toc mic, pătrat, potrivite atat pentru ţinute elegate cât şi smart casual, conferă alegeri multiple .

Accesoriile metalice personalizate definesc linia IL PASSO în acest sezon şi oferă o atitudine chic oricarei ţinute. Combinaţia de culori şi mixul intre materialele clasice şi cele speciale definesc colecţia de genţi IL PASSO.

Colecţia de bărbaţi surprinde şi în acest sezon clienţii  printr-o varietate largă de modele de la pantofi eleganţi până la cei casual cu accente fashion.
Materialele diverse din care au fost realizaţi pantofii, de la tălpi piele, tălpi cauciuc tip VIBRAM sau talpi cauciuc colorate aduc liniei IL PASSO  eleganţă dar şi o notă de dinamism pe care clienţii nostrii o caută. Pret: 899 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod