Flori, fluturi sau… bijuterii?

Formele inspirate din natura s-au dovedit a fi sursa preferata de inspiratie pentru creatorii de frumos, asa incat s-a transformat de-a lungul timpului intr-unul dintre cele mai durabile simboluri. Iar acest sezon nu face exceptie!

Florile nu au “rasarit” doar pe marile podiumuri de moda si fluturii nu au fost “prinsi” doar in tesaturi delicate, ci s-au transformat, la propriu, si in bijuterii fabuloase! Cercei, pandantive, inele si bratari – toate surprind esenta naturii, devenind o modalitate incantatoare de a celebra sosirea primaverii.

Pornind de la modele traditionale si ajungand pana la cele cu design contemporan, bijuteriile in forme florale au devenint tot mai variate, punandu-se accentul pe linii originale si combinatii irezistibile de culori, cristale si materiale folosite in realizarea lor.
Aceasta versatilitate a conferit acestor bijuterii locul de seama pe care il ocupa azi in randul accesoriilor pentru femei. Fie ca preferi stilul clasic sau optezi pentru o varianta mai avangardista, ori chiar pentru o fuziune interesanta intre cele doua stiluri, prinde-ti la gat, la urechi sau la mana o gingasa floare transpusa in pretios, din cristale Swarovski. Farmecul lor delicat iti va da acea stralucire eleganta si un aer proaspat, care te vor face remarcata.

La randul lor, fluturii, simbol al libertatii si delicatetei, “capturati” sub forma unor bijuterii de rară migală, se transforma in expresia unei personalitati senzuale si romantice.
Iar atunci cand fragilitatii si frumusetii lor se adauga sclipirile imaculate ale cristalelor Swarovski, rezultatul este de un farmec cu totul aparte, plin de gratie si eleganta!

Alege bijuteriile care celebreaza in mod inedit frumusetea naturii si pune-ti in valoare rafinamentul si sensibilitatea! Nu stii de unde sa incepi? Nu trebuie sa cauti prea mult pentru a gasi piese cu adevarat fabuloase! Alege bijuteriile Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski. Realizate exclusiv din cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”, te vor invalui intr-un aer de poveste primavaratica!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod