Putem fi sexy şi în cizme de cauciuc

La modă acum, la muncă… pe vremea bunicii. A venit toamna şi nu pot să nu mă gândesc la utilitatea cizmelor de cauciuc... (Nu mai pun la socoteală şi ploaia din ultimele zile, care

La modă acum, la muncă… pe vremea bunicii.

A venit toamna şi nu pot să nu mă gândesc la utilitatea cizmelor de cauciuc... (Nu mai pun la socoteală şi ploaia din ultimele zile, care ne-a zăpăcit pe toţi)... şi la bunica. Da, la ea şi la mulţimea de astfel de cizme care stăteau pline de noroi aliniate în uşa casei de la ţară când lumea se întorcea de la muncă. Asta până se îndura dumneaei să le ia rând pe rând şi să le spele, ca să fie curate pentru a doua zi… Aş putea să spun că şi atunci, ca şi acum, aceste încălţări erau foarte “la modă“ dar… din motive cu totul diferite.

Nu pot să-mi revin când citesc eticheta cu preţul unor astfel de cizme din colecţiile unor creatori celebri.

Binenţeles că e vorba de un cauciuc mai lucios sau frumos colorat, mai gros şi în acelaşi timp moale, că are imprimeuri sau diverse ţinte sau lănţişoare etc., dar tot cauciuc este. Totuşi, sunt atât de frumoase… Chiar dacă la prima vedere par a nu fi deloc niste încălţări sexy ne pot sta perfect cu o pereche de colanţi, la blugi şi mai ales la rochii şi mai lungi şi mai scurte.

Nu uita că îţi poţi achiziţiona o pereche la un preţ cât de cât normal (100 – 150 lei) de pe site-urile de reduceri, asta dacă nu le ai deja ascunse undeva prin debara, din anii trecuţi.

Chiar dacă nu ţi se mai par aşa frumoase, măcar nu te uzi la picioare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod